RING GRATIS: 0406-060800
info_outline
VI FINNS TILLGÄNGLIGA FRÅN
MÅNDAG TILL FREDAG MELLAN 09.00 OCH 17.00.
100% GARANTERADE PLATSER
KOMPONERA ENKELT IHOP HELA DIN FOTBOLLSRESA
"Fotbollen var fantastisk. Stämningen var magisk. Barcelona var så vackert!" - Roger Johansson från Norrköping
Läs mer
Säker och trygg betalning

Villkor | Privacy policy

© 2013 - 2016 FotbollsTravel.se

Några recensioner

Många fotbollsfans har bokat sina resor hos oss via våra holländska, engelska och danska hemsidor (läs mer om företagets bakgrundshistoria). Tusentals fans har redan njutit av sina fotbollshelger i städer som Barcelona, Madrid och Milano. Vi har lagt upp lite recensioner från våra kunder på vår hemsida där du kan läsa om deras resa och deras intryck och upplevelser av våra fotbollsresor.

11 februari 2017

Mats, 2 personer

Mats, 2 personer visited Manchester United vs. Watford FC

9/10

 
Atmosfär 10
 
Hotell 8
 
Flyg 8
 
TJänster 10
 
Stad 10
 
Sittplatser 8
 

11 februari 2017

Manchester United - Watford FC

Allt fungerade jättebra. Bra information tiden före resan och allt klaffade - flyg, hotell och biljetterna som låg i recetionen när vi kom fram. Kommer att boka via Fotbollstravel.se nästa gång också

1 februari 2017

Michael Strandh, 2 personer

Michael Strandh, 2 personer visited Manchester United vs. Hull City

8/10

 
Atmosfär 10
 
Hotell 4
 
Flyg 8
 
TJänster 10
 
Stad 8
 
Sittplatser 8
 

1 februari 2017

Manchester United - Hull City

smidigt upplägg med paket.biljetterna låg och värmde upp i hotellreceptionen vid framkomst.Tre timmar innan matchstart hissen upp till executive club på Old Trafford.privat service med trerätters och obegränsat med allehanda dryck.Ostbricka med vin i pausen.Suveränt.Det märkliga var att detta kom som en överraskning.

Tip: Buss 250 från City går direkt ut till arenan.Se till att ha cash.Taxi tar ej kort.

14 januari 2017

C. Phillips från Bolton (UK), 3 personer

C. Phillips från Bolton (UK), 3 personer visited FC Barcelona vs. Las Palmas

9/10

 
Atmosfär 10
 
Hotell 8
 
Flyg 8
 
TJänster 10
 
Stad 10
 
Sittplatser 10
 

14 januari 2017

FC Barcelona - Las Palmas

Mycket nöjd med hela paketet från början till slut. Allt gick som smort från det att vi gick ombord på planet till att bli upphämtade på flygplatsen och transporterade till hotellet. Även om matchdagen flyttades till lördagen istället för söndagen, hade vi tillräckligt med tid att fräscha upp oss på hotellet och ta oss till Camp Nou för matchen. Hotellet var mycket bra och personalen strålande!

Tip: Se till att du håller dina värdesaker säkra då vi råkade ut för några tjuvar som tack och lov hade otur denna gången. Poäng: Besökare 1 Tjuvar 0. Detta var efter en rundtur på Camp Nou dagen efter.

2 januari 2017

Anonym,2 personer

Anonym,2 personer visited West Ham United vs. Manchester United

10/10

 
Atmosfär 10
 
Hotell 8
 
Flyg 10
 
TJänster 10
 
Stad 10
 
Sittplatser 10
 

2 januari 2017

West Ham United - Manchester United

Kanonbra! Allt flöt på och inget strulade. Atmosfären på arenan var gryyym!!

11 december 2016

A. Wallentin från Halmstad, 2 personer

A. Wallentin från Halmstad, 2 personer visited Manchester United vs. Tottenham Hotspur FC

10/10

 
Atmosfär 10
 
Hotell 10
 
Flyg 10
 
TJänster 10
 
Stad 10
 
Sittplatser 10
 

11 december 2016

Manchester United - Tottenham Hotspur FC

Jag är jätte nöjd med allt. Framför med er service.

