Tips! Se till att du har en giltig biljett. + Läs Mer

Med Fotbollstravel du är säker på "pappersbiljetter" eller "e-biljetter". Andra typer av entrébiljetter kan orsaka många problem.
Mer information
 • Papper eller e-biljetter
 • En felfri upplevelse
Fotbollsresa

Real Madrid

Real Madrid
9
10 recensioner

Fotbollsresa
Real Madrid

Real Madrid
9
10 recensioner Real Madrid Real Madrid https://assets.travelgroep.nl/images/83648/83648.png4.51005

Tips! Se till att du har en giltig biljett. + Läs Mer

Med Fotbollstravel du är säker på "pappersbiljetter" eller "e-biljetter". Andra typer av entrébiljetter kan orsaka många problem.
Mer information
 • Papper eller e-biljetter
 • En felfri upplevelse
1. Välj din match
2. Komponera din resa
3. Bekräfta och boka
Boka enkelt Din kompletta skräddarsydda resa
Nummer 1 för fotbollsresor Specialisten sedan 2004
Klar och koncis Inga dolda kostnader


personer kollade Real Madrid - paket under de senaste 24 timmarna.
2 Fotbollsresa hittades
Sortera efter:
Filters ()
?
Sortera efter:
Lagt till i favoriter Lägg till favoriter
Champions League

Bayern München - Real Madrid (CL)

30 april eller 1 maj eller 2 maj  
Allianz Arena, München
pengene-tilbake garanti
Lagt till i favoriter Lägg till favoriter
p.p. från  
20720 SEK
Visa Paket
Lagt till i favoriter Lägg till favoriter
Champions League

Real Madrid - Bayern München (CL)

onsdag 8 maj 20:00
Bekräftat datum
Estadio Santiago Bernabéu, Madrid
pengene-tilbake garanti
Lagt till i favoriter Lägg till favoriter
p.p. från  
17319 SEK
Visa Paket

Real Madrid Fotbollsresor

Boka din fotbollsresa för Real Madrid med fyra enkla klick

Boka din kompletta fotbollsresa för Real Madrid, enkelt anpassad. Välj vilken match, hotell och plats bekvämt på ett ställe. Inga bokningsavgifter.

Upplev en Real Madrid match på den berömda Santiago Bernabéu-stadion.En fotbollsresa till Real Madrid är ett minne du kommer att vårda. Santiago Bernabéuerbjuder plats för 81 044 åskådare. Real Madrid valdes av UEFA till 1900-talets bästa klubb. 2020 låg de på tredje plats efter Bayern Münchenoch FC Barcelona.Förundras över spelare som Hazard, Modric och Kroosunder din fotbollsresa. Förutom Champions League-matcherna är derbyt mot Madrileño Atlético Madrid också något att se fram emot. Real Madrids stora rival är FC Barcelona. Det finns en årlig urblåsning under dessa matcher som kallas ”El Clásico”.

Madrid är den perfekta destinationen för en stadssemester. Få ut det mesta av det fantastiska vädret och de inbjudande utomhusbarerna.

Fotbollsresa Real Madrid fans

Allt du behöver veta om din fotbollsresa till Madrid

För att säkerställa att din fotbollsresa till Real Madrid går så smidigt som möjligt har vi här våra bästa tips till dig. Från insidertips på Santiago Bernabéufotbollsstadion, till bra råd om att utforska den globala staden Madrid.

 • Information om Santiago Bernabéu, arenatur & tips
 • Information om Real Madrid
 • Vad man kan göra i Madrid

Real Madrids stadion, Santiago Bernabéu

Santiago Bernabeu stadion Real Madrid

Ända sedan 1947 har Santiago Bernabéuvarit stadion där ”Los Blancos” har spelat sina hemmamatcher. Vid 81 044 platser är det den näst största stadion i Spanien: bara Camp Nouär större. Arenan genomgår för närvarande en makeover, med ett nytt tak på väg som kan öppnas och stängas. Arenan är uppkallad efter Santiago Bernabéude Yeste, som först var real Madrid-spelare och fortsatte att tillbringa trettiofem år som ägare. Med honom vid rodret blev Real Madrid en internationell toppklubb. Det är naturligtvis möjligt att ta en arenatur under din fotbollsresa till Real Madrid. Läs mer om detta nedan.

Hur man tar sig till Santiago Bernabéu?

Stadion ligger i den norra stadsdelen Chamartín och ärlätt att nå med kollektivtrafik. Som med flera andra arenor avråder vi från att ta sig dit med bil. Parkeringsplatserna är få och långt däremellan.

