RING GRATIS: 010 884 88 22
VI FINNS TILLGÄNGLIGA FRÅN
MÅNDAG TILL FREDAG MELLAN 09.00 OCH 17.00.
100% Sittplatsgaranti
KOMPONERA ENKELT IHOP HELA DIN FOTBOLLSRESA
"Fotbollen var fantastisk. Stämningen var magisk. Barcelona var så vackert!" - Roger Johansson från Norrköping
Läs mer
Fler fördelar
Läs fler omdömen

Sekretess och säkerhet

Allmänt

Verisign SecuredFotbollsTravel.se skyddar dig, din integritet och din säkerhet med tillämpliga lagar. Vi kommer aldrig att skicka din personliga information vidare till en tredje part. Vår sekretesspolicy beskriver hur vi tar hand om din personliga information.

Surfa på FotbollsTravel.se

Vi frågar inte efter någon personlig information bara för att du ska kunna surfa på vår sida. Dina klick på vår websida registreras för att vi ska kunna optimera den. Det gäller endast allmän surfing och inte personlig information.

Bokning

När du bokar din resa med oss kommer du att ge ut personlig information. Det är ditt (och dina medresenärers) namn, adresser, födelsedatum, telefonnummer, e-postadresser och kanske även ditt bankkontonummer för köp av försäkring. Alla dessa uppgifter kommer endast att användas till din bokning eller försäkring. Denna information är sekretessbelagd och stannar under vår kontroll.

Nyhetsbrev och frågeformulär

Om du vill sluta att prenumerera på vårt nyhetsbrev så är det lätt att avsluta. Längst ned på sidan i varje nyhetsbrev finns en länk med orden sign out. Klicka och följ den länken. Frågeformuläret används för att vi ska få en bättre överblick av gäster på vår websida vilka krav som ställs.
Så kallade cookies är används till att registrera din allmänna surfing på internet. Om du inte önskar att mottaga cookies, finns möjligheten att blockera dem i din egna browser.

Säkerhet

Betalning via Internet, så kallad On-line betalning till oss på FotbollsTravel.se är enkelt och säkert. Hos FotbollsTravel.se är betalningssystem säkrat genom SSL (Secure Socket Layer) och SET (Secure Electronic Transaction) och allt går igenom en säkrad server och din betalning eller bankinformation kommer inte att sparas.

Säker och trygg betalning
Säker och trygg betalning
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Se videon
Se denna video för att få veta mer om vårt koncept. (50 sekunder)