RING GRATIS: 010 884 88 22
VI FINNS TILLGÄNGLIGA FRÅN
MÅNDAG TILL FREDAG MELLAN 09.00 OCH 17.00.
100% Sittplatsgaranti
KOMPONERA ENKELT IHOP HELA DIN FOTBOLLSRESA
"Fotbollen var fantastisk. Stämningen var magisk. Barcelona var så vackert!" - Roger Johansson från Norrköping
Läs mer

Några recensioner

Många fotbollsfans har bokat sina resor hos oss via våra holländska, engelska och danska hemsidor (läs mer om företagets bakgrundshistoria). Tusentals fans har redan njutit av sina fotbollshelger i städer som Barcelona, Madrid och Milano. Vi har lagt upp lite recensioner från våra kunder på vår hemsida där du kan läsa om deras resa och deras intryck och upplevelser av våra fotbollsresor.

Q 1 januari 1970
-
R. Heinänen, 4 personer 25 november 2018
-

Resan var överlag mycket trevlig och motsvarade våra förväntningar. Atmosfären var bra på arenan , bortsett att vi fick kriga lite med några supporters som tyckte att de skulle stå på våra platser. önskvärt hade kanske lite smidigare resa, lång restid. service från fotbolltravel helt klanderfri. Hotell låg bra och centralt

P. Bohlin, 2 Personer 11 november 2018
-

Allt fungerade fantastiskt! Flyget gick och kom i tid, enkel incheckninge ect, jättebra hotell med trevlig personal, bra platser på arenan. Enda missen var arr Barca förlorade matchen ;-)

K. Caruso, 2 Personer 11 november 2018
-

En mycket prisvärd paketresa! Stämningen på stadio Olimpico var magisk. Ett måste för alla som vill se den italienska fotbollen när den är som vackrast. Är säker på att denna stad inte lämnar någon besviken. Kommer åka tillbaka många gånger. Forza Roma!

 

Tip: Boka ett centralt hotell. Hellre nära centrum, man tar sig lätt ut till arenan med taxi ändå för 15€. Passa på att kolla in staden och känn på atmosfären. Helt makalösa byggnader och monument!

 

7915E44E-D5F4-469D-A56A-947F2B14B8A1

G. Medina, 2 Personer 28 oktober 2018
-

Fantastisk fotbolls resa

A. Bergstrand, 2 personer 7 oktober 2018
-

Man kan inte begära mycket mer, än vi fick!??

 

Tip: Det är bara att ta vara på varje minut!

Joakim, 2 personer 26 september 2018
-

Jag tycker att hela resan var bra. Vi bokade 4 dagars resa så vi hann med att se oss runt i Sevilla. Våra matchbiljetter levererades inte som det var sagt men efter lite kontakt med kundservice så fick vi snabb hjälp. Biljetterna uppgraderade till VIP och det vart en helt fantastisk fotbollsmatch. Tack för bra service.

 

Tip: Boka några extra dagar så ni hinner men att se alla sevärdheter i Sevilla.

S. Norman, 3 personer 28 april 2018
-

Allt gick smidigt och bra. Bra biljetter som var enkla att hämta ut, bra flyg, bra hotell. Newcastle som stad överraskade positivt. Härligt avslappnad stämning, fina hus och bra veganmat. En av de bästa resorna jag varit på i mitt liv. Fotbollstravel levererade!

 

Tip: Stanna någon dag extra, hyr bil och åk runt och kolla runt Newcastle. Skottland är inte långt borta!

Ninette, 2 personer 28 april 2018
-

När jag bokade resan, som var en 25 årspresent till min Juvefantast till sambo, så kändes det nästan för bra för att vara sant! Allt gick så smidigt, från att välja flyg till hotell. Inga problem alls. Servicen jag fick via sidan var top class! Det var bara att skicka iväg ett mail och det tog inte lång tid förens jag fick svar på det jag undrade över. Flygtiderna var on time, det var smidigt och lätt att ta sig från flygplats till hotell. Hotellet var jättefräscht och centralt med gångavstånd till allt. Matchen mellan Inter och Juventus var enastående, fantastiskt mäktig känsla och ännu bättre var att Juventus, som vi håller på, vann matchen. Vi tog taxi till San Siro och det var inga problem alls att ta sig till våra platser inne på arenan. Vi är sååå nöjda med denna resan och att vi valde att boka den via er sida! Milano är en fantastisk vacker stad, atmosfären är underbar och vi kan rekommendera alla att göra denna resa hit.

