Kunderna ger våra resor i snitt betyget
Väldigt bra 8.9
baserat på 77 recensioner
Hotell
8.3
Atmosfär
9.2
Flyg
8.5
Tjänster
9.3
Stad
9.1
Sittplatser
9.2
Anonym, 2 personer
Liverpool FC - Watford FC
17 mars 2018
10 En kanoon resa stämningen på stadion var magisk.

Liverpool är en fantastisk stad. Stanna några dagar extra så ni hinner se mera och besöka flera pubar.

 

Ta med långkalsonger!

Anonym, 2 personer
FC Barcelona - Málaga CF
21 oktober 2017
9 week

Smidigt och enkelt. Fungerade med biljetter och transfer. Bra hotell med bra läge. Upplevelse att se på fotboll på Camp nou. Ända minus att det inte framgick att vi skulle mellanlanda i London på hemvägen.

Anonym, 4 personer
West Ham United - Tottenham Hotspur
23 september 2017
9 week

Vi är överlag väldigt nöjda med det paket vi köpte. Då det här var vår första fotbollsresa så hade vi en del frågor inför resan. Er kundservice var väldigt snabba med att svara och vi fick all hjälp vi behövde. Fantastiska biljetter till matchen, vi satt bredvid kommentatorerna. Flygen var försenade med 45 minuter både till och från London, något ni inte kan rå för men det var ändå tråkigt

 

 

Anonym, 4 personer
Liverpool FC - Southampton FC
7 maj 2017
9 week

Hela resan var helt perfekt. Servicen från fotbollstravel.se var helt suverän både via telefon och e post. Upplevelsen på stadion var väldigt bra med tillgång till loungen, det enda vi saknade var ett mål i matchen för liverpool :-)

 
 
J. Bengtsson, 2 personer
Chelsea FC - Tottenham Hotspur
22 april 2017
8 week

Totalt sätt fungerade allt bra. Ett problem som dök upp var när matchen vi skulle se blev flyttad från lördag till tisdag. Det upptäckte jag av en händelse. Här borde Fotbollstravel informera. Nu hade jag tur som fick kontakt med det danska ombudet ( fanns inget svenskt just då) via mail som ordnade med så vi fick biljetter till FA cup semifinalen istället. Mycket bra service. Atmosfären under matchen var fantastisk. Bokning av resan fungerade bra och var enkel. Servicen var jätte bra. Besökte London som är en fantastisk stad med trevliga invånare.

Tip: Se inte bara matchen utan gör en långhelg utav resan.

 
 
För att kunna erbjuda dig en bra webbplats använder vi cookies. Mer information om våra cookies
Stäng notifikation