Tips! Se till att du har en giltig biljett. + Läs Mer

Med Fotbollstravel du är säker på "pappersbiljetter" eller "e-biljetter". Andra typer av entrébiljetter kan orsaka många problem.
Mer information
 • Papper eller e-biljetter
 • En felfri upplevelse
Fotbollsresa

Paris Saint-Germain

Paris Saint-Germain
8.8
3 recensioner

Fotbollsresa
Paris Saint-Germain

Paris Saint-Germain
8.8
3 recensioner Paris Saint-GermainParis Saint-Germainhttps://assets.travelgroep.nl/images/83904/83904.png4.5305

Tips! Se till att du har en giltig biljett. + Läs Mer

Med Fotbollstravel du är säker på "pappersbiljetter" eller "e-biljetter". Andra typer av entrébiljetter kan orsaka många problem.
Mer information
 • Papper eller e-biljetter
 • En felfri upplevelse
1. Välj din match
2. Komponera din resa
3. Bekräfta och boka
Boka enkelt Din kompletta skräddarsydda resa
Nummer 1 för fotbollsresor Specialisten sedan 2004
Klar och koncis Inga dolda kostnader


personer kollade Paris Saint-Germain - paket under de senaste 24 timmarna.

Att uppleva en fotbollsresa till Paris Saint German F.C.

Boka din fotbollsresa till Paris Saint Germain F. C. Lätt, med fyra klick

Boka din fullständiga fotbollsresa till Paris Saint Germain F. C., lätt anpassade. Välj vilken match, hotell och plats bekvämt på ett ställe. Inga bokningsavgifter.

Bevittna en PSG match live, är en oförglömlig upplevelse. PSG stadium är en av de fem största i Frankrike, med en kapacitet på 47,929. På PSG hittar du bara spelare på högsta nivå; och det här är den främsta anledningen till att fans bokar denna fotbollsresa.

PSG: s slogan är ”Paris est magique!”, vilket på engelska betyder ”Paris är magi”: en känsla du är skyldig att känna igen när du går in på stadion under din fotbollsresa. Men du kommer inte bara få denna känsla i arenan.

Paris är en speciell stad. Det kallas ibland ”la Cité de la Lumière”, vilket betyder”Ljusstaden”. Få andra huvudstäder har lika mycket klass och glamour som staden Paris. Med sin världsberömda kultur, strandpromenad i de många parkerna, och charmiga vinbarer bland annat.

Kort sagt: Paris är den perfekta destinationen för ett stadsbesök!

Med FotbollsTravel, är du garanterad biljetter bredvid varandra på Parc des Princes.

fotbollsresa Paris Saint Germain fans

Allt du behöver veta om din fotbollsresa till Paris

Vi har samlat de bästa tipsen för dig, så att din fotbollsresa till Paris går så trevligt och smidigt som möjligt. Från insider tips på Parc des Princes fotbollsstadion, till goda råd om att utforska den magiska staden Paris.

 • Information om Parc des Princes, rutt & tips
 • Information om Paris Saint Germain
 • Vad att göra i Paris

Parc des Princes, Paris legendariska fotbollsarenan

Parc des Princes Paris

Paris spelar alla sina hemmamatcher i den moderna Parc des Princes stadium.

Vi bör dock ta ordet ”modernt” med en nypa salt. Byggandet av denna stadion slutfördes 1972. Det innebär jämfört med byggandet av andra arenor, PSG kan säkert säga sin hemmabas är bland en av de mest moderna i Europa.

Men klubbar med äldre arenor börjar göra planer på att modernisera; vilket innebär att det kan vara klokt för PSG att göra detsamma inom en snar framtid. Bilden är naturligtvis extremt viktig i fotbollsvärlden.

Arenan har för närvarande en kapacitet på 47,929 åskådare, och är täckt.

Om du går och tittar på en Paris-match, kommer du utan tvekan att bli förvånad över hur vänlig atmosfären är där. Att se en fotbollsmatch i en global stad som Paris är verkligen en upplevelse att pricka av i din bucketlist.

Portarna till Parc des Princes öppnar 1,5 timmar innan matchen börjar.

Hur man kommer till Parc des Princes?

PSG:s moderna fotbollsstadion ligger i västra delen av staden i Prince-Marmottan distriktet, cirka tio kilometer från centrum.