SET030880

Anonym, 2 personer 14 april 2018
-

Vi är mycket nöjda med resan och rekommenderar det starkt.

 

Clas, 2 personer 14 april 2018
-

Fantastisk resa och stad. Magisk arena och sedan ströva i Barcelona och äta tapas på la Rambla. Underbart!!

C. Lundgren, 2 personer 14 april 2018
-

Fantastisk resa och stad. Magisk arena och sedan ströva i Barcelona och äta tapas på la Rambla. Underbart!!

Caroline, 2 personer 8 april 2018
-

Lite dyrt men ack så smidigt med att boka en hel paketresa. Gav detta till min fru i 30-års present vilket var sjukt uppskattat! Mycket proffesionellt och bra service av fotbollstravel.se. Skickade lite tips om vad man kan göra i Madrid (förutom fotbollen) några dagar innan vi skulle åka. Biljetterna skickades till mywallet vilket känns säkert. Hotellet var över förväntan å låg centralt i Madrid endast ca 10 min från gran via. I området runt hotellet låg många restauranger å cervezerias. Enkelt att åka Metro även fast vi promenerade mest. Madrid är en fantastisk stad där alla kan känna sig välkomna!

Carloline, 2 personer 8 april 2018
-

Lite dyrt men ack så smidigt med att boka en hel paketresa. Gav detta till min fru i 30-års present vilket var sjukt uppskattat! Mycket proffesionellt och bra service av fotbollstravel.se. Skickade lite tips om vad man kan göra i Madrid (förutom fotbollen) några dagar innan vi skulle åka. Biljetterna skickades till mywallet vilket känns säkert. Hotellet var över förväntan å låg centralt i Madrid endast ca 10 min från gran via. I området runt hotellet låg många restauranger å cervezerias. Enkelt att åka Metro även fast vi promenerade mest. Madrid är en fantastisk stad där alla kan känna sig välkomna!

 

SET029457

Anonym, 2 personer 17 mars 2018
-

Liverpool är en fantastisk stad. Stanna några dagar extra så ni hinner se mera och besöka flera pubar.

 

Tip: Ta med långkalsonger!

A. Omanovic, 3 personer 17 februari 2018
-

Jag kan varmt rekommendera fotbollstravel Hela resa till Paris var som ett dröm Bra plats för en 17årig som älskar fotboll !

Anonym, 2 personer 21 oktober 2017
-

Smidigt och enkelt. Fungerade med biljetter och transfer. Bra hotell med bra läge. Upplevelse att se på fotboll på Camp nou. Ända minus att det inte framgick att vi skulle mellanlanda i London på hemvägen.

Anonym, 4 personer 23 september 2017
-

Vi är överlag väldigt nöjda med det paket vi köpte. Då det här var vår första fotbollsresa så hade vi en del frågor inför resan. Er kundservice var väldigt snabba med att svara och vi fick all hjälp vi behövde. Fantastiska biljetter till matchen, vi satt bredvid kommentatorerna. Flygen var försenade med 45 minuter både till och från London, något ni inte kan rå för men det var ändå tråkigt

 

 

Anonym, 4 personer 7 maj 2017
-

Hela resan var helt perfekt. Servicen från fotbollstravel.se var helt suverän både via telefon och e post. Upplevelsen på stadion var väldigt bra med tillgång till loungen, det enda vi saknade var ett mål i matchen för liverpool :-)

 
 
J. Bengtsson, 2 personer 22 april 2017
-

Totalt sätt fungerade allt bra. Ett problem som dök upp var när matchen vi skulle se blev flyttad från lördag till tisdag. Det upptäckte jag av en händelse. Här borde Fotbollstravel informera. Nu hade jag tur som fick kontakt med det danska ombudet ( fanns inget svenskt just då) via mail som ordnade med så vi fick biljetter till FA cup semifinalen istället. Mycket bra service. Atmosfären under matchen var fantastisk. Bokning av resan fungerade bra och var enkel. Servicen var jätte bra. Besökte London som är en fantastisk stad med trevliga invånare.

Tip: Se inte bara matchen utan gör en långhelg utav resan.

 
 
A. Karlsson, 3 personer 4 april 2017
-

Det är enkel att boka ett paket. Vi boka bara hotel och matchbiljetter, men det var enkelt och inga oklarheter. Manchester som stad är lite för tråkig för min smak. Skulle de inte va för fotbollen skulle jag inte boka en weekend resa till Manchester tex. Men som fotbolls resa är staden bra.