15 oktober 2016

P. Partner från Basildon (UK), 2 personer

P. Partner från Basildon (UK), 2 personer visited FC Barcelona vs. Deportivo de La Coruña

9/10

 
Atmosfär 10
 
Hotell 8
 
Flyg 6
 
TJänster 10
 
Stad 10
 
Sittplatser 10
 

15 oktober 2016

FC Barcelona - Deportivo de La Coruña

Jag skulle vilja säga att hela upplevelsen förutom flyget hem på grund av dålig service från Ryanair var fantastisk. Servicen från FootballBreak utmärkte sig och var över förväntan och jag skulle starkt rekommendera dem till alla som är intresserade av denna typ av resa. Sittplatserna var bättre än vad jag förväntade mig. Atmosfären på Camp Nou var i särklass och vi uppfattade personalen som mycket vänliga. Vi hade bara en dag att utforska Barcelona men det lilla som vi såg var enormt bra. Jag kommer att ta med min fru hit men inte för fotbollen... lol Allt som allt en fantastisk upplevelse. En enorm tummen upp för FootballBreak.

Tip: Använd tunnelbanan för att ta er fram och tillbaka. Taxi är dyrt och tunnelbanan är billig plus att det bygger upp en atmosfär inför matchen

23 april 2016

Glenn Enfield från Maidstone (UK), 3 personer

Glenn Enfield från Maidstone (UK), 3 personer visited Atlético Madrid vs. Málaga CF

10/10

 
Atmosfär 10
 
Hotell 10
 
Flyg 10
 
TJänster 10
 
Stad 10
 
Sittplatser 10
 

23 april 2016

Atlético Madrid - Málaga CF

Jag kunde inte vara nöjdare med tjänsten och biljetter som vi fick. Atmosfären på Vicente Calderón var fantastisk och det var en lättnad att inte behöva hitta flyg och boende separat. Det blev bara mer plus på de höga tankarna jag har om denna webbplats. Madrid är en fantastisk stad och jag skulle starkt rekommendera ett besök till alla. Jag överväger redan att åka tillbaka i början av nästa säsong. För de som funderar över om du borde använda webbplatsen så kan jag säga att jag inte har annat än lovord för den tjänst som jag fick ta del av.

Tip:Tips: Gå på en rundtur runt stadion också för endast 10 euro och det är ganska intressant. Jag skulle också rekommendera att kolla upp några spanska fraser då vi utanför centrum inte hittade många människor som talade engelska (vilket är förståeligt).

14 februari 2016

Lucy Collins från London (UK), 2 personer

Lucy Collins från London (UK), 2 personer visited FC Barcelona vs. Celta de Vigo

9/10

 
Atmosfär 8
 
Hotell 10
 
Flyg 10
 
TJänster 10
 
Stad 10
 
Sittplatser 8
 

14 februari 2016

FC Barcelona - Celta de Vigo

Hela paketet var lätt som en plätt och verkligen välorganiserat. Vi fick all information i tid och allt gick som planerat. Hotellet var ganska grundläggande men på en fantastisk plats och det var perfekt för en kort resa. Vår erfarenhet på Camp Nou var jättebra - sittplatserna var ganska högt upp och borta från all action men vi var ganska nöjda med vart vi satt. Totalt hade vi en fantastisk resa - tack FootballBreak för att ni gjorde det hela till en trevlig upplevelse! Tips: Utnyttja rabatten för 2-dagars bussguidningen - det är definitivt det enklaste sättet att se hela staden på på kort tid!

\"ball\" \"foot\"

30 november 2014

Mr Antony Hill från Kingswinford (UK), 2 personer

Mr Antony Hill från Kingswinford (UK), 2 personer visited AC Milan vs. Udinese

9/10

 
Atmosfär 8
 
Hotell 10
 
Flyg 8
 
TJänster 10
 
Stad 10
 
Sittplatser 10
 

30 november 2014

AC Milan - Udinese

Jag njöt verkligen av vår resa till Milano. Det var härligt att besöka en av Europas legendariska stadion och även om den bara var halvfull var stämningen i San Siro toppen. Hotel Berlino var utmärkt. Rent, ganska tyst, hjälpsam personal och superb frukost. Att hotellet låg i Milanos utkanter betydde att vi fick åka spårvagn. Det var enkelt och vi gillade att vi fick se mer av staden och inte bara centrum. Vi tog tåget upp till Comosjön där vi också fick se en match i tredje division mellan Como och Lumezzane i stadion som ligger precis vid sjön, helt fantastiskt. På det hela taget hade vi en härlig tid och paketresan från Fotbollstravel var välarrangerad. Tack.

