Fotbollsresor

Vilka länder erbjuder vi fotbollsresor till?

Spanien och England är överlägset de mest populära länderna fotbollsresor är bokade för. Därför är dessa världens mest attraktiva ligor. Andra populära resor är till Italien och Tyskland, och i mindre utsträckning Frankrike. Champions League är naturligtvis fortfarande toppen att titta på för alla länder.

Fotbollsresor Spanien

Fotbollsresor till Spanien

Spanien är det perfekta landet att åka på fotbollsresa till. Där kan du njuta av medelhavsklimatet, läckra tapas och naturligtvis fotboll på toppnivå. En fotbollsresa till Spanien är perfekt att kombinera med en stadssemester. Spanien har också mycket att erbjuda förutom fotboll.

Se vår omfattande information

Om du vill läsa mer om vad Spanien har att erbjuda som ett fotbollsland, se vår speciella sida.

Fotbollsresor England

Fotbollsresor till England

I inget annat land är fotboll lika levande som det är i England. Premier League är en av de mest attraktiva, om inte den mest attraktiva ligan i världen. Modern fotboll och mycket av sin kultur kommer också från England. Att delta i en match, live, i England är en dröm som går i uppfyllelse för många människor.

Se vår omfattande information

För att få hela bilden av England som fotbollsland, läs vår speciella sida.

Fotbollsresor Italien

Fotbollsresor till Italien

Italien är ett underbart land för en fotbollsresa. Det vanligtvis trevliga klimatet, det läckra köket och den passionerade fotbollsatmosfären gör verkligen denna fest komplett.

Se vår omfattande information

Viva Italia! Ta reda på allt om att boka en fotbollsresa till Italien på vår speciella sida.

Fotbollsresor Tyskland

Fotbollsresor till Tyskland

Bayern München har styrt högst i den tyska ligan de senaste tio åren, och tar nästan alltid hem den nationella trofén. Borussia Dortmund var den sista klubben som vann Bundesliga innan Bayern dominerade. De har alltid hamnat i topp tre de senaste åren.

Fotbollsresor Holland

Fotbollsresor till Holland

Ajax Amsterdam är ett av de mest framgångsrika fotbollslagen i hela Europa. Även om Eredivisie inte är lika glamorös som Premier League eller La Liga, har den fortfarande en massor av lag med en rik historia och fantastisk fankultur. Under de senaste åren har Ajax visat sig exceptionellt spännande att titta på, särskilt mot rivalerna Feyenoord.

Fotbollsresor Frankrike

Fotbollsresor till Frankrike

Vi erbjuder endast resor till PSG för närvarande. De senaste åren har vi sett att denna typen av resa blivit betydligt mer populär. Detta har naturligtvis med att göra att PSG har köpt olika topp talanger under de senaste åren. PSG spelar återigen på högsta nivå för priserna!