RING GRATIS: 010 884 88 22
VI FINNS TILLGÄNGLIGA FRÅN
MÅNDAG TILL FREDAG MELLAN 09.00 OCH 17.00.
100% Sittplatsgaranti
KOMPONERA ENKELT IHOP HELA DIN FOTBOLLSRESA
"Fotbollen var fantastisk. Stämningen var magisk. Barcelona var så vackert!" - Roger Johansson från Norrköping
Läs mer
Fler fördelar
Läs fler omdömen

Betalning

Varför skall jag betala med kort?

Tillgängligheten av resans olika delar kan ändra sig, och därför bokar vi dina flygresor, ditt hotell och din matchbiljett så snart vi har mottagit din betalning. Allt bokas i ditt namn, och därför ber vi dig genomföra en ögonblicklig och direkt betalning, så att vi kan garantera din bokning.

Hur mycket skall jag betala i tilläggskostnad?

Det är inte nödvändigt att betala någon som helst form av tilläggskostnad. De priser som visas är alltid inklusive alla tillägg, skatter och reservationsavgifter. Vi strävar alltid efter att göra samtliga priser så enkla och lättöverskådliga som möjligt. Det framgår därför tydligt att priset alltid är baserat på en standard avresetid, ett standardhotell och en standard-biljett till en fotbollsmatch. Du kan göra ytterligare uppgraderingar i samband med de allra flesta paketresorna, och tilläggsbetalningen för dessa uppgraderingar visas också alltid tydligt.

Är priserna inklusive moms

Ja, alla priser är inklusive moms.

Hur kan jag betala för resan?

I steg 6 under bokningsprocessen kan du välja den betalningsmetod du föredrar.

Är det säkert att betala online på fotbollstravel.se

Betalningsprocessen på fotbollstravel.se är säkrad med VeriSign SSL (Secure Socket Layer) och SET (Secure Electronic Transaction) och sker på en säker server. Denna säkra förbindelse identifieras med hjälp av det lilla hänglåset som visas i adressfältet på din webbläsare. Dina betalningsuppgifter och kortuppgifter sparas inte hos oss. Din betalning med kreditkort sker via en säker förbindelse till ett säkert banksystem online, som levereras av vår leverantör av finansiella tjänster; Docdata Internet Payments, som behandlar din betalning på uppdrag av fotbollstravel.se.

Bokning

Resan är en gåva. Vilken adress skall jag fylla i?

Fyll i adressen på den person som betalar för resan. All kommunikation och samtliga bekräftelser kommer att skickas till den e-postadress som uppgavs vid bokningstillfället.

Är det möjligt att ringa till ert kontor för att göra en bokning?

Vi är en internetbaserad researrangör men du är naturligtvis hjärtligt välkommen att ringa till oss, helt gratis, på telefonnummer 010-884 88 22. Vi har öppet vardagar mellan kl.9.00-17.00 om du känner att du behöver personlig service. Vi hjälper dig gärna. Du är också välkommen att skicka e-post.

Hur hanterar ni mina personuppgifter?

Vi använder endast dina personuppgifter för internt bruk, och vi delar heller aldrig informationen med tredje part. Läs gärna vår sekretesspolicy . Ditt namn kommer naturligtvis att vidarebefordras till de olika leverantörerna, men dina personuppgifter används endast vid kommunikation som har med din bokning att göra.

Var kan jag köpa enbart en matchbiljett?

Vi har dessvärre ingen samarbetspartner som endast säljer biljetter. Du kan själv prova att undersöka marknaden online, men det är dock inget vi rekommenderar eftersom det finns så otroligt många falska biljetter till salu på internet.

Kan ni skicka en broschyr?

Det är dessvärre inte möjligt för oss att skicka dig en broschyr med posten. Vårt urval av produkter, priser och tillgänglighet visas tydligt på vår hemsida. Genom att arbeta på detta sätt har vi möjlighet att hålla våra omkostnader så låga som möjligt, och därmed har vi också möjlighet att erbjuda dig marknadens billigaste fotbollsresor.

När får jag mina matchbiljetter?

