Kunderna ger våra resor i snitt betyget
Väldigt bra 8.9
baserat på 77 recensioner
Hotell
8.3
Atmosfär
9.2
Flyg
8.5
Tjänster
9.3
Stad
9.1
Sittplatser
9.2
Grauman, J (2 personer)
SSC Napoli - Juventus FC
4 december 2022
10 Minne för livet i Neapel

Vi valde att boka flyg själva efter att ha bokat biljetter till Napoli-Juventus och hotell via Fotbollstravel. Det var väldigt enkelt, smidigt och bra information löpande från Fotbollstravel. Neapel är en galen stad på alla sätt och vis och vill man uppleva fotboll blandar med andra sevärdheter som Pompeji, Vesuvius och katakomberna är detta en resa att rekommendera.

 

Boka några extradagar och upplev atmosfären i Neapel, mat, fotboll och vin.  

 

20230113_223641

Anonym, 2 Persons
Manchester City - Newcastle United
8 maj 2022
9 Fotbollsresa till Manchester

Det var väldigt enkelt att boka resa via er och jag fick snabb respons på frågor som jag hade innan avresa. Ett minus var att landa på Liverpool flygplats och sedan ta buss samt tåg in till Manchester, när man är iväg så få dagar är det skönare med direktflyg. Atmosfären på arenan var helt otrolig och platserna var super ( kanske något nära motståndarlagets supportrar 😁). Men det var en fantastisk upplevelse att få genomföra detta med min son som är ett stort Manchester city fan. Att sedan João Cancelo dök upp på Hawksmoor på kvällen när vi åt middag gjorde ju dagen ännu mer oförglömlig!!!

 

SET051610

Hörder M., 2 Persons
Inter Milan - AC Milan (Coppa Italia)
19 april 2022
9 Inter - Milan, San Siro

Väldigt smidigt att kunna boka allt i ett paket, dock förmodligen dyrare än att boka var för sig. Allt fungerade utan minsta krångel, mycket bra. Fantastisk stämning på arenan, ett fullsatt San Siro. Vi fick verkligen uppleva det vi hade hoppats på. Ett minne för livet!

 

Ta er till arenan i god tid. Inte för att det tar lång tid att komma in, utan för att känna av stämningen innan match. Ta er även tid att besöka stadion på en guidad tur, samt San Siro-museumet med tröjor, skor och pokaler från kända fotbollsspelare.

 

SET051468

Johansson J., 2 Persons
Manchester City - Liverpool FC
9 april 2022
10 Toppmatch i PL i Manchester

Vi bokade hotell och matchbiljett Manchester City-Liverpool. Flygresan bokades separat. Besöket på Etihad Stadium var en upplevelse. Matchen var mellan de två topplagen i PL i april 2022. Resan bokades i augusti 2021. Frågor om bokningen som dök upp innan avresa besvarades snabbt av tillmötesgående personer.

 

Ta på bekväma promenadskor! Att promenera från centrum till Etihad Stadium är en fin promenad på ca. 50 minuter.  

 

SET048104

Andersson C, 4 Persons
Paris Saint-Germain - Girondins de Bordeaux
13 mars 2022
8 Mysig fotbollsresa till Paris med familjen

Matchbiljetten lite dyr men för ett tillfälle så. Flyg fick vi boka separat Atmosfären på fotbollsmatchen var mycket dåligt. Bua rop från supotrarna och ingen stämning. Var lätt att boka biljetter, men hade bara konktat med er i sambandmed utlämnadet av biljetterna, skötte allt själv. Paris är en fantastik stad.

 

 

 

Passa på att ta ett par dagar extra föra tt även besöka paris. Vi var här 4 dagar  

 

 

 

048712

För att kunna erbjuda dig en bra webbplats använder vi cookies. Mer information om våra cookies
Stäng notifikation