8 november 2014

Mr James Morgan från Cardiff (UK), 3 personer

Mr James Morgan från Cardiff (UK), 3 personer visited Real Madrid vs. Rayo Vallecano

10/10

 
Atmosfär 10
 
Hotell 10
 
Flyg 10
 
TJänster 10
 
Stad 10
 
Sittplatser 10
 

8 november 2014

Real Madrid - Rayo Vallecano

Det här var vår andra resa till Madrid med Fotbollstravel. Servicen var felfri. De är liksom din tysta partner, du bokar paketresan och allting ordnar sig. Du behöver bara åka, så enkelt är det. Vårt hotell låg mitt i Madrids centrum, den här gången var det vårt eget val och vilket kanonval! Alldeles vid Gran Via, vilken gata! Den har allt du kan önska dig. Våra sittplatser på matchen var förstklassiga. Jag kan verkligen rekommendera Fotbollstravel. Vi tänker åka med Fotbollstravel nästa år igen. Tips: Besök Gran Via, där finns allt. Staden är fantastisk, vacker och livfull. Använd tunnelbanan för att ta dig fram, billigt och lätt att hitta.

5 oktober 2014

James Brown från West Kingsdown, 4 personer

James Brown från West Kingsdown, 4 personer visited Real Madrid vs. Athletic de Bilbao

10/10

 
Atmosfär 10
 
Hotell 10
 
Flyg 10
 
TJänster 10
 
Stad 10
 
Sittplatser 10
 

5 oktober 2014

Real Madrid - Athletic de Bilbao

Vi hade en fantastisk tid - visste inte riktigt vad vi skulle förvänta oss vad gällde sittplatserna men det visade sig att vi satt på första raden, alldeles vid hörnflaggan som Benzema gjorde mål från! Fantastisk match, fantastisk stämning och jättebra hotell mitt i stadens centrum. Skulle gärna boka med Fotbollstravel igen.

28 september 2014

Mr. Graham Corke från St. Leonards on Sea, 2 personer

Mr. Graham Corke från St. Leonards on Sea, 2 personer visited FC Barcelona vs. Granada

10/10

 
Atmosfär 10
 
Hotell 10
 
Flyg 10
 
TJänster 10
 
Stad 10
 
Sittplatser 10
 

28 september 2014

FC Barcelona - Granada

Helhetsupplevelsen var fantastisk. Jag skulle inte tveka en sekund att rekommendera Fotbollstravel till vem som helst. Matchen i sig var superb och Messi (min sonsons idol) gjorde två mål. Ett minne att glädjas åt för all framtid!