Dina resedokument skickas till dig i PDF-format cirka 14 dagar innan avresa. Dessa dokument innehåller dina flygbiljetter (e-biljetter), din hotell-voucher och en voucher till transfer (om du har beställt transfer). Biljetterna till matchen levereras till ditt hotell med kurir. Hotellets personal skriver under på att de har mottagit biljetterna och förvarar dem därefter på en säker plats, så att du kan hämta dem i receptionen. Detta sker 1 dag innan matchen, senast kl. 20.00 för weekend-matcher, och kl. 13.00 för matcher som spelas på vardagar. Det är dessvärre ej möjligt att få biljetterna levererade till din hemadress. Detta beror på att biljetterna ofta skickas från klubben mycket kort tid innan avresedatum, vilket gör att det inte går att få dem levererade hem till dig i tid. Många års goda erfarenheter har visat att leverans till hotellet är det säkraste leveranssättet. Läs också om vårt koncept med 100% sittplatsgaranti.

Vad händer efter att jag har genomfört min bokning?

Senast 14 dagar innan avresa mottager du dina resedokument via e-post. Dessa dokument innehåller information såsom: 1. Bekräftelse på flygresorna samt de instruktioner du behöver för att checka in på flygplatsen. Flygbiljetterna är så kallade e-biljetter, som är utställda av flygbolaget. Du kommer inte att mottaga flygbiljetter med posten. Alla biljetter är utställda i ditt namn, och namnet skall matcha ditt pass eller detaljerna på motsvarande nationella id-kort. Det bokningsnummer du ser i resedokumenten är också viktigt att ha till hands. 2. Bekräftelse på din hotellbokning. Du kommer att mottaga en bokningsreferens samt hotell-voucher. Du kan checka in på hotellet genom att visa ditt pass men det kan också hända att hotellet ber om att få se din hotell-voucher. 3. Bekräftelse på dina fotbollsbiljetter. Dessa dokument innehåller en bekräftelse på bokningen av dina matchbiljetter. Matchbiljetterna kommer att skickas till hotellet med kurir strax innan matchen - en leveransmetod som är 100% säker. Eventuell voucher till rundvisning(ar) av stadion/arenan kommer att levereras tillsammans med dina matchbiljetter. Sist men inte minst innehåller dina resedokument en separat bekräftelse på din(a) transfer(s) och andra bokade tillval. 4. Larmnummer som du kan använda till att få kontakt med oss under din resa. Vi har 2 larmnummer tillgängliga och här kan du nå oss 24 timmar om dygnet, om du av någon anledning skulle ha akuta frågor som behöver besvaras av oss under pågående resa. 5. Färdbeskrivning från flygplats till hotell och från hotell till stadion. Med dina resedokument och ditt pass i fickan är du nu alltså redo att ge dig av på en spännande resa!

Paketresor

Varför varierar priserna på er hemsida?

Det beror primärt på varierande biljettpriser från de flygbolag vi använder. Priserna stiger ofta i takt med att avresedatumet närmar sig, så för att försäkra sig om bästa möjliga pris så rekommenderar vi att man bokar sin resa så tidigt som möjligt.

Vad är inte inkluderat i priset för min paketresa?

Reseförsäkring, transfer och personliga utgifter under din fotbollsresa är inte inkluderade i priset. Reseförsäkring kan beställas i steg 6 i bokningsprocessen, och de resedokument du mottager innehåller information om hur du reser från flygplatsen med kollektivtrafik. I många fall kan vi arrangera privat transfer från flygplatsen och till ditt hotell - kontakta oss vänligen för prisuppgifter för denna service (kom ihåg att ha ditt bokningsnummer nära till hands).

Är transfer inkluderad i priset?

Resan omfattar inte transfer. Om du önskar det kan du under bokningsprocessen beställa retur-transfer från flygplatsen och till hotellet. Om du bokar denna service så kommer du att mottaga en speciell bekräftelse tillsammans med dina resedokument. I annat fall får du information kring hur du tar dig från flygplatsen till hotellet, och också hur du tar dig från hotellet till stadion med kollektivtrafik. Det är möjligt att boka transfer ihop med din paketresa till de allra flesta destinationer.

