RING GRATIS: 010 884 88 22
VI FINNS TILLGÄNGLIGA FRÅN
MÅNDAG TILL FREDAG MELLAN 09.00 OCH 17.00.
100% Sittplatsgaranti
KOMPONERA ENKELT IHOP HELA DIN FOTBOLLSRESA
"Fotbollen var fantastisk. Stämningen var magisk. Barcelona var så vackert!" - Roger Johansson från Norrköping
Läs mer
Fler fördelar
Läs fler omdömen

6 fördelar med att boka hos oss

Vi tycker att det finns många goda anledningar med att boka en fotbollsresa med oss till din favoritklubb i Europa. Det är lätt att navigera och boka på hemsidan - allt är enkelt att se, välja och boka. Här kommer 7 fördelar:

1. Du kan skräddarsy din resa online

Tack vare vår smarta bokningsteknik så är det möjligt att skräddarsy din fotbollsresa hos oss så den blir helt perfekt! Bokningssystemet är baserat på den aktuella tillgängligheten och är i realtid. Boka din fotbollsresa enkelt och snabbt online. Resan inkluderar flyg, hotell och matchbiljett. Om du så önskar kan du, mot tillägg, uppgradera hotell och flyg och lägga till ett besök på arenan och dess museum. Priset för alla tillval är specificerade och finns med i slutsumman. Dra fördel av vår mångåriga erfarenhet som en resebyrå specialiserad på fotboll.

 • Val av flyg
  Välj din egen flygresa från ett brett urval av flygplatser och flygtider.
 • Välj ett hotell
  För destinationerna Barcelona, Madrid och Milano är det möjligt att välja precis det hotell du föredrar bland våra urval online. Den smarta interaktiva karttjänsten (Google Maps) gör att du kan se hotellets läge i förhållande till stadion. För andra destinationer väljer du bara hotellets standard och så bokar vi ditt hotell baserat på den aktuella tillgängligheten och lediga rum.
 • Välj kategori för sittplats
  Välj dina sittplatser där du själv vill sitta och få omedelbart besked om de finns tillgängliga med hjälp av översikten på stadions sittplatser (denna tjänst är tillgänglig för de flesta destinationer).

2. 100% Sittplatsgaranti

Det är naturligtvis fotbollsmatchen som är höjdpunkten på resan och vi förstår också att ni vill njuta av matchen och atmosfären på stadion tillsammans, så att ni, under lång tid framöver, kan återberätta och minnas denna fantastiska upplevelse! Därför erbjuder vi en unik garanti. Vi garanterar:

 • Att upp till 3 personer kan sitta tillsammans på fotbollsstadion; annars återbetalar vi beloppet för den biljett som inte sitter bredvid/tillsammans med de andra.
 • Dessutom garanterar vi att biljetterna levereras till ditt hotell i god tid innan matchen. Läs mer om Sittplatsgarantin.

3. Det tillkommer ALDRIG tilläggskostnader och du får ALLTID information om totalpriset.

För att göra hela bokningen enkel arbetar vi med totalpriser och därför kan du alltid vara säker på följande:

 • INGA bokningsavgifter tillkommer
 • INGEN flygplatsskatt tillkommer
 • INGA andra extra avgifter tillkommer utöver de tillval du själv bokat

4. Direkt personlig service

För att leva upp till vår höga standard är det inte nog med att din fotbollsresa är perfekt organiserad – därför lovar vi också att hjälpa dig dygnet runt och du får alltid personlig service!

 • Expert-service
  Våra resekonsulenter är experter och arbetar för att assistera dig via e-post [email protected] och finns även på telefonnummer  010-884 88 22 - vardagar mellan kl. 09.00-17.00. Du får alltid en snabb och personlig service och du slipper dessutom dyra telefonkostnader, att ringa till oss är gratis. Det är sant – testa!
 • 24-timmars telefonsupport under hela resan
  Även om vi har varit otroligt noggranna med bokningen av din resa, så vet vi att det kan uppstå situationer under din resa där du behöver vår hjälp. Därför står vi till förfogande dag och natt så att vi snabbt kan hjälpa dig när eller om du har behov av det. Den bekräftelse du får i samband med bokningen av din resa innehåller ett telefonnummer för brådskande ärenden.
 • Reseinformation som är anpassad för dig
  Vi har valt ut det bästa sättet för dig att resa till hotellet, stadion och flygplatsen. När du använder vår personliga resebekräftelse så är du garanterad en helt problemfri resa.

5. Konkurrenskraftiga priser

Hos oss kan du välja ditt eget flyg, hotell samt sittplats till matchen. Detta gör du genom att använda vårt enkla och effektiva bokningssystem. Vi hjälper dig naturligtvis även på telefon om du vill, känner att det är nödvändigt - eller helt enkelt för att du vill ha personlig service. I det stora hela kan du själv boka din resa på vår hemsida. Vi investerar inte i dyra reklamkampanjer, hos oss är det nöjda kunder som är våra bästa ambassadörer. Vi har möjlighet att erbjuda låga priser eftersom vi köper stora mängder och har speciella avtal med våra leverantörer.

6. Boka din resa tryggt och säkert på nätet.

Det är både enkelt och säkert att betala online, på nätet, hos FotbollsTravel.se. Betalningssystemet hos FotbollsTravel.se är säkrad genom Verisign SSL (Secure Socket Layer) och SET (Secure Electronic Transaction) och betalning sker med hjälp av en säker server. Din betalning och dina bankuppgifter sparas inte. FotbollsTravel.se skyddar din personliga information i enlighet med gällande lagstiftning. Vi kommer aldrig att vidarebefordra din personliga information till tredje part. Avsnittet om sekretess förklarar vår metodik och hur vi hanterar din personliga information.

Säker och trygg betalning
Säker och trygg betalning
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Se videon
Se denna video för att få veta mer om vårt koncept. (50 sekunder)