24 september 2014

Luke Bryan från Cheltenham, 1 person

Luke Bryan från Cheltenham, 1 person visited Borussia Dortmund vs. VfB Stuttgart

10/10

 
Atmosfär 10
 
Hotell 10
 
Flyg 10
 
TJänster 10
 
Stad 10
 
Sittplatser 10
 

24 september 2014

Borussia Dortmund - VfB Stuttgart

Jag var lite misstänksam först mot att boka resan med ett företag jag just hittat på nätet men det fanns ingen anledning att oroa sig eftersom allt var exakt så som planerat och beskrivet i e-postmeddelandet om resan. Jag kunde inte önskat mig en bättre paketresa - service, flyg, hotell och matchbiljetter. Jag har varit på en hel del arenor runt om Europa och alltid velat se Borussia Dortmund på grund av deras berömda gula vägg. Glöm andra fotbollsarenor, jag skulle rekommendera alla fotbollsälskare att åka och se någon match på Signal Iduna Park, den är otrolig. Gula väggen är imponerande och de kan verkligen föra oväsen och de hoppar upp och ner hela tiden vilket ser fantastiskt ut. Jag vill verkligen rekommendera alla som inte känner till gula väggen att slå upp den. Stämningen var den bästa jag upplevt från början till slut, även när Dortmund låg under med 2 - 0 var det livligt men stället exploderade när de gjorde två mål och fick oavgjort. Att ta sig till och från hotellet till stadion var enkelt, tunnelbanan tar dig i stort sett raka vägen till dörren. Att boka med fotbollstravel.se kunde inte vara enklare, det går kvickt och utan krångel, det är vettigt att boka genom detta företag. Jag har rekommenderat dem till familj och vänner och kommer att boka med dem om och om igen, de ger verkligen jättebra service. Jag skickade e-post till dem några gånger och fick snabba svar på alla mina frågor. Dortmund som stad verkade inte ha mycket till nöjesliv men det finns mycket att göra på dagen. Jag kommer att åka dit igen, rekommenderar varmt att åka och se Borussia Dortmund och att använda fotbollstravel.se. Tips: Använd tunnelbanan, den tar dig från hotellet eller stadens centrum raka vägen till stadion. Kom i tid eftersom köerna för insläpp kan bli mycket långa. Man behöver ett kort för att handla mat och dryck inne i stadion men man kan köpa det inne i stadion.

2 februari 2014

Lars Karlsson från Halmstad

Lars Karlsson från Halmstad visited Arsenal FC vs. Crystal Palace

8/10

 
Atmosfär 10
 
Hotell 6
 
Flyg 8
 
TJänster 8
 
Stad 8
 
Sittplatser 10
 

2 februari 2014

Arsenal FC - Crystal Palace

Mycket bra, hotellet var väl ingen höjdare, men i övrigt riktigt bra. Rundturen på Emirates var riktigt bra. Bra service från fotballstravel innan resan. Biljetterna var på plats i god tid.

Tip: Rekommenderar att lägga till \"extra\" för sittplatserna. Väl värt sitt pris

10 november 2013

Anonym från Mönsterås

Anonym från Mönsterås visited Manchester United vs. Arsenal FC

8/10

 
Atmosfär 10
 
Hotell 8
 
Flyg 8
 
TJänster 10
 
Sittplatser 10
 

10 november 2013

Manchester United - Arsenal FC

Hela resan var väldigt bra och vi är mycket nöjda. Vi kan verkligen rekommendera att resa med er. Servicen var mer än väl godkänd.

1 februari 2013

Herr. Bergren

Herr. Bergren visited Queens Park Rangers vs. Manchester United

8/10

 
Atmosfär 8
 
Hotell 8
 
Flyg 8
 
TJänster 8
 
Stad 8
 
Sittplatser 8
 

1 februari 2013

Queens Park Rangers - Manchester United

Resan var super bra!
Vi hade försökt att fixa och boka det mesta i förväg, som exempelvis fotbollsbiljetter, travelcard, flygtransfer, restaurangbesök etc.

Å det stämde hela vägen, vi klev bara på tåget respektive tunnelbanan för transport till hotellet, där i receptionen fanns våra fotbollsbiljetter-smidigt.

Hotellet var verkligen bra, fräscha rum och med en underbar frukostbuffé. Och det fanns gott om trevliga restauranger i närheten av hotellet. En annan fördel med hotellets läge var närheten till bussar och tunnelbanan, bara 5 minuter bort.

På lördagen var vi på fotboll, tipsen från Helena på bra pubar mm underlättade mycket för oss , vi var där i god tid och hann med några öl och fish and chips innan match.

Stämningen på arenan var en upplevelse, det var sång, (mestadels) glada tillrop, en färgupplevelse utan dess like-så länge inte bortalaget gjorde något bra...

Vi hade valt att se \"bottenlaget mot topplaget\" vilket var en kul jämförelse- skillnaden var inte så stor, trots bortalagets vinst.

Helenas, och fotbollstravels engagemang i vår resa bidrog till att den blev så bra.
Servicen från dem var fantastiskt bra - ett stort tack:)

1 oktober 2012

Hr. Nicolai Frobøse från Köpenhamn

Hr. Nicolai Frobøse från Köpenhamn visited Manchester United vs. Sporting Braga

9/10

 
Atmosfär 9
 
Hotell 9
 
Flyg 9
 
TJänster 9
 
Stad 9
 
Sittplatser 9
 

1 oktober 2012

Manchester United - Sporting Braga

Vi var 4 personer som skulle till Manchester och se United spela mot Braga. Efter en problemfri flygning med Easyjet anlände vi till hotellet kl. 16.00 på matchdagen. Hotellet var 4-stjärnigt, 20 minuter med taxi från flygplatsen. Jag undrade faktiskt om Fodboldtravel erbjöd transfer till och från flygplatsen. Men då detta inte stod i våra resedokument utgick vi från att det var något vi fick stå för själva.

