Sök efter din fotbollsresa till Manchester United

8.5
Manchester United recensioner
Manchester United resor fick ett genomsnittligt betyg på 8.5 baserat på tidigare kundupplevelse. Recensioner
Manchester United Manchester United https://assets.travelgroep.nl/images/83875/83875.png 4.25 8 0 5
personer kollade Manchester United - paket under de senaste 24 timmarna.

Manchester United fotbollsresor

Boka din fotbollsresa till Manchester United med fyra enkla klick

Boka din kompletta fotbollsresa till Manchester United, enkelt anpassad. Välj vilken match, hotell och plats bekvämt på ett ställe. Inga bokningsavgifter.

Manchester United är en av de mest populära fotbollsklubbarna i världen. Att delta i en match på Old Trafford – med smeknamnet ”The Theatre of Dreams” – är en fantastisk upplevelse för alla Manchester United-fans. Dess nuvarande 76 543 platser gör det näst störst i England, after Wembley. Det finns dock planer på att utöka detta till 95 000. Känn rysningar när de börjar sjunga ”Glory GloryMan United”. Manchester United har en ovanligt lång lista över superspelare som har stigit under årens lopp, Beckham, Giggs, Van der Sar och naturligtvis George Best, för att bara nämna några.Ärkerivaler till United är Leeds United, Arsenal, Liverpool ochnaturligtvis det ökända stadsderbyt: Manchester City.

Förutom fotboll har Manchester som stad mycket att erbjuda. Beläget i nordvästra England, var det en gång en stor, dyster industristad; men är numera mer känd för sina många museer och inbjudande pubar. Det välkända bandet Oasis kommer också från Manchester, även om de är Manchester City-fans.

Fotbollsresa Fans Manchester United

Allt du behöver veta om din fotbollsresa till Manchester United

För att säkerställa att din fotbollsresa till Manchester United går så smidigt som möjligt har vi här våra bästa tips till dig. Från insidertips till Old Trafford fotbollsstadion, till bra råd för att utforska den karismatiska, nordengelska staden Manchester.

  • Information om Old Trafford, rutt och tips
  • Information om Manchester United
  • Vad man ska göra i Manchester

Old Trafford, hemmaplan för ”The Red Devils”

Old Trafford Stadion

Manchester United grundades 1878 och var då känt som Newton Heath LYR. Namnet ändrades till Manchester United 1902, med Old Trafford som hem sedan 1910 (!). Stadion ligger sydväst om Manchesters centrum, i det som kallas Greater Manchester, namnetkommer från den gamla byn Old Trafford, som absorberades in i Manchester.

Med Manchester United rekommenderar vi att du går in på stadion minst en halvtimme innan matchen drar igång.

Hur man tar sig till Old Trafford

Även om stadion kan nås med bil, rekommenderar viinte detta. Parkering vid stadion är mycket dyrt, men i synnerhet extremt tidskrävande. Manchester har välorganiserad kollektivtrafik, och du kan också komma till stadion med vattentaxi: det ärjättetrevligt. Spårvagnen är den snabbaste metoden från centrum.

Old Trafford adress detaljer
Sir Matt Busby Way,
Old Trafford, Stretford,
Manchester M16 0RA

Med spårvagn (Metrolink)

Det här är det bästa sättet att ta sig till stadion. Här går du av vid spårvagnshållplatsen Trafford. De rosa, lila och blå linjerna stannar här. Från mitten rekommenderar vi den lila ”Altrincham – Piccadilly” -linjen.

sparvagnsnat manchester.

Med buss

Olika bussar går från centrum till Old Trafford Stadium. Denna resa tar cirka en halvtimme, även om det ibland kan ta längre på matchdagar. Detta bör därför beaktas.

Du kan hoppa på följande busslinjer från centrum: 53, 79, 250, 255, 256 och 263.

Taxi 

Du kan naturligtvis också ta dig till stadion med taxi. Detta kan också ta längre tid än normalt på matchdagar ochär dyrare än de andra alternativen.

 

Med tåg

En station öppnas på matchdagar som kallas ”Manchester United Football Ground”. Denna anslutning kan tas från Piccadilly Station. Stationen är stängd alla andra dagar.

Old Trafford-planen

För att ge dig en uppfattning om vilka biljetter du ska köpa för de bästa platserna på Old Trafford för din fotbollsresa: arenan är indelad i fyra ändar och sex olika kategorier av fotbollsbiljetter.

Stadion Karta Manchester United

Sidorna på Old Trafford Stadium är

  • Sir Alex Ferguson Stand, som ligger på norra sidan av stadion, döptes om efter den legendariske tränaren Alex Ferguson 2011, då han tog farväl av klubben efter 25 år.
  • Sir Bobby Charlton Stand, södra sidan. Här är alla VIP-boxar med avbytarbänkarna i centrum. Den bytte namn 2013, samma dag som Bobby Charlton debuterade 60 år tidigare.
  • West Stand, det här är sidan av stadion där den sanna atmosfären skapas.
  • East Stand, det här är sidan med supportersektionen. Här finns också 170 platser för funktionshindrade.

