Kunderna ger våra resor i snitt betyget
Väldigt bra 8.9
baserat på 77 recensioner
Hotell
8.3
Atmosfär
9.2
Flyg
8.5
Tjänster
9.3
Stad
9.1
Sittplatser
9.2
Hr. de Roos*
FC Barcelona - Valencia CF
1 maj 2011
8 FC Barcelona - Valencia

Mina vänner och jag hade i många år talat om att åka på en fotbollsresa tills vi äntligen tog språnget och bokade en weekend med VoetbalTravel.nl för att se FC Barcelona mot Valencia. Allt var perfekt och vid ankomsten till hotellet fick vi veta att våra biljetter redan var levererade. Vi blev tilldelade fantastiska platser på Camp Nou stadion och det var i sig själv ganska imponerande.

Hotel Aranea var bra och låg i närheten av Sagrada Familia där det finns en busshållplats som man fritt kan hoppa av och på. Allt var helt perfekt och vi hade fantastiskt väder och en fantastisk match. Det var omkring 90,000 anhängare på stadion (det var dock tomt redan 5 minuter efter matchens slut).

Hr. de Roos

Han & Bram Krumm*
FC Barcelona - Real Madrid
1 november 2009
8 FC Barcelona - Real Madrid

Jag önskade att se en fotbollsmatch i en stor utländsk klubb tillsammans med min 8-årige son och efter att ha sökt på Google fann jag hemsidan VoetbalTravel.nl. Det var både lätt och snabbt att hitta den resa vi önskade, nämligen en match mellan FC Barcelona och Real Madrid. Den så kallade reserådgivaren var vänlig och detaljerad och vi fick klar och tydlig information.

Resan gick fint och hotellet var bra och hade otroligt vänlig personal i receptionen. Rummet var luxiöst, välutrustat och med havsutsikt. Själva matchen var helt fantastisk med nästan 100,000 fans på läktarna, en fantastisk stämning, souvenirer att köpa och vänliga spanjorer. Matchen slutade 1-0 till FC Barcelona och det utlöste en stor fest i centrum av Barcelona. Nästa dag tog vi en stadsrundtur och sedan till nöjesparken Tibodabo som har utsikt över bergen över Barcelona stad. Vi hade kort och gott en mäktig resa och det var en härlig far-son-weekend som inte kommer att glömmas.

Han & Bram Krumm

L. Nilsson
Real Madrid - Villareal CF
8 april 2023
9 Fotbollsresa Madrid

Allt var väldigt enkelt att boka och funkade mycket bra, tydlig och bra information från fotbollstravel.se. Madrid och Santiago Bernabeu var fantastiskt. Vi är väldigt nöjda med vår resa.

 

 Lägg minst en dag extra för det finns mycket att se och uppleva både runt arenan och i staden

 

Nilsson, P (3 Personer)
Manchester United - Nottingham Forest
27 december 2022
9 Riktigt bra fotbollsupplevelse

Vi tog matchbiljetter och hotell. Det fungerade utmärkt!

 

 V ar i god tid till stadionturen på Old Trafford

Önnevall M, 4 Persons
Manchester City - Manchester United
6 mars 2022
10 En upplevelse!

Vilken häftig upplevelse att få vara med om ett derby i Manchester! En guidad rundtur på stadion dagen innan blev en perfekt uppladdning. Kommunikationen har fungerat bra med bokning av paket och snabba svar på de frågor vi haft.

 

Ta en guidad rundtur på stadion, väl värt pengarna.

För att kunna erbjuda dig en bra webbplats använder vi cookies. Mer information om våra cookies
Stäng notifikation