Med tunnelbana

Detta är det enklaste sättet att komma till stadion, med linje 10 (mörkblå) som stannar precis där. Denna anslutning går genom centrum och är det snabbaste sättet att nå stadion. Gå av vid Tribunal eller Plaza de España. Köp en tioresorsbiljett. Detta är naturligtvis billigare, och mycket lättare än att ständigt köpa separata biljetter.

Santiago Bernabéu adress detaljer
Estadio Santiago Bernabéu
Av. de Concha Espina, 1, 28036 Madrid, Spanje

Med buss

Arenan kan också nås med buss med hjälp av följande linjer. 14, 27 40, 43, 120, 126, 147 och 150.

Med taxi

Taxibilar är också ett bra sätt att ta sig till stadion. Var noga med att ge dig av i god tid på matchdagar, när motorvägen till stadion är extremt upptagen.

Santiago Bernabéu planritning

Sidorna på Santiago Bernabéu Stadium är:

  • Fondo Nord, eller norra änden. Detta är supportersektionen.
  • Lateral Este, östra sidan. Hela denna sida renoverades mellan 2001 och 2006.
  • Lateral Oeste, västra sidan. Det här är precis på avenyn.
  • Fondo Sur, södra änden. Detta är den atmosfäriska delen för Real Madrid-supportrar.

  Alla dessa sidor är indelade i fyra olika kategorier (och ytterligare två VIP-kategorier).

Stadion Karta Santaigo Bernabeu

Har du bokat en resa till Real Madrid?

Vi kommer alltid försöka placera era sittplatser tillsammans, men det kanske inte alltid är så. Bokningar men jämna antal resenärer kommer alltid att placeras i ett minimum av par, detta är garanterat. Vid ett udda antal resenärer, till exempel 3 personer, garanterar vi att 2 biljetter sitter tillsammans och att den tredje kommer placeras i närheten. *I mån av tillgång.

Fotbollsbiljetter till Real Madrid: hur man vet var man sitter?

Fotbollsresan till Real Madrid är bokad, och du har dina biljetter! Vi förklarar gärna hur du hittar din plats.

Fotbollsbiljett Real Madrid

Kontrollera först vilken sida du sitter på. Då ser du porten (puerta) där du går in på stadion. Efter detta letar du efter din Vomitorio: det här är namnet på ett antal sektioner tillsammans. När du är där, titta på vilken specifik sektion och vilken plats du sitter i.

Puerta = Entré (stadionentré)

Vomitorio = Ett antal sektioner

Sektor = Sektionen där du sitter i

Fila = Radnummer

Asiento = Sittplatsnummer

Santiago Bernabeu Arenatur

Ingen fotbollsresa till Madrid är komplett utan en rundvandring. Det finns ett antal olika alternativ att välja mellan. Kostnaden för en arenatur varierar mellan € 20 och € 30.

Klassisk turné
På denna turné har du en guide som tar dig runt de olika sevärdheterna. Dessa visar spelarnas tunnel och tar en titt i ”presidentens skybox”, och inkluderar uppenbarligen troféskåpet. Det finns också en promenad runt planen, Real Madrid-museet och pressrummet. 

Boka dina biljetter online i god tid. Grupperna är på trettio personer och biljetterna kan ta slut.

När?
Måndag till lördag kl. 10.30, 12.30, 15.30 och 17.30
Söndagar kl. 11.00, 13.00, 15.00 och 17.00

fotbollsresa stadionturne Real Madrid

Snacks och drycker nära Santiago Bernabéu

Det är matchdag! Det finns gott om bra platser runt Santiago Bernabéuför att ta en drink och en bit mat. Dessa platser toppar verkligen fotbollsresan till Real Madrid.

Puerta 57 Real Madrid

Puerta 57

Om den ultimata middagsupplevelsen på fotbollsresan låter bra, boka ett bord på Santiago Bernabéumed utsikt över planen. Priserna är rimliga och ligger mellan 30 och 50 euro. Att äta här är något du aldrig kommer att glömma; och är idealisk för att kombinera med en arenatur. Det är obligatoriskt att boka i förväg. Om du anländer på en matchdag, se till att kontrollera öppettiderna.

RealCafe Real Madrid

Realcafé Bernabéu

Baren ligger också på stadion. Detta är platsen att komma för en drink och spektakulär utsikt över planen, ochär något mindre formell än restaurangsektionen. Denna bar består av två våningar: ovanför har du en glasvägg åttio meter lång, där du kan koppla av och beställa en drink.