Kollektivtrafiken i Paris är ganska välorganiserad. Det finns olika tunnelbanetåg och bussar som tar dig till Parc des Princes.

Vi rekommenderar dock inte att du åker till Parc des Princes med bil eller taxi.

Paris är en global stad. Det betyder att det är svårt att förutsäga hur länge du kommer att vara i en taxi. Till exempel: en taxi från Gare Du Nord till Parc des Princes kostar normalt runt €25 till €30 för en 25-minuters resa.

Men på matchdagar kan du behöva vara i taxi längre. Detta leder naturligtvis också till att priset är högre. Tänk på att detta mycket väl kan nå upp till €50 eller €60.

Välj istället för att använda kollektivtrafik!

Med tunnelbana till Parc des Princes

Utan tvekan är det bästa sättet att komma till Parc des Princes med tunnelbana.

Om du kommer från centrala Paris, kan du ta den gröna linjen 9. Sista stationen Porte de Saint-Cloud. Detta är runt en fem minuters promenad till den underbara Parc des Princes stadium.

Den äventyrliga bland oss kan också ta den gula linjen 10. Det här går genom Paris södra bank. Sista stationen Porte d’Auteuil. Runt en tio minuters promenad till stadion.

Parc des Princes adressuppgifter
24 Rue du Commandant Guilbaud
75016 Paris
Frankrike

MED BUSS TILL PARC DES PRINCES

Om du vill komma till Parc des Princes med buss kan du ta följande rader: 22, 62 och 72.

Dessa linjer stannar i Saint-Cloud. Detta stopp är runt en fem minuters promenad till stadion.

Återigen, för äventyrliga typer: bussar 32 och 52 kör till stoppet Porte d ’ Auteuil. Från detta stopp är det under en tio minuters promenad till PSG: s stadion.

Om det är sent efter PSG-matchen, behöver du inte oroa dig. Ta bara nattbussen, kör mellan 0: 30 5: 30 på morgonen. Det är en hel utekväll. Du kan ta en av följande rader: N12.

Parc des Princes plan

För att ge dig en uppfattning om vilka biljetter du ska köpa för de bästa platserna i Parc des Princes för din fotbollsresa: det här är en speciell arena. För det mesta är den indelad i fyra sidor och tre nivåer.

Men Tribune Borelli stand – som ligger i söder-har fyra nivåer.

Läktaren i Parc des Princes stadium är:

 • Östra sidan, även känd som Tribune Paris. Beläget på Avenue du Parc des Princes. Här finns tre nivåer: säten 101 till 110, säten 301 till 310 och säten 404 till 407.
 • Västra sidan, även känd som presidentens Tribune. Beläget vid Rond-Point Place de L ’ Europe. Det finns fyra nivåer här, och det är också där du hittar premiumsätena. Andra platser som du kommer hitta här är: 115 och 125 218 222, 315 325 & 417 till 423.
 • Norra sidan, Tribune Auteuil. Beläget på Avenue du Parc des Princes. Här hittar du platser 111 och 114, 311 till 314, 411 & 414.
 • Södra sidan, Tribune Boulogne.  Det är här borta-supportrar sitter. Oroa dig inte: bortasupportrarna sitter i sin egen sektion, i övre delen.

Obs: bort supportrar sitter i hörnet i nordvästra stadion, mellan Tribune Auteuil och Presidential Tribune.

Om du bokar din fotbollsresa med oss, du alltid garanteras biljetter på åtminstone den tredje nivån. Biljetter är indelade i ett nummer eller kategorier. Se bilden.

Stadion Karta PSG

Stadion tur runt Parc de Princes

Ingen fotbollsresa till Paris är i själva verket komplett utan att boka en rundtur i den underbara Parc des Princes.

Under Stadium Tour du är med på en turné genom klubbens spännande förflutna. Ljud turer kan endast tas med hjälp av PGS mobila app, som kan laddas ner från App Store & Play Store.

Finns på följande språk: engelska, franska, spanska, portugisiska, italienska, tyska, ryska, kinesiska och arabiska.

Du följer en förutbestämd rutt längs vilken du får utforska hela vägen från toppen av stativen till reservbänken, kända VIP-lådor, samt PSG-spelarnas omklädningsrum. Du besöker sedan historierummet, där du kan förundras över den härliga troféväggen.