I receptionen blev vi presenterade till dagens första positiva överraskning. Jag visste att när jag beställde resan hade jag uppgraderat biljetterna B framför A men att detta inkluderade en tre-rätters middag med fri bar 3 timmar före matchstart, visste jag inte. Om jag inte hade läst tillräckligt grundligt innan jag beställde eller om det överhuvudtaget stod något är faktiskt ovisst men supertrevligt med en fin ”överraskning” mitt i euforin som sällskapet redan befann sig i efter ankomsten till Manchester.

Som förstagångsbesökare på Old Trafford var det lite svårt att hitta vår ingång vilket resulterade i att vi kom en timme försent till vår lounge. Men när vi äntligen hittade ingången blev vi bemötta av den bästa service jag någonsin upplevt på en arena. Alla människor var extremt hjälpsamma och glada vilket gjorde att detta första besök till himmelriket var utsökt och en unik upplevelse. Först blev vi bjudna på champagne och efter en liten stund kom förrätten in. Maten och sällskapet (16 per + 2 servitörer)
Var utsökt och stämningen var på topp under hela arrangemanget.

Då vi kom ut på stadion fick vi nästa chock. Platserna vi hade fått var inte bara bra, de var fantastiska. Mitt i mitten på sjunde raden upp kunde vi inte bara se numren på tröjorna utan problem utan också spelarnas kroppsbyggnad och ansikten. Det verkade verkligen inte som om vi satt på toppen av Sir Alex F. läktaren. Fantastisk utsikt. Denna resa var helt igenom fantastisk och kan varmt rekommendera fodboldtravel till var och en som älskar bra lag och stora överraskningar till fotbollstravel ☺

1 oktober 2012

Anonym från Dudley*

Anonym från Dudley* visited Real Madrid vs. Celta de Vigo

8/10

 
Hotell 9
 
Flyg 9
 
TJänster 9
 
Stad 9
 
Sittplatser 9
 

1 oktober 2012

Real Madrid - Celta de Vigo

Vi hade en underbar tid under vår resa till Madrid för att se en Real Madrid match. Kostnaden för paketet var utmärkt och väl värt varje penny. Hotellet var enkelt men rent och personalen var så bra som de kunde vara med hänsyn till språkbarriären. Våra fotbollsbiljetter väntade på oss. Rummet var tillräckligt stort för oss 3 och städades dagligen.

Resan till matchen gick lysande, atmosfären i och runt arenan enorm. Vi köpte även biljetter till en rundtur av arenan som var en god erfarenhet och väl värd kostnaden.

Jag kan inte se några fel av servicen vi fått från personalen på FootballBreak.co.uk och skulle definitivt boka med dem igen samt rekommendera dem till andra. Vi fick förmodligen inte uppleva så mycket av Madrid som vi skulle kunnat göra men det vi gjorde var jättekul.

Allt i allt var det en mycket trevlig upplevelse och jag tror att det bär iväg till Barcelona nästa år för en annan fotbollsresa!

1 augusti 2012

Woodley från Reading*, 2 personer

Woodley från Reading*, 2 personer visited FC Barcelona vs. Real Madrid

8/10

 
Atmosfär 8
 
Hotell 8
 
Flyg 7
 
TJänster 9
 
Stad 8
 
Sittplatser 9
 

1 augusti 2012

FC Barcelona - Real Madrid

Jag bokade en fotbollsresa till min sons 18: e födelsedag för att se Real Madrid mot Barcelona (Super Cup). Jag tycker att internetbokningen var mycket enkel och rak med möjlighet att uppgradera osv. Hela resan fungerade som \"urverk\". Hotell Melia Castilla var utmärkt och med bra läge till Santiago Bernabeu. Biljetterna till matchen fanns på hotellet vid ankomst dagen före matchen.