Tip: Gå på pubarna. Shopping finns för den som vill, och att taxi är inte dyrt så det är smidigt att ta sig runt I staden och slipa passa på buss/tåg.

H. Sellen, 2 personer 4 april 2017
-

Sammantaget blev resan bra.

Tip: Att ta reda på vad som ingår i biljetterna på stadion där missade vi att man kunde få mat å dryck på ett lungt och trevligt ställe

Mats, 2 personer 11 februari 2017
-

Allt fungerade jättebra. Bra information tiden före resan och allt klaffade - flyg, hotell och biljetterna som låg i recetionen när vi kom fram. Kommer att boka via Fotbollstravel.se nästa gång också

Michael Strand, 2 personer 1 februari 2017
-

smidigt upplägg med paket.biljetterna låg och värmde upp i hotellreceptionen vid framkomst.Tre timmar innan matchstart hissen upp till executive club på Old Trafford.privat service med trerätters och obegränsat med allehanda dryck.Ostbricka med vin i pausen.Suveränt.Det märkliga var att detta kom som en överraskning.

Tip: Buss 250 från City går direkt ut till arenan.Se till att ha cash.Taxi tar ej kort.

W. Onvlee (Nederländerna) 21 januari 2017
-

Manchester City - Tottenham Hotspur FC

Match Manchester City - Tottenham Hotspurs, fantastisk atmosfär på arenan! Bra plats, bra match, allt var bra ordnat, matchbiljetterna fanns på hotellet.

C. Phillips från Bolton (UK), 3 personer 14 januari 2017
-

Mycket nöjd med hela paketet från början till slut. Allt gick som smort från det att vi gick ombord på planet till att bli upphämtade på flygplatsen och transporterade till hotellet. Även om matchdagen flyttades till lördagen istället för söndagen, hade vi tillräckligt med tid att fräscha upp oss på hotellet och ta oss till Camp Nou för matchen. Hotellet var mycket bra och personalen strålande!

Tip: Se till att du håller dina värdesaker säkra då vi råkade ut för några tjuvar som tack och lov hade otur denna gången. Poäng: Besökare 1 Tjuvar 0. Detta var efter en rundtur på Camp Nou dagen efter.

Anonym,2 personer 2 januari 2017
-

Kanonbra! Allt flöt på och inget strulade. Atmosfären på arenan var gryyym!!

A. Wallentin från Halmstad, 2 personer 11 december 2016
-

Jag är jätte nöjd med allt. Framför med er service.

Wilco Van Izerloo (Nederländerna) 15 oktober 2016
-

Manchester City - Everton FC

Jag besökte matchen Manchester City – Everton tillsammans med min son. Flyg från Amsterdam en timme och perfekt. Incheckning på hotellet och biljetter. Utmärkta platser, fantastisk atmosfär och mycket bra ordnat. Och självklart gäller Manchesters centrum för middag och engelsk pint. Kort sagt, den perfekta far och son-trippen som måste göras om!!!!

Tips: Ät fish and chips före matchen. Du kommer in i den engelska stämningen på en gång.

P. Partner från Basildon (UK), 2 personer 15 oktober 2016
-

Jag skulle vilja säga att hela upplevelsen förutom flyget hem på grund av dålig service från Ryanair var fantastisk. Servicen från FootballBreak utmärkte sig och var över förväntan och jag skulle starkt rekommendera dem till alla som är intresserade av denna typ av resa. Sittplatserna var bättre än vad jag förväntade mig. Atmosfären på Camp Nou var i särklass och vi uppfattade personalen som mycket vänliga. Vi hade bara en dag att utforska Barcelona men det lilla som vi såg var enormt bra. Jag kommer att ta med min fru hit men inte för fotbollen... lol Allt som allt en fantastisk upplevelse. En enorm tummen upp för FootballBreak.

Tip: Använd tunnelbanan för att ta er fram och tillbaka. Taxi är dyrt och tunnelbanan är billig plus att det bygger upp en atmosfär inför matchen

GLENN ENFIELD FRÅN MAIDSTONE (STORBRITANNIEN), 3 personer 24 april 2016
-

Jag kunde inte ha varit nöjdare med servicen och biljetterna vi fick. Atmosfären på Vicente Calderón var fantastisk och bekvämligheten av att inte behöva leta flyg och boende separat gör mig bara ännu nöjdare med denna webbsida. Madrid är en fantastisk stad och jag rekommenderar den verkligen till alla, jag planerar redan en resa dit igen i början av nästa säsong. Jag har bara gott att säga om den service som Fotbollstravel givit mig, och för alla som funderar på att använda webbsidan är det bara att köra igång.