Turen tar cirka en timme och tio minuter.

Observera: det finns inga turer under PSG match dagar. Turer startar igen dagen efter matchdagar, på eftermiddagen.

En vanlig turné kostar €24.90. För barn under 13 år och äldre över 65 år kostar det €14,90.

Stadion tur Paris Sait Germain fotbollsresa

Snacks och drycker nära Parc des Princes

Innan du deltar i en PSG match, det är verkligen trevligt att gå för en bit att äta och en drink runt Parc des Princes.

Les Princes, till exempel, är en typiskt elegant fransk restaurang som inte är långt från arenan.

Om det är en fotbollsbar du letar efter, gå till Les Deux Stades. Detta råkar vara riktigt nära Parc des Princes.

Les Princes Paris

Les Princes

En unik upplevelse för älskare av fransk mat. Här serverar de en rad snygga och eleganta rätter. Du kan inte få mer Franskt!

Från franska viner som spricker med smak, till en härlig stek saignant.

Denna plats får dig verkligen på humör innan din PSG match startar. Personalen är mycket vänlig, och de kommer alltid att tjäna dig med ett leende!

Les Princes stänger sina dörrar klockan 2: 00 dagligen.

Les deux stades Paris

Les Deux Stades

Ett måste för PSG fotboll aficionados. Här hittar du mycket prisvärda franska rätter, och den entusiastiska fotbollsfan atmosfären gör detta till den perfekta starten på din kväll.

Information om Paris Saint Germain

Överraskande nog är PSG inte en så gammal klubb.

Klubben bildades August 1970. PSG är i själva verket resultatet av en fusion mellan Paris Fotbollsklubb och Stade Saint-Germain. Som du säkert gissat: en grupp affärsmän låg bakom detta. Avsikten var att etablera en klubb för eliten.

När nyheten om denna nya klubb blev känd i Paris var firandet omfattande. Slutligen, efter alla dessa år, fanns det en stor klubb med stor potential. För Parisare var detta historiska ögonblick absolut förstasidesnyheter.

Den enorma potentialen realiserades: 1972 blev PSF befordrad till högsta klassen i fransk fotboll, Ligue 1. Deras enorma framgång innebar att klubben flyttade till en ny plats: den legendariska Parc des Princes stadion.

Numera har PSF blivit en supermakt i fransk fotboll. De har lockat en hel mängd toppspelare genom åren, som Zlatan Ibrahimović, Neymar och Sergio Ramos.

Och grädden på moset är att de har utfört en av de mest legendariska överföringarna för en av de mest legendariska spelarna någonsin: Lionel Messi.

Leo Messi har aldrig spelat för någon annan klubb än FC Barcelona. Så ta chansen att bevittna denna legend spela i sin helt nya fotbollströja i Paris!

PSG logotyp

PSG:s logotyp som vi nu vet att den designades 2013. Sedan dess har den varit oförändrad.

Logotypen är mycket tydlig: det stolta eiffeltornet i mitten, namnet ”Paris” i stora bokstäver och den kungliga, gyllene liljan.

Roligt faktum: Den gyllene liljan symboliserar kunglig makt i Frankrike.

PSG logo

Vad att göra i Paris?

Paris är en global stad igenom. Fantastiskt för fotboll, men också det perfekta valet för en stadssemester eller lång helg.

Den karismatiska, amorösa atmosfären, de charmiga terrasserna och – till råga på allt-Eiffeltornet, inbjuder dig att besöka. Franska köket har alltid något romantiskt i butiken, såsom ett rött vin med en coq au vin.

Det betyder att om du besöker staden för en PSG-match, finns det gott om saker att göra för resten av din vistelse. Det här är våra favorithängare i Paris.

Pont Alexandre Paris

Pont Alexandre III + Les Invalides

Besök denna berömda parisiska bron. Den förbinder ChampÉlysées med Les Invalides och Eiffeltornet.

Denna bro är underbar, både under dagen och på natten. Det anses vara den mest extravaganta bron i Paris!

Eiffeltornet

Eiffeltornet

Ta en titt på Paris mest ikoniska byggnad-Eiffeltornet, den 317 meter höga metallstrukturen.

Öppnade för världsutställningen i mars 1899, efter bara två år och två månaders konstruktion.

