RING GRATIS: 010 884 88 22
VI FINNS TILLGÄNGLIGA FRÅN
MÅNDAG TILL FREDAG MELLAN 09.00 OCH 17.00.
100% Sittplatsgaranti
KOMPONERA ENKELT IHOP HELA DIN FOTBOLLSRESA
"Fotbollen var fantastisk. Stämningen var magisk. Barcelona var så vackert!" - Roger Johansson från Norrköping
Läs mer
Fler fördelar
Läs fler omdömen

100% Sittplatsgaranti

Fotbollsmatchen är naturligtvis höjdpunkten på er resa och vi förstår att ni vill sitta tillsammans, njuta av matchen och sedan kunna prata om er upplevelse under en lång tid framåt. Just därför erbjuder vi en unik garanti. Vi garanterar att upp till tre personer sitter tillsammans på fotbollsarenan som matchen spelas på Om något exceptionellt skulle hända och en person måste sitta ensam kommer vi att återbetala priset för matchbiljetten till den som fick sitta ensam. Vänligen observera att detta är extremt sällsynt! Vi garanterar ytterligare att leverera era matchbiljetter i god tid före matchen till ert hotell.

1. Upp till tre personer är alltså garanterade att sitta tilsammans.

Med det menas alltså att ni kommer alltid att ha minst tre sittplatser tillsammans. Om ni har bokat för två personer sitter ni sida vid sida men kan också sitta direkt framför/bakom varandra. För bokningar med fler än tre personer, kan vi inte garantera att hela gruppen kan sitta tillsammans. Däremot kommer vi alltid att göra vårt bästa för att få er grupp samlad och i de flesta fall är det inte något problem. Om ni reser i en grupp med fyra eller fler personer, kan gruppen bli uppdelade i mindre grupper. Ni har dock garantin på att ingen ska få sitta helt ensam.

Regler

  • Vi garanterar att ni sitter tillsammans på fotbollsarenan. Det kan hända, i väldigt sällsynta fall, att sittplatserna är placerade framför varandra (vilket också menas att de platserna är tillsammans).
  • Om ni inte alls skulle sitta tillsammans så återbetalar vi nominellt värde för den ensamma sittplatsen.
  • Om det mot förmodan skulle hända att platserna inte är tillsammans ber vi er informera oss så snart som möjligt under resan. Använd det telefonnummer ni får av oss och som ska användas till brådskande ärenden.
  • När ni kommit hem, skicka e-post till [email protected] Skicka en kopia på era biljetter med en kort förklaring. Vi kommer då att kontakta er inom 10 arbetsdagar samt återbetala pengarna.

2. Garanterad och punktlig leverans av era biljetter

Matchbiljetter kommer till ert hotell med kurir. Hotellpersonalen skriver på att de levererats och placerar dem på en säker plats. Ni får sedan hämta ut dem hos receptionspersonalen. Detta sker dagen före match, senast kl.20.00 för matcher som spelas under helgen och senast kl.13.00 för matcher som spelas under vardagar. Det är tyvärr inte möjligt att få biljetterna hemskickade. Skälet till det är att klubbarna inte släpper biljetterna förrän väldigt nära inpå matchdagen så det finns helt enkelt inte tillräckligt med tid. Ytterligare skäl är säkerheten runt omkring dessa biljetter. Att vi då har en kurir som personligen överlämnar biljetter till hotellen för våra gäster är absolut den säkraste metoden och vi har arbetat så under många år och har endast bra erfarenheter. Om ett problem skulle uppstå så finns vi tillgängliga 24 timmar om dygnet på det telefonnumret för brådskande ärenden som ni får tillsammans med er bokningsbekräftelse.

Säker och trygg betalning
Säker och trygg betalning
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Se videon
Se denna video för att få veta mer om vårt koncept. (50 sekunder)