Tips: Gör stadionturen också, den kostar bara 10 EUR och är riktigt intressant. Jag rekommenderar också att du lär dig några spanska fraser eftersom väldigt få personer utanför centrum kunde engelska (förståeligt nog).

Glenn Enfield från Maidstone (UK), 3 personer 23 april 2016
-

Jag kunde inte vara nöjdare med tjänsten och biljetter som vi fick. Atmosfären på Vicente Calderón var fantastisk och det var en lättnad att inte behöva hitta flyg och boende separat. Det blev bara mer plus på de höga tankarna jag har om denna webbplats. Madrid är en fantastisk stad och jag skulle starkt rekommendera ett besök till alla. Jag överväger redan att åka tillbaka i början av nästa säsong. För de som funderar över om du borde använda webbplatsen så kan jag säga att jag inte har annat än lovord för den tjänst som jag fick ta del av.

Tip:Tips: Gå på en rundtur runt stadion också för endast 10 euro och det är ganska intressant. Jag skulle också rekommendera att kolla upp några spanska fraser då vi utanför centrum inte hittade många människor som talade engelska (vilket är förståeligt).

James Fisher Från Kelvedon (Storbritannien) 12 mars 2016
-

Vi kan verkligen rekommendera en fotbollsresa. Vi slogs med häpnad av hotellets kvalitet och personalen med tanke på priset vi betalade. 

Tips: Njut av Madrids atmosfär

Lucy Collins från London (UK), 2 personer 14 februari 2016
-

Hela paketet var lätt som en plätt och verkligen välorganiserat. Vi fick all information i tid och allt gick som planerat. Hotellet var ganska grundläggande men på en fantastisk plats och det var perfekt för en kort resa. Vår erfarenhet på Camp Nou var jättebra - sittplatserna var ganska högt upp och borta från all action men vi var ganska nöjda med vart vi satt. Totalt hade vi en fantastisk resa - tack FootballBreak för att ni gjorde det hela till en trevlig upplevelse! Tips: Utnyttja rabatten för 2-dagars bussguidningen - det är definitivt det enklaste sättet att se hela staden på på kort tid!

ball foot

Andrew Biggs från Burgess Hill (Storbritannien) 10 januari 2016
-

AS ROMA – AC milan

Tog en chansning gällande företag när jag gjorde min första bokning av en sådan här resa eftersom du aldrig vet vad du får när du bokar på internet. Men jag skulle inte ha behövt oroa mig, då kommunikationen ändå från början till slutet var perfekt och eventuella frågor besvarades direkt. Skulle önska att alla företag skulle va som detta. 

Tips: Vi bodde nära termini-stationen och hade endast 5 minuters promenad till tunnelbanan, vilket var bra när vi skulle besöka sevärdheter och ta oss till stadion.

 

Scott James Från Leeds, 3 Personer 9 januari 2016
-

Bokade en resa till Rom för en match mellan Roma och AC Milan. Fick biljetter och hotellvouchern i god tid ett par veckor före resan. Hotellet var rent och snyggt och hade ett bra läge för att besöka Roms alla sevärdheter. Platserna på arenan var också mycket bra. På det hela taget är jag mycket nöjd med resan och ser nu fram emot mot vår Barcelona-resa om ett par veckor!

Tips: Boka en extra dag om du vill se Roms sevärdheter. Kostar nästan inget extra men är väl värt.

Darren Brown från Brighton, 3 personer 21 februari 2015
-

Allting gick verkligen smidigt så imponerad av Fotbollstravel Paris är en fantastisk stad, vi hade en mycket trevlig vistelse. Den franska publiken är inte lika högljudd, som på andra platser vi har besökt t.ex. Rom.

