RING GRATIS: 010 884 88 22
VI FINNS TILLGÄNGLIGA FRÅN
MÅNDAG TILL FREDAG MELLAN 09.00 OCH 17.00.
100% Sittplatsgaranti
KOMPONERA ENKELT IHOP HELA DIN FOTBOLLSRESA
"Fotbollen var fantastisk. Stämningen var magisk. Barcelona var så vackert!" - Roger Johansson från Norrköping
Läs mer
Fler fördelar
Läs fler omdömen

Bokningsprocedur

På FotbollsTravel.se bokar du hela din fotbollsresa online. Bokningsprocessen är både enkel och välorganiserad, och när du har genomfört de följande 6 enkla stegen är din kompletta fotbollsresa bokad:

Först skall du välja en klubb i menyn till vänster, och därefter:

Steg 1. 
Välj paket. Du ser all relevant information om den resa du valt på en och samma skärmbild. Det totala priset är baserat på 2 personer som delar ett rum. Välj antal personer som reser tillsammans. När du bokar för 1 person kommer tillägget för enkelrum att läggas till när du går vidare till steg 2.

Steg 2. 
Välj dina resespecifikationer. Det är t. ex. möjligt att förlänga din vistelse. I så fall visas det uppdaterade priset när du går vidare till nästa steg. Välj också den flygresa du vill boka.

Steg 3. 
Fyll i samtliga resenärers personuppgifter.

Steg 4. 
Fyll i detaljerna för den person som är huvudansvarig (den person som bokar resan).

Steg 5. 
Ange huruvida du önskar en komplett rese- eller avbeställningsförsäkring.

Steg 6. 
I detta steg ber vi dig berätta hur du hittade vår hemsida, och dessutom behöver du acceptera våra generella bokningsvillkor. Här finns också plats att skriva eventuella kommentarer eller speciella önskemål.

Välj betalningssätt. Du blir därefter skickad vidare till en säker betalningssida. Du betalar enkelt för din resa och får därefter en bekräftelse via e-post.

Grattis! Din paketresa är nu bokad. Minimum 7 dagar innan avresa får du via e-post en bekräftelse samt alla resedokument du behöver. Dessa dokument innehåller all information du behöver i samband med din fotbollsresa!

 

Betalningsalternativ

FotbollsTravel.se vill helst att du betalar din resa online, se information om säker betalning nedan. Önskar du ringa oss angående din betalning går det också bra. Ring till oss på telefonnummer 010-884 88 22, vardagar mellan 09:00-17:00. 

Kreditkort eller betalkort
Din fotbollsresa kan betalas med betalkort eller kreditkort (MasterCard, Visa eller American Express). På FotbollsTravel.se är vi stolta över att aldrig ta ut några administrations- eller tilläggsavgifter. Det kostar alltså ingenting att använda något av dessa betalningsalternativ.

Säker betalning
Det är både enkelt och säkert att betala online på FotbollsTravel.se. Betalningssystemet på FotbollsTravel.se är säkrat via SSL (Secure Socket Layer) och SET (Secure Electronic Transaction), och alla betalningar sker på en säker server. Din betalning och dina bankuppgifter sparas inte hos oss.

När du väljer att betala med kreditkort eller betalkort blir du skickad vidare till en säker anslutning via vår leverantör av finansiella tjänster, Docdata Internet Payments, som därefter behandlar din betalning på våra vägnar.

 

Efter din bokning

Strax efter att du har genomfört din bokning, dvs. inom ett par minuter, får du en bekräftelse på din bokning och betalning via e-post. Denna bekräftelse innehåller också alla flygresor, hotell och eventuella extra tillval som du gjort till din bokning. Senast 7 dagar innan avresa mottager du också dina resedokument via e-post. Dessa dokument innehåller information såsom:

1. Bekräftelse på flygresorna
Samt de instruktioner du behöver för att checka in på flygplatsen. Flygbiljetterna är så kallade e-biljetter, som är utställda av flygbolaget. Du kommer inte att få flygbiljetter med posten. Samtliga biljetter är utställda i ditt namn, och namnet skall matcha ditt pass eller detaljerna på motsvarande nationella id-kort. Det bokningsnummer du ser i resedokumenten är också viktigt att ha till hands.

2. Bekräftelse på din hotellbokning.
Du kommer att få en bokningsreferens och en hotell-voucher. Du kan checka in på hotellet genom att visa ditt pass men det kan också hända att hotellet ber om att få se din hotell-voucher.

3. Bekräftelse på dina fotbollsbiljetter.
Dessa dokument innehåller en bekräftelse på bokningen av dina matchbiljetter. Matchbiljetterna kommer att skickas till hotellet med kurir i god tid innan matchen - en leveransmetod som är 100% säker. Eventuell voucher till rundvisning(ar) av stadion/arenan levereras tillsammans med dina matchbiljetter. Sist men inte minst innehåller dina resedokument en separat bekräftelse på din(a) transfer(s) om dessa har beställts och andra bokade tillval.

4. Akutnummer som du kan använda för att få kontakt med oss under din resa.
Vi har 2 akutnummer tillgängliga och här kan du nå oss 24 timmar om dygnet, om du av någon anledning skulle ha akuta frågor som behöver besvaras av oss under pågående resa.

5. Färdbeskrivning från flygplats till hotell och från hotell till stadion.
Med dina resedokument och ditt pass i fickan är du nu alltså redo att ge dig av på en spännande resa!

Säker och trygg betalning
Säker och trygg betalning
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Se videon
Se denna video för att få veta mer om vårt koncept. (50 sekunder)