Manchester United fotbollsbiljetter: Hur man hittar dit man sitter

Du har bokat fotbollsresan och biljetterna ligger i fickan.Här är ensnabb förklaring till hur Manchester Uniteds fotbollsbiljetter fungerar.

Fotbollsbiljett Manchester United

Hos Manchester United börjar dina biljetter alltid meden bokstav: E, W, S eller N. Detta står för den sidan av arenan du sitter på, till exempel E = Öst. Efter detta finns det då ett nummer. Det här är ingången du går igenom på den sidan, för att komma in på stadion.

Du har sedan ditt block, vilket är den del du sitter i. Efteråt är raden och ditt platsnummer.

FotbollsTravel säljer inte individuella matchbiljetter. Du kan naturligtvis vända dig till oss för hela fotbollsresan till Manchester United.

Old Trafford Arenatur

För att göra din fotbollsresa till Manchester United så komplett som möjligt rekommenderar vi att du tar en tur runt Old Trafford. Det finns ett antal olikaalternativ att välja mellan.

Stadion och museum tur

Detta är standardturen i Manchester United. Detta inkluderar en titt inuti omklädningsrummen, genom spelarnas tunnel och ut på planen och avbytarbänkarna. Du kan också besöka Manchester United Museum på denna tur. Här hittar du alla stora troféer och minnessaker från klubbens historia.

Priset för denna rundvandring är £ 27 för vuxna. Andra priser gäller för barn, beroende på hur många av er det finns.

Legend tur + lunch

Även om du behöver spendera lite mer pengar för denna rundvandring, är det ett absolut måste för alla trogna Manchester United-supportrar. Turen leds av en tidigare spelare i klubben.

Du får en drink i början och börjar turen med Legenden i ledningen. Du har tid att ställa frågor eller be om ett foto eller en signatur. När turen runt stadion är över går ni alla på lunch och du får till och med en goodie-bag. Efter detta har du all tid att utforska museet i din egen takt.

Priset för denna tur är £ 109 för vuxna. Om du är student, pensionär eller barn ges priser på begäran.

stadionturné fotbollsresa manchester united

Snacks och drycker nära Old Trafford

Innan du deltar i en Manchester United-match – och/eller när den är slut – är det trevligt att ta en drink och en bit mat på Old Trafford-området. Din fotbollsresa handlar förstås om att ha så roligt som möjligt. Här är våra favoritplatser.

Bishop Blaize pub Manchester

The Bishop Blaize

Puben ligger en gata från Old Trafford. Här kan vanligtvis äta, men på matchdagar kommer du förstås för atmosfären. Detta är en mötesplats för stora grupper av supportrar för att ta en öl före matchen och i synnerhet sjungasånger.

The Trafford Manchetser

The Trafford

Ingången till denna plats geren direkt utsikt över stadion. En mysig, traditionell pub helt utsmäckt i Manchester Uniteds färger, med massor av memorabilia att beundra. Denna pub är också oerhört fullproppad på matchdagar: förvänta dig inte en plats. Den perfekta platsen för en öl och en trevlig allsång.

The Quadrant pub Manchester

The Quadrant

Puben ligger åtta minuters promenad från Old Trafford och totalrenoverades 2017.Det är litemindre upptaget här på matchdagar än på pubarna ovan. Maten är också mycket bättre, och för finsmakarna finns en omfattandegin- och tonicmeny. Om vädret tillåter kan du också njuta av terrassen utomhus.

Tollgate pub Manchester

Tollgate

Tollgate ligger också något längre bort från Old Trafford: cirka åtta minuters promenad bort. Detta är en annan välkänd plats för supportrar att träffas för en öl före matchen, kanske tillsammans med en hamburgare från grillen eller klassikern: Fish and Chips.

Information om Manchester United

Manchester United har traditionellt varit en av världens största och mest kända klubbar. Kanske något mindre under de senaste åren, men det är fortfarande en mycket populär klubb för en fotbollsresa. Klubben grundades 1878 (Newton Heath) och dess namn ändrades till Manchester United 1902. Efter FC Liverpoolär detta den engelska klubben med flest priser.

Manchester United gjorde extraordinära framgångar efter andra världskriget. Det var Matt Busby, en krigsveteran, som inledde den första framgångsrika perioden. Professionalismen när det gäller bland annat ungdomsträningen ökade under hans ledning. Han tog farväl efter att ha lett klubben i 25 år.