Mr Antony Hill från Kingswinford (UK), 2 personer 30 november 2014
-

Jag njöt verkligen av vår resa till Milano. Det var härligt att besöka en av Europas legendariska stadion och även om den bara var halvfull var stämningen i San Siro toppen. Hotel Berlino var utmärkt. Rent, ganska tyst, hjälpsam personal och superb frukost. Att hotellet låg i Milanos utkanter betydde att vi fick åka spårvagn. Det var enkelt och vi gillade att vi fick se mer av staden och inte bara centrum. Vi tog tåget upp till Comosjön där vi också fick se en match i tredje division mellan Como och Lumezzane i stadion som ligger precis vid sjön, helt fantastiskt. På det hela taget hade vi en härlig tid och paketresan från Fotbollstravel var välarrangerad. Tack.

Mr James Morgan från Cardiff (UK), 3 personer 8 november 2014
-

Det här var vår andra resa till Madrid med Fotbollstravel. Servicen var felfri. De är liksom din tysta partner, du bokar paketresan och allting ordnar sig. Du behöver bara åka, så enkelt är det. Vårt hotell låg mitt i Madrids centrum, den här gången var det vårt eget val och vilket kanonval! Alldeles vid Gran Via, vilken gata! Den har allt du kan önska dig. Våra sittplatser på matchen var förstklassiga. Jag kan verkligen rekommendera Fotbollstravel. Vi tänker åka med Fotbollstravel nästa år igen. Tips: Besök Gran Via, där finns allt. Staden är fantastisk, vacker och livfull. Använd tunnelbanan för att ta dig fram, billigt och lätt att hitta.

James Brown från West Kingsdown, 4 personer 5 oktober 2014
-

Vi hade en fantastisk tid - visste inte riktigt vad vi skulle förvänta oss vad gällde sittplatserna men det visade sig att vi satt på första raden, alldeles vid hörnflaggan som Benzema gjorde mål från! Fantastisk match, fantastisk stämning och jättebra hotell mitt i stadens centrum. Skulle gärna boka med Fotbollstravel igen.

Mr. Graham Corke från St. Leonards on Sea, 2 personer 28 september 2014
-

Helhetsupplevelsen var fantastisk. Jag skulle inte tveka en sekund att rekommendera Fotbollstravel till vem som helst. Matchen i sig var superb och Messi (min sonsons idol) gjorde två mål. Ett minne att glädjas åt för all framtid!

Luke bryan från Cheltenham, 1 person (STORBRITANNIEN) 24 september 2014
-

Jag var först lite fundersam kring att boka resan via ett företag som jag just hittat online, men det fanns ingen anledning att oroa sig för att allt gick exakt som planerat och som beskrevs i e-postmeddelandet om resan. Jag kunde inte ha fått ett bättre paketerbjudande, inklusive service, flyg, hotell och matchbiljetter.

Jag har varit på en hel del arenor runt om i Europa och har alltid velat se Borussia Dortmund på grund av den berömda gula väggen, glöm alla andra arenor, jag rekommenderar alla fotbollsfans att se en match på iduna park, det är fantastiskt. Den gula väggen är imponerande och de kan skapa en riktigt högljudd stämning och de hoppar upp och ner hela tiden vilket ser fantastiskt ut. Om du inte känner till den gula väggen, så skulle jag verkligen rekommendera att kolla upp den. Atmosfären från början till slut var den bästa jag har upplevt, även fast dortmund låg under med 2-0 så var det bra stämning, men när de gjorde två mål så gick publiken bananas.

Att komma till och från hotellet till stadion var enkelt, tunnelbanan tar dig helt enkelt direkt till dörren. Bokning via footballbreak.co.uk kunde inte vara lättare, det gick enkelt och snabbt, utan problem. Det är smart att boka via detta företag, jag har rekommenderat det till min familj och mina vänner och jag kommer att boka med dem igen och igen, de erbjuder bra service, jag mejlade dem ett par gånger och fick snabbt svar på alla mina frågor.

Dortmund som stad tycktes inte ha mycket till nattliv, men det finns mycket att göra på dagarna. Jag kommer att åka tillbaka igen och jag rekommenderar starkt att se borussia dortmund och att använda fotbollbreak.co.uk.

Tips: Använd tunnelbanan för att ta dig från hotellet eller centrum direkt till stadion. Åk dit tidigt eftersom köerna kan bli väldigt långa. Du behöver ett kort för att köpa mat och dryck på insidan.