Sacre Coeur Paris

Sacré-Cœur

Besök denna fantastiska basilika. Ta bergbanan till toppen av kullen.

Topptips: besök Sacré-Cœur för en fantastisk panoramautsikt över staden Paris. Charm här är garanterad. Många gatumusiker tar sig till Sacré-Cœur för att vinna över alla turisters hjärtan.

Pont du Gard

Pont Du Gard

Den berömda bron i Paris där tusentals par har fäst sina hänglås, för att säkra sin kärlek till varandra för alltid.

Om du ska till Paris med din partner, är det definitivt värt att besöka denna bro. Glöm inte ditt hänglås och nyckel!

Hur köper jag PSG-biljetter?

Du kan boka biljetter hos oss för att titta på PSG! Vi hjälper dig att organisera allt du behöver för att få den bästa fotbollsresan till Paris.

Var är det bästa stället att boka fotbollsresor till PSG?

Det bästa stället att boka fotbollsresor för att titta på Paris Saint Germain är genom www.fotbollstravel.se. Vår plattform erbjuder allt du behöver för att planera den perfekta resan. Välj från en lång lista av matcher, ett brett utbud av hotell, och där du vill sitta på arenan. Viktigast, vi ser till att du och din grupp sitter tillsammans.

Vad kostar en fotbollsresa till PSG?

Det här är en svår fråga att svara på eftersom det beror på många faktorer. För att förtydliga detta, så kan det kosta så lite som £161 per person att resa till Le Parc des Princes. Det kan dock även kosta så mycket som £700 per person om du bestämmer dig för att gå all-in. Tänk på att priset på en resa är starkt beroende av detaljer så som:

 • Vem PSG spelar mot. Till exempel är en match mot Olympique de Marseille dyrare än andra matcher.
 • Hur länge du väljer att stanna i Paris. Ju längre din vistelse desto dyrare blir det.

Kan du komma in på Les Parc des Princes gratis?

Om du hänvisar till en arena-tour kan bara barn under fem år komma in gratis. Någon äldre än så kommer att behöva betala för en biljett. Priset på biljetten beror på din ålder. Här är en fullständig lista över priser:
 • Vuxen – £21
 • Barn – £12.76
 • Senior – £12.76
 • Om du vill besöka PSG arenan på din resa, föreslår vi att du bor i staden ytterligare en dag. Ofta är arena-tours begränsade på matchdagar.

  Ingår flyg i PSG-paketet?

  Beroende på vilket paket du väljer kan flyg inkluderas i dealen. Vi markerar tydligt vilka paket som inkluderar flyg och som endast inkluderar hotell och biljetter. En tydlig indikator är att välja flygplatsen du avgår från.

  Recensioner

  8.8 3 recensioner
  Hotell
  Atmosfär
  Flyg
  Tjänster
  Stad
  Sittplatser

  Paris Saint-Germain - Girondins de Bordeaux
  7.7 Bra
  048712

  Matchbiljetten lite dyr men för ett tillfälle så. Flyg fick vi boka separat Atmosfären på fotbollsmatchen var mycket dåligt. Bua rop från supotrarna och ingen stämning. Var lätt att boka biljetter, men hade bara konktat med er i sambandmed utlämnadet av biljetterna, skötte allt själv. Paris är en fantastik stad.

   

   

   

  Tip:  Passa på att ta ett par dagar extra föra tt även besöka paris. Vi var här 4 dagar

   

   

   

  Andersson C, 4 Persons
  Paris Saint-Germain - Girondins de Bordeaux
  13 mars 2022
  Paris Saint-Germain - RC Strasbourg
  10 Fantastiskt

  Jag kan varmt rekommendera fotbollstravel Hela resa till Paris var som ett dröm Bra plats för en 17årig som älskar fotboll !

  A. Omanovic, 3 personer
  Paris Saint-Germain - RC Strasbourg
  17 februari 2018
  Paris Saint-Germain - Tolouse
  8.7 Väldigt bra

  Allting gick verkligen smidigt så imponerad av Fotbollstravel Paris är en fantastisk stad, vi hade en mycket trevlig vistelse. Den franska publiken är inte lika högljudd, som på andra platser vi har besökt t.ex. Rom.

  Darren Brown från Brighton, 3 personer
  Paris Saint-Germain - Tolouse
  21 februari 2015