Information om Real Madrid

Real Madrid är naturligtvis en av de största och mest igenkännliga lagen i världen. Inte bara i fotboll, utan i alla sporter. Klubben grundades 1902, känd som Madrid Football Club vid den tiden. 1920 gav den dåvarande kungen Alfonso namnet Real (Royal), och kronan lades till logotypen.

Real Madrids viktigaste rivaler är FC Barcelona och Atlético Madrid, där ”El Clásico” i synnerhet är en match som fans av Los Blancos ser fram emot mest. Derbyt mot Atlético är också absolut värt att delta i.

Real Madrid kit

Los Blancos(de vita): namnet säger allt. Ända sedan klubben grundades har Real Madrid – bortsett från en säsong – spelat sina matcher i vitt. Det enda året detta inte var fallet var 1925, när de bar svarta shorts. Detta berodde på att de hade sett Corinthian FC spela i denna eleganta kombination under en turné i England. Det varade lyckligtvis bara i ett år.

Med sina bortakit försöker Madrid ofta inkludera blått eller lila, som en referens till randen i logotypen.

Real Madrids logotyp

Real Madrids allra första logotyp var extremt enkel, bestående av sina initialer endast: MFC, Madrid Football Club. Trots namnbytet 1920 behöll Real initialerna i logotypen.

Kronan togs bort från logotypen 1931 på grund av den politiska turbulensen i Spanien. Logotypen fick en lila rand: stående för Kastilien regionen. Kronan skulle återvända 1941 – två år efter inbördeskriget – och den lila randen återstod. Den lila randen gjordes något blåare 2001, och det här är logotypen vi känner idag.

Real Madrid logo

Vad ska man göra i Madrid?

Madrid är inte bara staden Real utan också den vackra huvudstaden i Spanien. Det finns mycket att göra och se utanför stadion under din fotbollsresa till Real Madrid.

Parque del buen retiro Madrid

Parque del Buen Retiro

Denna park har länge tillhört kungafamiljen, men ärnu öppen för alla. En underbar, enorm park i hjärtat av Madrid. Otvivelaktigt värt ett besök.

La Fontana Oro Madrid

La Fontana de Oro

En irländsk sportpub, om än i en helt spansk stil. Här kan du njuta av tapas och en drink och titta på sportmatcher. Platsen för att komma in i den internationella atmosfären och spanska charmen.

El Rincon Madrid

Toñin El Torero Local

Gå inte in här i en Atletico Madrid-tröja! Denna kompakta bar handlar om Real Madrid; ligger i utkanten, och ärlöjligt billigt!

La Latina distrikt

La Latina, distrikt

Denna charmiga, livliga stadsdel får inte missas under din fotbollsresa. Denna plats är full av restauranger och barer, med alla typer av olika marknader där på söndagar. Perfekt för en eftermiddags tur.

Var är det bästa stället att boka fotbollsresor för att titta på Real Madrid?

www.fotbollstravel.com är det bästa stället att boka fotbollsresor till Real Madrid. Vår plattform låter dig anpassa din resa genom att:

 • Ger en lång lista med matcher att välja mellan.
 • Ger dig full kontroll över var du sitter på arenan.
 • Hjälper dig att välja det bästa hotellet för dina behov.
 • Välja flygbolag och flyg som tar dig till din destination.

Hur mycket kostar Real Madrid CF matchbiljetter?

I vanliga fall, går La Liga biljetter från €70 till €150. Du kan också hitta billiga biljetter från €220 och några premiumbiljetter för över €220. Champions League biljetter är dyrare och förändras mycket beroende på motståndaren och scenen i turneringen. Det genomsnittliga biljettpriset för en gruppstegsmatch är cirka €100, men priset kan öka beroende på plats.

Kan jag besöka Real Madrid-arenan (Santiago Bernabeu)?

Ja, Santiago Bernabeu är öppen för turer dagligen från 9:30 till 19:00. På söndagar och helgdagar kan timmarna variera. Det är viktigt att veta att biljettkontoret stänger mellan 14:30 till 15:30. På matchdagar är turen tillgänglig fram till fem timmar före kick-off. Därefter är de enda områden som är öppna för besökare museet och panoramautsikt över arenan.

Varför heter Real Madrids stadion Santiago Bernabeu?

Det kallas Santiago Bernabeu för att hedra klubbens president vid den tiden. Detta beslutades i generalförsamlingen för medlemmar Compromisaros 1955.

Hur mycket kostar en turbiljett på Santiago Bernabeu?