Fantastiska sittplatser 23 rader upp från främsta delen till vänster om målet. Jag har aldrig upplevt en atmosfär som denna förut. En rundtur av arenan är ett måste. Madrid är en fin stad och kollektivtrafiken var så lätt att använda. Resan kunde inte ha varit mer perfekt. Har aldrig använt footballbreaks tidigare och jag var orolig om biljetterna skulle vara där, men jag behövde inte vara orolig. Rekommenderar företaget grundligt.

1 februari 2012

Hr. Longmuir från Glasgow*

Hr. Longmuir från Glasgow* visited Real Madrid vs. Levante

9/10

 
Atmosfär 9
 
Hotell 10
 
Flyg 9
 
TJänster 10
 
Stad 9
 
Sittplatser 9
 

1 februari 2012

Real Madrid - Levante

Jag vill gärna använda ledigheten till att tacka footballbreak.co.uk, och särskilt Rebecca för vad som endast kan beskrivas som mitt livs resa. Jag har precis kommit hem från Madrid där jag firade min svensexa tillsammans med 16 vänner och familjemedlemmar.

Den sammanlagda paketresan som Rebecca satte ihop med flygresor, övernattningar och biljetter till matchen (Real Madrid mot Levante) var helt enkelt perfekt och matchade våra krav till 100%. Vi fick enastående hjälp och assistans att ordna resan med alla olika aspekter som gäller när det kommer till att resa med en sådan stor grupp herrar och det gjorde att vi hade en helt igenom fantastisk och problemfri resa.

För att illustrera hur bra och perfekt allting flöt så kan jag blått nämna att samtliga reskamrater kommenterade hur utmärkt allting var organiserat och då jag berättade om Rebecca började de ögonblickligen att diskutera vår nästa resa.

\"Hr.
Hr. Longmuir från Glasgow

1 januari 2012

Herr Walker från Manchester (UK)*

Herr Walker från Manchester (UK)* visited Real Madrid vs. Granada

8/10

 
Atmosfär 8
 
Hotell 8
 
Flyg 8
 
TJänster 8
 
Stad 10
 
Sittplatser 8
 

1 januari 2012

Real Madrid - Granada

Hela weekendresan var fantastisk och superenkel att boka. Jag reste iväg för att se en Real Madrid-match, och hotellet vi bodde på låg perfekt. Metro fanns precis i närheten, vilket gjorde att jag också kunde uppleva Madrid som stad. Transfer ordnades, flygturen gick bra, hotellet var bra, och sittplatserna på stadion var suveräna. Det var allt som allt en fantastisk upplevelse, och jag överväger starkt att upprepa succén (nästa gång blir det Milano).

TIPS: Om du ändå åkt iväg för att se en match, missa inte att gå på rundvisning på stadion. Det är absolut värt pengarna!

\"Herr Herr Walker från Manchester

1 januari 2012

Hr. Fruttit från London*

Hr. Fruttit från London* visited Barcelona vs. Real Betis

9/10

 
Atmosfär 9
 
Hotell 9
 
Flyg 8
 
TJänster 10
 
Stad 8
 
Sittplatser 9
 

1 januari 2012

Barcelona - Real Betis

I sin helhet hade paketresan ett rimligt pris och dessutom var allt superbra organiserat och gjordes effektivt. Atmosfären på arenan var närmast elektrisk, och vi hade otroligt bra sittplatser. Jag har inget som helst klagomål rörande paketresan eller footballbreak.co.uk.

1 september 2011

Fru Kew*

Fru Kew* visited FC Barcelona vs. Atlético de Madrid

8/10

 
Atmosfär 8
 
Hotell 8
 
Flyg 8
 
TJänster 8
 
Stad 8
 
Sittplatser 8
 

1 september 2011

FC Barcelona - Atlético de Madrid

Jag ville så gärna ta med min man till en Barca hemmamatch och FootballBreak.co.uk var en av 3 hemsidor jag hade fått rekommenderat. Efter en genomgång av alla 3 hemsidor visade att Footballbreak.co.uk var den lättaste att använda och förstå och jag är så glad för att jag valde dem till att klara allt med bokningen. Det fanns inte dumma frågor och de svarade alltid snabbt. Rebecca lyssnade på alla mina önskemål och hittade det hotell som passade bäst till oss och att frukosten var inkluderad. Som utlovat låg biljetterna och väntade på oss då vi ankom till hotellet och checkade in. Eftersom det var en särskild ledighet, nämligen en födelsedag, hade jag uppgraderat biljetterna till stadions 2:a etage för att försäkra oss om en fantastisk utsikt och vi kunde nästan inte tro våra egna ögon då vi såg att vi hade fått de första 2 platserna på etagens första rad. Vi kunde se allt. Wow!