Kan jag förlänga min resa?

Ja, våra fotbollsresor kan anpassas och ändras så att de passar dig bäst, och din resa kan förlängas men inte förkortas. Du kan använda kalendern till att välja de resdatum du önskar. Priset för de extra övernattningarna visas i steg 3 i bokningsprocessen. Vänligen notera att du inte kan resa senare eller resa hem tidigare än de datum vi har markerat. Dessa datum är valda med hänsyn till eventuella ändringar i tidsscheman.

Är det möjligt att beställa en 1-dags resa?

Det är dessvärre ej möjligt att resa och komma hem igen på samma dag. Det beror på matchens längd, och därför krävs minst en övernattning.

Varför är resor till spanska och italienska ligamatcher alltid 3 dagar långa?

De spanska ligamatcherna spelas alltid på lördagar eller söndagar. Matchen kör som regel igång kl. 18.00 eller kl. 22.00 - aldrig tidigare. Det exakta matchdatumet samt matchens starttid annonseras 10 dagar innan matchen spelas, och våra resor är anpassade för att överensstämma med denna sena annonsering, så att du aldrig behöver vara rädd för att din resa är för kort.

Kan jag vara säker på att min paketresa verkligen finns tillgänglig?

Alla resebokningar som utförs online är garanterade, och du är således garanterad en specifik flygresa, ett specifikt hotell och bestämda sittplatser på arenan.

Har ni några sista minuten-erbjudanden?

Våra sista minuten-erbjudanden sammanställs ofta efter speciella önskemål från våra kunder. Kontakta oss därför vänligen via e-post med vilken match du önskar se och om det finns några erbjudanden tillgängliga, så skickar vi dig information om detta. Istället för att vänta på ett erbjudande så kan du beställa biljetter till 'Veckans match’ som visas på vår hemsida.

Fotbollsbiljetter

Var kommer jag att få sitta på stadion?

Alla priser på vår hemsida är baserade på standard-matchbiljetter, men det är möjligt att uppgradera dessa. Vänligen se steg 2 i bokningsprocessen för att få mer information om de uppgraderingar som finns tillgängliga, och en förklaring på sittplatserna.

Kan jag få mina biljetter levererade hem till mig i Sverige?

Det är dessvärre inte möjligt att leverera biljetterna till dig i Sverige. Detta beror på att biljetterna ofta skickas ut mycket kort tid innan avresedatum, och det finns helt enkelt inte tid till att få dem levererade hem till dig. Du kommer därför få biljetterna levererade till ditt hotell. Biljetterna levereras med kurir till ditt hotell, varefter hotellets personal skriver under på att de har mottagit biljetterna och därefter förvarar dem på en säker plats. Du kan sedan hämta dem i receptionen på ankomstdagen eller samma dag som matchen spelas. Denna leveransmetod är otroligt säker.

Kommer jag och mina reskamrater att få sitta tillsammans på stadion?

Det är naturligtvis fotbollsmatchen som är höjdpunkten på er resa och vi förstår naturligtvis att du och dina reskamrater gärna vill kunna njuta matchen och samtidigt kunna prata med varandra! Därför erbjuder vi en unik 100% sittplatsgaranti, där vi garanterar att ni alltid får upp till 3 sittplatser tillsammans på stadion. Läs mer om Sittplatsgarantin.

Vilken tid startar matchen?

Vid de allra flesta tillfällen är matchens exakta starttid inte känd men den blir officiellt bekräftad 10 dagar innan avresa. Våra resor är skräddarsydda på det sätt att din flygresa alltid är synkroniserad med matchen och dessutom är du skyddad av vår Matchskydds-garanti som ser till att din resplan alltid passar med datum och tid för matchen.

Kan matchendatum ändras?

Om datumet för matchen blir ändrat så det inte längre passar in i din resplan så kan vi justera dina resdatum för att säkerställa att du kan gå på matchen. Läs mer om Matchskydds-garantin.

Flygresor

Vilket flygbolag kommer jag att resa med?

Du blir informerad om namnet på flygbolaget tillsammans med din bokningsbekräftelse som skickas till dig via e-post strax efter att du har genomfört din bokning.