I vanliga fall kostar biljetten €25. Priset varierar beroende på om du köper din biljett online eller på biljettkontoret. Det finns också de turer som har fler extrafunktioner, vilket kan driva priset upp till €80.

Vad är Santiago Bernabeu biljettkategorier?

Real Madrid har fyra huvudbiljettkategorier:
 • Tredje kategorin biljetter är längst bort från planen, och platserna ligger på kortsidan.
 • Andra kategorin biljetter erbjuder platser på kort-och långsidan.
 • Första kategorin biljetter är på långsidan eller i hörnet av arenan.
 • VIP-biljetter på långsidan nära planen. Du har två VIP-alternativ: VIP platinum eller VIP platinum plus.
 • Recensioner

  9 10 recensioner
  Hotell
  Atmosfär
  Flyg
  Tjänster
  Stad
  Sittplatser

  Real Madrid - Atlético Madrid
  9.3 Fantastiskt
  SET029457

  Lite dyrt men ack så smidigt med att boka en hel paketresa. Gav detta till min fru i 30-års present vilket var sjukt uppskattat! Mycket proffesionellt och bra service av fotbollstravel.se. Skickade lite tips om vad man kan göra i Madrid (förutom fotbollen) några dagar innan vi skulle åka. Biljetterna skickades till mywallet vilket känns säkert. Hotellet var över förväntan å låg centralt i Madrid endast ca 10 min från gran via. I området runt hotellet låg många restauranger å cervezerias. Enkelt att åka Metro även fast vi promenerade mest. Madrid är en fantastisk stad där alla kan känna sig välkomna!

   

  Carloline, 2 personer
  Real Madrid - Atlético Madrid
  8 april 2018
  Real Madrid - Levante
  9.3 Fantastiskt
  Hr. Longmuir från Glasgow

  Jag vill gärna använda ledigheten till att tacka footballbreak.co.uk, och särskilt Rebecca för vad som endast kan beskrivas som mitt livs resa. Jag har precis kommit hem från Madrid där jag firade min svensexa tillsammans med 16 vänner och familjemedlemmar.

  Den sammanlagda paketresan som Rebecca satte ihop med flygresor, övernattningar och biljetter till matchen (Real Madrid mot Levante) var helt enkelt perfekt och matchade våra krav till 100%. Vi fick enastående hjälp och assistans att ordna resan med alla olika aspekter som gäller när det kommer till att resa med en sådan stor grupp herrar och det gjorde att vi hade en helt igenom fantastisk och problemfri resa.

  För att illustrera hur bra och perfekt allting flöt så kan jag blått nämna att samtliga reskamrater kommenterade hur utmärkt allting var organiserat och då jag berättade om Rebecca började de ögonblickligen att diskutera vår nästa resa.


  Hr. Longmuir från Glasgow

  Hr. Longmuir från Glasgow*
  Real Madrid - Levante
  1 februari 2012
  Real Madrid - Granada CF
  8.3 Väldigt bra
  Herr Walker från Manchester

  Hela weekendresan var fantastisk och superenkel att boka. Jag reste iväg för att se en Real Madrid-match, och hotellet vi bodde på låg perfekt. Metro fanns precis i närheten, vilket gjorde att jag också kunde uppleva Madrid som stad. Transfer ordnades, flygturen gick bra, hotellet var bra, och sittplatserna på stadion var suveräna. Det var allt som allt en fantastisk upplevelse, och jag överväger starkt att upprepa succén (nästa gång blir det Milano).

  TIPS: Om du ändå åkt iväg för att se en match, missa inte att gå på rundvisning på stadion. Det är absolut värt pengarna!

  Herr Walker från Manchester

  Herr Walker från Manchester (UK)*
  Real Madrid - Granada CF
  1 januari 2012
  Real Madrid - Villareal CF
  9 Fantastiskt

  Allt var väldigt enkelt att boka och funkade mycket bra, tydlig och bra information från fotbollstravel.se. Madrid och Santiago Bernabeu var fantastiskt. Vi är väldigt nöjda med vår resa.

   

  Tip: Lägg minst en dag extra för det finns mycket att se och uppleva både runt arenan och i staden

   

  L. Nilsson
  Real Madrid - Villareal CF
  8 april 2023
  Real Madrid - Atletic Bilbao
  9.3 Fantastiskt

  Lite dyrt men ack så smidigt med att boka en hel paketresa. Gav detta till min fru i 30-års present vilket var sjukt uppskattat! Mycket proffesionellt och bra service av fotbollstravel.se. Skickade lite tips om vad man kan göra i Madrid (förutom fotbollen) några dagar innan vi skulle åka. Biljetterna skickades till mywallet vilket känns säkert. Hotellet var över förväntan å låg centralt i Madrid endast ca 10 min från gran via. I området runt hotellet låg många restauranger å cervezerias. Enkelt att åka Metro även fast vi promenerade mest. Madrid är en fantastisk stad där alla kan känna sig välkomna!