Nästa framgångsperiod uppstod under den legendariske tränaren Alex Ferguson. Efter en tuff start tog han Manchester United till extraordinära nya höjder från 1986 till 2012. Bland annat denna nationella titel tretton gånger, två Champions League-titlar och tio FA-cuper.

Manchester United har haft många toppspelare i sitt lag genom åren. Dessa inkluderar David Beckham, Ryan Giggs, Eric Cantona, George Best och Ruud van Nistelrooij.

Manchester Uniteds logotyp

Manchester United-logotypen härstammar från den gamla (uråldriga) vapenskölden i Manchester. Det enda som fortfarande överlever från detta nuförtiden är skeppet. Djävulen du ser där är en referens till lagets smeknamn: ”The Red Devils”, som i sin tur hänvisar till den distinkta röda tröjan.

Manchester Untied logo

Manchester United kit

Manchester United-spelare bär en röd skjorta, vita shortsoch svarta strumpor. Så har det varit ända sedan 1902, då klubbens namn ändrades till det nuvarande.

Manchester United och kopplingen till Nederländerna

Många nederländska spelare har blivit kända i Manchester United genom åren. Arnold Mührenvar den allra första nederländska spelaren i The Red Devils 1982, och de bästa, avgörande spelarna där i flera år har inkluderat Jaap Stam, Edwin van der Sar, Robin van Persie och Ruud van Nistelrooij. Det har på senare tid också varit Memphis Depay, Daley Blind och Donny van de Beek. Låt oss barahoppa över Alexander Büttner, för enkelhetens skull.

Vad man ska göra i Manchester

Bortsett från fotbollsresan är Manchester en fantastisk stad för en helgresa. Detta är en karismatisk stad full av pubar och musik, vilket betyder att det verkligen finns mycket att göra runt ditt besök på Old Trafford.

National Football Museum Manchester

National football museum

Om du bokar en fotbollsresa till Manchester kan du lika gärna besöka detta museum. Här ger du dig ut på en resa genom tiderna i engelsk fotboll. Interaktivt, och också riktigt roligt för barnen.

Northern Quarter

Northern quarter

Detta är ett fantastiskt distrikt med alla typer av små barer och massor av gatukonst. Perfekt för en eftermiddag.

Manchester city center cruise

Kryssning i stadens centrum

Utforska staden med båt! Längs vägen passerar du alla sevärdheter du kan se från vattnet. En guide berättar mer om staden medan du njuter av en drink.

Chinatown Manchester

Chinatown

Om du älskar välsmakande och asiatisk gatumat är detta en plats du inte får missa. Här kan du köpa läckra snacks till ett relativt lågt pris från små bås. Kolla in det under din fotbollsresa.

Är det lätt att få biljetter för att titta på Manchester United?

Ja, det är lätt att få biljetter för att titta på Manchester United. När du använder våra tjänster, är du garanterad tillgång till de bästa priserna för fotbollsresor till England.

Hur mycket kostar Manchester United biljetter?

En resa för att titta på Manchester United kan kosta allt från €256 till €1435 per person. Det slutliga priset du betalar beror på en handfull faktorer, inklusive:

  • Matchen du väljer att titta på. Naturligtvis, vissa matcher gör för dyrare resor. Generellt sett är de dyraste matcherna att se är spel mot historiska rivaler, som Liverpool.
  • Storleken på matchen. Till exempel är biljetter till säsongens sista match alltid några av de dyraste.
  • Längden på ditt besök. Det säger sig självt att en kvällsresa kostar mindre än en resa som spänner över flera dagar.

Var är det bästa stället att boka fotbollsresor för att titta på Manchester United?

Det bästa stället att boka fotbollsresor för att titta på Manchester United är på vår hemsida. Vår plattform gör det lättare för dig att boka din match, välj platser, och se till att du bor på ett hotell nära Old Trafford.

Hur mycket kostar det att besöka Old Trafford?

En arena-tour kostar €31.50 för vuxna och runt €21 för barn. Det rekommenderas starkt att du förbokar ditt besök så att du får möjlighet att se laget in action.

Ingår flyg i min fotbollsresa till Manchester United?

Ja, flyg ingår i din Manchester United-resa förutsatt att du väljer ett av våra resepaket som inkluderar flyg. Var medveten om att vi också säljer paket som endast inkluderar hotell och biljetter. Sättet att veta att du har valt ett paket med flyg är att du kommer att behöva välja vilken flygplats du vill avgå ifrån.

Recensioner

8.5 8 recensioner
Hotell
Atmosfär
Flyg
Tjänster
Stad
Sittplatser

Manchester United - Nottingham Forest
8.7 Väldigt bra

Vi tog matchbiljetter och hotell. Det fungerade utmärkt!