Det regnade men vi var lika glada ändå för Barca slog Atlético de Madrid med 5-0 och Messi gjorde mål på hattrick…det var en fantastisk kväll.

Vi bodde på Hotel Senator som ligger lite uppe från vägen från stadion. Hotellet har en inomhus och en utomhus pool samt spa. Det var helt perfekt för med tunnelbanan som ligger 5 minuters promenad från hotellet, kunde vi komma in i centrum av Barcelona på endast 20 minuter. Det betydde att vi fick ännu mer av det goda, eftersom vi hade 2 extra dagar till att njuta av stadens sevärdheter. En annan extra bonus var att en av rutterna till tour-bussen gick till Camp Nou, så vi kunde hoppa på bussen, se sevärdheterna och få lift tillbaka in till centrum och tillbaka igen. Utöver det ligger hotellet bara 10 minuter med taxi från flygplatsen men vi tog tåget för det kostade €20 mindre då tunnelbanan (Metro) är så billig.

Jag vill rekommendera denna firma till alla. De har så stor erfarenhet och de har besvarat alla mina frågor och mer därtill. De översteg mina förväntningar, och det är vad äkta service handlar om.

1 maj 2011

Hr. de Roos*

Hr. de Roos* visited FC Barcelona vs. Valencia

8/10

 
Atmosfär 8
 
Hotell 8
 
Flyg 8
 
TJänster 7
 
Stad 8
 
Sittplatser 8
 

1 maj 2011

FC Barcelona - Valencia

Mina vänner och jag hade i många år talat om att åka på en fotbollsresa tills vi äntligen tog språnget och bokade en weekend med VoetbalTravel.nl för att se FC Barcelona mot Valencia. Allt var perfekt och vid ankomsten till hotellet fick vi veta att våra biljetter redan var levererade. Vi blev tilldelade fantastiska platser på Camp Nou stadion och det var i sig själv ganska imponerande.

Hotel Aranea var bra och låg i närheten av Sagrada Familia där det finns en busshållplats som man fritt kan hoppa av och på. Allt var helt perfekt och vi hade fantastiskt väder och en fantastisk match. Det var omkring 90,000 anhängare på stadion (det var dock tomt redan 5 minuter efter matchens slut).

\"Hr.

1 april 2011

Fru Birnie från East Sussex*

Fru Birnie från East Sussex* visited FC Barcelona vs. Osasuna

8/10

 
Atmosfär 7
 
Hotell 8
 
Flyg 9
 
TJänster 9
 
Stad 8
 
Sittplatser 8
 

1 april 2011

FC Barcelona - Osasuna

Barcelona är utan tvivel en av mina absoluta favoritstäder; den osar av kultur, fantastisk mat, massor av underhållning och den perfekta blandningen av stadsliv vid havet.

Den service och assistans vi fick av Rebecca var utmärkt och alltid både snabb och hjälpsam. Hotellet var som beskrivet: både rent och väldrivet och förslag till eventuella förbättringar är av dem mindre sorten såsom t ex en kaffemaskin vid frukosten och förbättrad Wi-Fi täckning på hela hotellet. Utöver det skulle det varit till stor hjälp med några deetaljerade beskrivningar om hur man hittar hotellet för det var ganska svårt att hitta från tunnelbanestationen (Metro). Biljetterna till matchen på Camp Nou var utmärkta och det rimliga pris vi betalade för en uppgradering var väl spenderade. Vi hade på platser på området bakom målet och publiken var fantastik. Vi är superglada för vår resa och vi kommer att rekommendera din firma.
Tack! Katherine Birnie-Bremner.

