Ring gratis:010 884 88 22
KUNDBETYG 8.9/10 av 69 Recensioner
Sett sammen helefotballreisen din enkelt
Reseuppdateringar (Corona- COVID-19). Läs mer

Reseuppdateringar (Corona-Covid 19)

Läs live uppdateringar och följ status för din resa här.

Våra företagsledares uttalande:

Kära kund,

Vi är dedikerade till att hjälpa dig, särskilt i dessa svåra, med också osäkra tider.

Vårt företag har 15 års erfarenhet av att organisera fotbollsresor och skapa minnesvärda stunder för fotbollsfans över hela Europa. Vi är övertygande om att kunna hjälpa er med er resa, särskilt i osäkra tider, vilket vi upplevt tidigare.

Vi förstår att en fotbollsresa kan vara höjdpunkten på året och även för livet. Vi är dedikerade till att hjälpa dig och vårt mål är att se till att du – på något sätt - kommer att se den bästa matchen bli spelad att ditt favoritlag, även om det kommer att kosta oss mer ansträngning att få det att hända.

Tack för ert samarbete och förtroende.

Vänliga hälsningar,

Fotbollstravel
Alizee Marques (VD)
Reinier Linthorst Homan (grundare)

När och hur du kommer att höra från oss

Om din resa påverkas kommer vi att kontakta dig via e-post. Vi kontaktar våra kunder efter matchdatum eller avresedatum, kom därför ihåg att du inte kan bli kontaktad direkt men oroa dig inte, vi kommer inte att glömma någon, och vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt. Vi skulle verkligen uppskatta din hjälp i väntan på vår e-post innan du kontaktar oss. På så sätt kan vi tydligt kommunicera de bästa lösningarna som finns tillgängliga.

Uppdateringar

Vi vill ta tillfället i akt att uppdatera dig och hålla dig uppdaterad om den senaste utvecklingen kring Coronaviruset och din fotbollsresa.

Som du säkert redan är medveten om så har det redan skett flertalet åtgärder i hela Europa för att begränsa viruset. Alla dessa åtgärder pågår just nu. Events och händelser som innebär deltagande av stora grupper så som fotbollsmatcher har för närvarande skjutits upp. Detta är olyckligt, men samtidigt är det hälsan och säkerheten för spelare och fans som är av största vikt.

Vi vill inte överbelasta dig med detaljerad information om varje land eller varje match, därför kommer du nedan att hitta en lista över allmänna åtgärder som har vidtagits.

Vi hoppas verkligen att vi snart är tillbaka och kan fortsätta leverera fantastiska "en gång i livet" fotbollsresor för dig.

Under tiden så tackar vi dig för ditt fortsatta förtroende och din förståelse. Viktigast av allt, se till att håll dig frisk och säker.

För att kunna erbjuda dig en bra webbplats använder vi cookies. Mer information om våra cookies
Stäng notifikation