  Caroline, 2 personer
  Real Madrid - Atletic Bilbao
  8 april 2018
  Real Madrid - Rayo Vallecano
  10 Fantastiskt

  Det här var vår andra resa till Madrid med Fotbollstravel. Servicen var felfri. De är liksom din tysta partner, du bokar paketresan och allting ordnar sig. Du behöver bara åka, så enkelt är det. Vårt hotell låg mitt i Madrids centrum, den här gången var det vårt eget val och vilket kanonval! Alldeles vid Gran Via, vilken gata! Den har allt du kan önska dig. Våra sittplatser på matchen var förstklassiga. Jag kan verkligen rekommendera Fotbollstravel. Vi tänker åka med Fotbollstravel nästa år igen. Tips: Besök Gran Via, där finns allt. Staden är fantastisk, vacker och livfull. Använd tunnelbanan för att ta dig fram, billigt och lätt att hitta.

  Mr James Morgan från Cardiff (UK), 3 personer
  Real Madrid - Rayo Vallecano
  8 november 2014
  Real Madrid - Athletic Bilbao
  10 Fantastiskt

  Vi hade en fantastisk tid - visste inte riktigt vad vi skulle förvänta oss vad gällde sittplatserna men det visade sig att vi satt på första raden, alldeles vid hörnflaggan som Benzema gjorde mål från! Fantastisk match, fantastisk stämning och jättebra hotell mitt i stadens centrum. Skulle gärna boka med Fotbollstravel igen.

  James Brown från West Kingsdown, 4 personer
  Real Madrid - Athletic Bilbao
  5 oktober 2014
  Real Madrid - Celta de Vigo
  7.5 Bra

  Vi hade en underbar tid under vår resa till Madrid för att se en Real Madrid match. Kostnaden för paketet var utmärkt och väl värt varje penny. Hotellet var enkelt men rent och personalen var så bra som de kunde vara med hänsyn till språkbarriären. Våra fotbollsbiljetter väntade på oss. Rummet var tillräckligt stort för oss 3 och städades dagligen.

  Resan till matchen gick lysande, atmosfären i och runt arenan enorm. Vi köpte även biljetter till en rundtur av arenan som var en god erfarenhet och väl värd kostnaden.

  Jag kan inte se några fel av servicen vi fått från personalen på FootballBreak.co.uk och skulle definitivt boka med dem igen samt rekommendera dem till andra. Vi fick förmodligen inte uppleva så mycket av Madrid som vi skulle kunnat göra men det vi gjorde var jättekul.

  Allt i allt var det en mycket trevlig upplevelse och jag tror att det bär iväg till Barcelona nästa år för en annan fotbollsresa!

  Anonym från Dudley*
  Real Madrid - Celta de Vigo
  1 oktober 2012
  Real Madrid - Levante
  7.8 Bra

  I februari 2011 reste vi till Madrid för att uppleva ligamatchen mellan Madrid och Levante. Jag kan ärligt erkänna, att efter jag hade beställt turen spekulerade jag om huruvida allt skulle bli som blivit lovat på hemsidan. Men jag hade inte behövt bekymra mig för allting gick precis som lovat.

  Våra flygningar var fantastiska och detsamma gäller vårt hotell. Dom lovat låg matchbiljetterna och väntade på oss i receptionen då vi checkade in. Ni levererade allt vad jag kunde drömma om och vi hade övergripande sett en fantastisk resa. Jag kommer helt säkert att använda er till alla mina framtida fotbollsresor.

  Hr. Whittaker från Lancashire*
  Real Madrid - Levante
  1 februari 2011
  Real Madrid - Getafe CF
  9 Fantastiskt

  Tusen tack för att ni organiserade en sådan genial weekend. Båda flygningar gick bra. Inkvarteringen var fin och biljetterna till matchen var på alla områden riktigt bra. Jag skulle inte tveka att rekommendera er hemsida till människor som vill uppleva en sådan händelse, och i själva verket har jag redan gjort det till några vänner. Jag kan förhoppningsvis göra affärer med er igen i framtiden. Jag skulle verkligen använda era tjänster igen för att boka ännu en fotboll resa.

  Hr. Jupp från East Sussex*
  Real Madrid - Getafe CF
  1 november 2009