1 mars 2011

Far och son Brown från West Yorkshire*

Far och son Brown från West Yorkshire* visited AC Milan vs. Bari

8/10

 
Atmosfär 8
 
Hotell 8
 
Flyg 8
 
TJänster 8
 
Stad 7
 
Sittplatser 9
 

1 mars 2011

AC Milan - Bari

Det samlade paketet var fantastiskt. Hemsidan var superlätt att använda och kundservicen på telefon var utmärkt. Jag vill på det bestämdaste rekommendera FootballBreak.co.uk till andra och jag ska med glädje anlita dem igen till eventuella framtida bokningar.

1 februari 2011

Hr. Whittaker från Lancashire*

Hr. Whittaker från Lancashire* visited Real Madrid vs. Levante

8/10

 
Atmosfär 8
 
Hotell 7
 
Flyg 8
 
TJänster 8
 
Stad 8
 
Sittplatser 8
 

1 februari 2011

Real Madrid - Levante

I februari 2011 reste vi till Madrid för att uppleva ligamatchen mellan Madrid och Levante. Jag kan ärligt erkänna, att efter jag hade beställt turen spekulerade jag om huruvida allt skulle bli som blivit lovat på hemsidan. Men jag hade inte behövt bekymra mig för allting gick precis som lovat.

Våra flygningar var fantastiska och detsamma gäller vårt hotell. Dom lovat låg matchbiljetterna och väntade på oss i receptionen då vi checkade in. Ni levererade allt vad jag kunde drömma om och vi hade övergripande sett en fantastisk resa. Jag kommer helt säkert att använda er till alla mina framtida fotbollsresor.

1 november 2009

Han & Bram Krumm*

Han & Bram Krumm* visited FC Barcelona vs. Real Madrid

8/10

 
Atmosfär 8
 
Hotell 7
 
Flyg 8
 
TJänster 7
 
Stad 8
 
Sittplatser 8
 

1 november 2009

FC Barcelona - Real Madrid

Jag önskade att se en fotbollsmatch i en stor utländsk klubb tillsammans med min 8-årige son och efter att ha sökt på Google fann jag hemsidan VoetbalTravel.nl. Det var både lätt och snabbt att hitta den resa vi önskade, nämligen en match mellan FC Barcelona och Real Madrid. Den så kallade reserådgivaren var vänlig och detaljerad och vi fick klar och tydlig information.

Resan gick fint och hotellet var bra och hade otroligt vänlig personal i receptionen. Rummet var luxiöst, välutrustat och med havsutsikt. Själva matchen var helt fantastisk med nästan 100,000 fans på läktarna, en fantastisk stämning, souvenirer att köpa och vänliga spanjorer. Matchen slutade 1-0 till FC Barcelona och det utlöste en stor fest i centrum av Barcelona. Nästa dag tog vi en stadsrundtur och sedan till nöjesparken Tibodabo som har utsikt över bergen över Barcelona stad. Vi hade kort och gott en mäktig resa och det var en härlig far-son-weekend som inte kommer att glömmas.

\"Han

1 november 2009

Hr. Jupp från East Sussex*

Hr. Jupp från East Sussex* visited Real Madrid vs. Getafe

9/10

 
Atmosfär 9
 
Hotell 9
 
Flyg 9
 
TJänster 9
 
Stad 9
 
Sittplatser 9
 

1 november 2009

Real Madrid - Getafe

Tusen tack för att ni organiserade en sådan genial weekend. Båda flygningar gick bra. Inkvarteringen var fin och biljetterna till matchen var på alla områden riktigt bra. Jag skulle inte tveka att rekommendera er hemsida till människor som vill uppleva en sådan händelse, och i själva verket har jag redan gjort det till några vänner. Jag kan förhoppningsvis göra affärer med er igen i framtiden. Jag skulle verkligen använda era tjänster igen för att boka ännu en fotboll resa.

*Nu när vi när vi erbjuder fotbollsresor till våra kunder på den svenska marknaden kommer vi att lägga upp recensioner från våra svenska kunder så fort vi kan på vår svenska hemsida.

Recensionerna är hämtade från dotterbolagen och översatta från våra holländska, engelska och danska hemsidor (www.VoetbalTravel.nl www.FootballBreak.co.uk www.FodboldTravel.dk)