Får jag pappersbiljetter hemskickade?

Nej, alla de flygbolag vi samarbetar med använder uteslutande elektroniska biljetter. Du erhåller ditt referensnummer och alla de instruktioner du behöver för att kunna checka in på flygplatsen. Det är det enda du behöver för att kunna boarda ditt flyg.

Varför krävs det att jag betalar ett flygtillägg?

De priser som finns på denna hemsida är baserade på flygningar där man oftast inte skall betala flygtillägg. De flygtillägg som visas avspeglar de extrakostnader som är förenade med att flyga från vissa flygplatser eller på vissa veckodagar. Hemsidan lägger till eller drar ifrån det korrekta flygtillägget automatiskt från resans pris.

Kan tidpunkten för min ankomst med flyg bli för nära matchstart?

Vi försäkrar oss naturligtvis om att tidpunkterna i din paketresa är anpassade så att de stämmer överens med den planerade tidpunkten för matchstart. Våra resor är skräddarsydda så att din flygresa alltid är relaterad till matchen och dessutom är du skyddad av vår Matchskydds-garanti, som ser till att din resplan alltid passar till matchen. Läs mer om Matchskydds-garantin.

Resedokument

När får jag mina resedokument?

Omedelbart efter att du har genomfört din bokning så mottager du en e-postbekräftelse på din betalning samt registrering av din resa. Du erhåller dina resedokument senast 7 dagar innan avresa.

Vilka uppgifter finns angivna i resedokumenten?

Vi ger dig en komplett och omfattande överblick över din bokning, inklusive detaljer kring dina flygresor, ditt hotell och dina matchbiljetter, samt rutten från flygplatsen. Du är naturligtvis välkommen att kontakta oss om oklarheter eller frågor uppstår kring uppgifterna i dina resedokument.

Hotell

Vilket hotell kommer jag att bo på?

I de flesta av våra paketresor kan du själv välja ditt hotell i steg 2 under bokningsprocessen. I de fall där detta inte gäller så blir du istället inbokad på ett centralt beläget 3- eller 4-stjärnigt hotell. Dina resedokument innehåller ytterligare information om ditt hotell. Om du har speciella önskemål kring vilket hotell du blir inbokad på så ber vi dig vänligen att nämna detta när du genomför din bokning. Vi kan dock inte garantera att vi kan tillmötesgå dessa önskemål.

Inkluderar övernattningarna frukost?

Våra priser är i regel exklusive frukost, men många av de hotell vi erbjuder inkluderar frukost utan extra kostnad. I dessa fall så ingår naturligtvis frukosten i din paketresa. Vänligen se dina resedokument för eventuell bekräftelse av frukost på hotellet.

Kan jag själv välja vilken typ av rum jag ska bo i?

I steg 1 under bokningsprocessen är det möjligt att ange dina önskemål med avseende på hotellrum. Du kan normalt välja mellan twin (2 enkelsängar), dubbelrum (en dubbelsäng), trippelrum eller enkelrum. Du kan vara säker på att du får den rumstyp du väljer, och dina resedokument innehåller ytterligare information kring den typ av rum du har bokat.

Ändringar

Kan matchendatum ändras?

Om datumet för matchen blir ändrat så den inte längre passar in i din resplan så kan vi justera dina resdatum för att se till så att du kan se matchen. Läs mer om Matchskydds-garantin.

Jag vill ändra namn på en eller flera av de personer som reser tillsammans. Är detta möjligt?

Det är möjligt att ändra ett namn i bokningen till en administrativ kostnad av SEK220 per person och ändring. Eventuella avgifter som krävs av flygbolaget tillkommer. Vänligen skicka oss en begäran om namnändring via e-post. Därefter beräknar vi priset för ändringen och informerar dig om detta. Vänligen notera att ju tidigare du kontaktar oss beträffande ändringar, desto billigare blir det att få dem genomförda. Totalbeloppet för ändringsavgiften skall alltid betalas innan din bokning kan ändras.
Säker och trygg betalning
Säker och trygg betalning
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Se videon
Se denna video för att få veta mer om vårt koncept. (50 sekunder)