RING GRATIS: 010 884 88 22
VI FINNS TILLGÄNGLIGA FRÅN
MÅNDAG TILL FREDAG MELLAN 09.00 OCH 17.00.
100% Sittplatsgaranti
KOMPONERA ENKELT IHOP HELA DIN FOTBOLLSRESA
"Fotbollen var fantastisk. Stämningen var magisk. Barcelona var så vackert!" - Roger Johansson från Norrköping
Läs mer
Fler fördelar
Läs fler omdömen

Matchskydds-garanti

Vi är säkra och bra på att planera din resa men ibland händer det att matcher som ska spelas ett visst datum blir ändrade och då inte längre passar in i din beställda resa. Det kan bero på ändringar i TV kanalen som ska sända matchen och äger rättigheten, förändringar i Europa Cupen eller i Champions Leagues tidplan.

Om matchen mot förmodan skulle ändras och inte längre passar in i din beställda resa:

Vi ändrar dina resdagar så att du fortfarande kan se matchen.
Ombokningsavgifter betalas av oss, du betalar inget extra.

Vid eventuella extra hotellnätter blir det dock du som får betala eftersom din resa blir längre.
Om din bokning inkluderar flygresa, bokar vi om den till dig på grund av den förflyttade matchen.

Vi kan inte ändra både avresan och hemresan då det vanligtvis blir en förlängning av din resa. Om vi måste boka om din flygresa och ändra datum, kan vi inte garantera att du får det hotell vi har reserverat åt dig. Naturligtvis kommer vi att försöka ordna så att du får behålla det hotell du beställt men om det absolut inte fungerar, bokar vi ett likvärdigt hotell åt dig.

Regler för Matchskydds-garanti
Matchskyddsgarantin gäller endast före avresa och gäller inte under din resa. Om matchen skulle ändras under din resa, när du alltså redan är på plats, kommer matchskyddsgarantin inte att gälla. Din resa har redan påbörjats och en ombokning går inte att göras vid det tillfället längre. Vi vill att du ska veta att en matchändring när du redan är på plats är ytterst sällsynt. FotbollsTravel.se bestämmer om din resa skall bli justerad i tid och ombokas. Vi har satt ett minimum i tid på 2.5 timmar mellan ditt flygs planerade ankomst enligt tidtabell på flygplatsen till matchstart.

Som vi skrivit ovan är det FotbollsTravel.se som bestämmer om din flygresa ska justeras. Våra paketresor är helt redo för normala ändringar, såsom en matchändring från söndag till lördag (Spanien & Italien). Som skrivet ovan ska det vara en acceptabel tid mellan ditt plans planerade ankomst och matchstart, 2.5 timmar. Vi vill att du alltid ska kunna resa, utan stress, till ditt hotell och sedan vidare till fotbollsarenan.

Hur fungerar detta i praktiken?
Om det nu, mot förmodan, händer att en match flyttas kommer vi alltid att kontakta dig. Vi kan framföra olika val som du kan göra och tillsammans ändrar vi din paketresa. Om det blir nödvändigt så hänvisar vi till Matchskydds-garantin. Ombokningar betalar vi men om din resa nödvändigtvis måste bli längre, betalar du endast för dina extra hotellnatt/nätter.

Säker och trygg betalning
Säker och trygg betalning
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Se videon
Se denna video för att få veta mer om vårt koncept. (50 sekunder)