RING GRATIS: 010 884 88 22
VI FINNS TILLGÄNGLIGA FRÅN
MÅNDAG TILL FREDAG MELLAN 09.00 OCH 17.00.
100% GARANTERADE PLATSER
KOMPONERA ENKELT IHOP HELA DIN FOTBOLLSRESA
"Fotbollen var fantastisk. Stämningen var magisk. Barcelona var så vackert!" - Roger Johansson från Norrköping
Läs mer

Se fotboll live i England!

Även om den engelska fotbollsligan existerat sedan slutet av 1900-talet så grundades Premier League först 1992. På den tiden var de engelska arenorna ofta gamla och dessutom osäkra, och matcherna hade som regel ingen större publik. Man hoppades lösa en del av dessa problem genom att skapa en liga bestående av 20 engelska klubblag.

Skapandet av ligan blev en omedelbar braksuccé och fick en rejäl skjuts tack vare EM 1996 samt ett lukrativt tv-kontrakt med Sky TV.

Idag är Premier League den rikaste ligan i världen, och för många människor är det också den mest spännande ligan att följa. Stormakterna i Premier League är Manchester United, Chelsea, Arsenal och Liverpool, även om Liverpool dock aldrig vunnit Premier League-titeln. Andra klubbar såsom Manchester City spelar också en viktig roll i Premier League.

Besök någon av de engelska klubbarna och se en Premier League-match live. Oavsett om du väljer en match i Liverpool eller Manchester, eller om du bokar någon av våra fotbollsresor till London, så är FotbollsTravel.se din specialist på att leverera en oförglömlig fotbollsresa!

Fler fördelar
Läs fler omdömen
Säker och trygg betalning
Säker och trygg betalning
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Se videon
Se denna video för att få veta mer om vårt koncept. (50 sekunder)