 

Tip: Var i god tid till stadionturen på Old Trafford

Nilsson, P (3 Personer)
Manchester United - Nottingham Forest
27 december 2022
Manchester United - Everton FC
8.3 Väldigt bra

Det är enkel att boka ett paket. Vi boka bara hotel och matchbiljetter, men det var enkelt och inga oklarheter. Manchester som stad är lite för tråkig för min smak. Skulle de inte va för fotbollen skulle jag inte boka en weekend resa till Manchester tex. Men som fotbolls resa är staden bra.

Tip: Gå på pubarna. Shopping finns för den som vill, och att taxi är inte dyrt så det är smidigt att ta sig runt I staden och slipa passa på buss/tåg.

A. Karlsson, 3 personer
Manchester United - Everton FC
4 april 2017
Manchester United - Everton FC
7.3 Bra

Sammantaget blev resan bra.

Tip: Att ta reda på vad som ingår i biljetterna på stadion där missade vi att man kunde få mat å dryck på ett lungt och trevligt ställe

H. Sellen, 2 personer
Manchester United - Everton FC
4 april 2017
Manchester United - Watford FC
9 Fantastiskt

Allt fungerade jättebra. Bra information tiden före resan och allt klaffade - flyg, hotell och biljetterna som låg i recetionen när vi kom fram. Kommer att boka via Fotbollstravel.se nästa gång också

Mats, 2 personer
Manchester United - Watford FC
11 februari 2017
Manchester United - Hull City
8 Väldigt bra

smidigt upplägg med paket.biljetterna låg och värmde upp i hotellreceptionen vid framkomst.Tre timmar innan matchstart hissen upp till executive club på Old Trafford.privat service med trerätters och obegränsat med allehanda dryck.Ostbricka med vin i pausen.Suveränt.Det märkliga var att detta kom som en överraskning.

Tip: Buss 250 från City går direkt ut till arenan.Se till att ha cash.Taxi tar ej kort.

Michael Strand, 2 personer
Manchester United - Hull City
1 februari 2017
Manchester United - Tottenham Hotspur
10 Fantastiskt

Jag är jätte nöjd med allt. Framför med er service.

A. Wallentin från Halmstad, 2 personer
Manchester United - Tottenham Hotspur
11 december 2016
Manchester United - Arsenal FC
7.7 Bra

Hela resan var väldigt bra och vi är mycket nöjda. Vi kan verkligen rekommendera att resa med er. Servicen var mer än väl godkänd.

Anonym från Mönsterås
Manchester United - Arsenal FC
10 november 2013
Manchester United - Sporting Braga
9 Fantastiskt

Vi var 4 personer som skulle till Manchester och se United spela mot Braga. Efter en problemfri flygning med Easyjet anlände vi till hotellet kl. 16.00 på matchdagen. Hotellet var 4-stjärnigt, 20 minuter med taxi från flygplatsen. Jag undrade faktiskt om Fodboldtravel erbjöd transfer till och från flygplatsen. Men då detta inte stod i våra resedokument utgick vi från att det var något vi fick stå för själva.

I receptionen blev vi presenterade till dagens första positiva överraskning. Jag visste att när jag beställde resan hade jag uppgraderat biljetterna B framför A men att detta inkluderade en tre-rätters middag med fri bar 3 timmar före matchstart, visste jag inte. Om jag inte hade läst tillräckligt grundligt innan jag beställde eller om det överhuvudtaget stod något är faktiskt ovisst men supertrevligt med en fin ”överraskning” mitt i euforin som sällskapet redan befann sig i efter ankomsten till Manchester.

Som förstagångsbesökare på Old Trafford var det lite svårt att hitta vår ingång vilket resulterade i att vi kom en timme försent till vår lounge. Men när vi äntligen hittade ingången blev vi bemötta av den bästa service jag någonsin upplevt på en arena. Alla människor var extremt hjälpsamma och glada vilket gjorde att detta första besök till himmelriket var utsökt och en unik upplevelse. Först blev vi bjudna på champagne och efter en liten stund kom förrätten in. Maten och sällskapet (16 per + 2 servitörer)
Var utsökt och stämningen var på topp under hela arrangemanget.

Då vi kom ut på stadion fick vi nästa chock. Platserna vi hade fått var inte bara bra, de var fantastiska. Mitt i mitten på sjunde raden upp kunde vi inte bara se numren på tröjorna utan problem utan också spelarnas kroppsbyggnad och ansikten. Det verkade verkligen inte som om vi satt på toppen av Sir Alex F. läktaren. Fantastisk utsikt. Denna resa var helt igenom fantastisk och kan varmt rekommendera fodboldtravel till var och en som älskar bra lag och stora överraskningar till fotbollstravel ☺

Hr. Nicolai Frobøse från Köpenhamn
Manchester United - Sporting Braga
1 oktober 2012