Alla klubbar tillgängliga för fotbollsresor

De mest populära klubbarna för fotbollsresor

För att göra livet lite enklare har vi listat de mest populära klubbarna för en fotbollsresa nedan. Med FotbollsTravel är du alltid garanterad biljetter bredvid varandra på arenan. Dessutom innebär vår SGR-garanti att priset på resan du betalar i förväg alltid är ekonomiskt säkert. Välj din favoritklubb för en fotbollsresa och ta reda på varför tusentals andra har bokat igenom FotbollsTravel.se

De mest populära fotbollsresorna efter land

Fotbollsresor Spanien

Fotbollsresor England

Fotbollsresor Italien

Alla fotbollsresor till Spanska klubbar

Spanien är det ultimata landet för att njuta av fotboll på toppnivå. Detta i kombination med det attraktiva klimatet innebär att fotbollsresor till Spanien är mycket populära. Njut av solen och ta er till en utomhusbar, och beställ läcker tapas. Innan kick-off, njut av spansk gästfrihet i en av de cervecerías runt stadion. En fotbollsresa till Spanien är en perfekt city break.

Alla fotbollsresor till Engelska klubbar

Premier League är världens rikaste liga, och kommer uppenbarligen med massor av toppklubbar. Engelsmännen har en rik fotbollshistoria, och många av anhängarnas kultur uppstod också av detta. För många människor är en fotbollsresa till en engelsk klubb en dröm som går i uppfyllelse. Detta börjar naturligtvis på en pub före matchen, genom att sjunga sig hes. En fotbollsresa till England kommer att stanna hos dig resten av ditt liv.

Alla fotbollsresor till Italienskae klubbar

Italienska Serie A har nyligen varit på uppgång för fotbollsresor. Som ett land är Italien perfekt för att kombinera en fotbollsresa med den rika kulturen, underbart medelhavsklimat och enastående mat.

Andra klubbar

Förutom de stora ligorna erbjuder vi också ett antal resor till Tyskland. I Frankrike är fotbollsresor till PSG populära. Celtic och Rangers är de skotska klubbarna i vårt sortiment.