Luke Bryan från Cheltenham, 1 person 24 september 2014
-

Jag var lite misstänksam först mot att boka resan med ett företag jag just hittat på nätet men det fanns ingen anledning att oroa sig eftersom allt var exakt så som planerat och beskrivet i e-postmeddelandet om resan. Jag kunde inte önskat mig en bättre paketresa - service, flyg, hotell och matchbiljetter. Jag har varit på en hel del arenor runt om Europa och alltid velat se Borussia Dortmund på grund av deras berömda gula vägg. Glöm andra fotbollsarenor, jag skulle rekommendera alla fotbollsälskare att åka och se någon match på Signal Iduna Park, den är otrolig. Gula väggen är imponerande och de kan verkligen föra oväsen och de hoppar upp och ner hela tiden vilket ser fantastiskt ut. Jag vill verkligen rekommendera alla som inte känner till gula väggen att slå upp den. Stämningen var den bästa jag upplevt från början till slut, även när Dortmund låg under med 2 - 0 var det livligt men stället exploderade när de gjorde två mål och fick oavgjort. Att ta sig till och från hotellet till stadion var enkelt, tunnelbanan tar dig i stort sett raka vägen till dörren. Att boka med fotbollstravel.se kunde inte vara enklare, det går kvickt och utan krångel, det är vettigt att boka genom detta företag. Jag har rekommenderat dem till familj och vänner och kommer att boka med dem om och om igen, de ger verkligen jättebra service. Jag skickade e-post till dem några gånger och fick snabba svar på alla mina frågor. Dortmund som stad verkade inte ha mycket till nöjesliv men det finns mycket att göra på dagen. Jag kommer att åka dit igen, rekommenderar varmt att åka och se Borussia Dortmund och att använda fotbollstravel.se. Tips: Använd tunnelbanan, den tar dig från hotellet eller stadens centrum raka vägen till stadion. Kom i tid eftersom köerna för insläpp kan bli mycket långa. Man behöver ett kort för att handla mat och dryck inne i stadion men man kan köpa det inne i stadion.

N. Øyen, 2 personer 28 april 2014
-

När jag bokade resan, som var en 25 årspresent till min Juvefantast till sambo, så kändes det nästan för bra för att vara sant! Allt gick så smidigt, från att välja flyg till hotell. Inga problem alls. Servicen jag fick via sidan var top class! Det var bara att skicka iväg ett mail och det tog inte lång tid förens jag fick svar på det jag undrade över. Flygtiderna var on time, det var smidigt och lätt att ta sig från flygplats till hotell. Hotellet var jättefräscht och centralt med gångavstånd till allt. Matchen mellan Inter och Juventus var enastående, fantastiskt mäktig känsla och ännu bättre var att Juventus, som vi håller på, vann matchen. Vi tog taxi till San Siro och det var inga problem alls att ta sig till våra platser inne på arenan. Vi är sååå nöjda med denna resan och att vi valde att boka den via er sida! Milano är en fantastisk vacker stad, atmosfären är underbar och vi kan rekommendera alla att göra denna resa hit.

 

 

Dean Gard från London, 2 personer (Storbritannien) 5 april 2014
-

Staden själv var lite tråkig men hotellet var mycket bra, mitt i hjärtat av staden och 10 min promenad från tunnelbanestationen. Matchen på signal iduna park var helt otrolig, atmosfären var av en annan värld och fansen var fantastiska. Gjorde även stadionturen som var väl värd pengarna, du kan göra den antingen på tyska eller engelska, den kostar 10 € och biljetter kan köpas i borusseum på andra våningen i klubbshopen. Jag skulle definitivt åka till tillbaka igen för fotbollen, fansen och atmosfären var av en helt annan klass.

Tips: Besök tornet i Westfalenpark med fantastisk utsikt över Dortmund.

Anonym (Nederländerna), 5 personer 22 mars 2014
-

Tottenham Hotspur - Southampton 

Det var den perfekta helgen. Allt var perfekt ordnat. Hela arrangemanget är mycket enkelt. Du behöver inte leta mer. Vi valde Tottenham Hotspur-Southampton. Atmosfären på white heart line var fantastisk. Antagligen arenan med bäst atmosfär i England. Vi hade utmärkta platser på långsidan till och med en egen loge. Efter att ha förlorat föregående match med 2-0, vann The Spurs med 3-2 efter ett mål i sista minuten. Arenan exploderade av glädje. Fantastiskt!!! Dessutom är ju London en förstklassig stad, så det fanns mycket att uppleva. Det var en fantastisk upplevelse 

Tips: 100 meter från Tottenhams arena finns ett supportercafé som endast är till för personer med biljetter till matchen. Rekommenderas starkt

Lars Karlsson från Halmstad 2 februari 2014
-

Mycket bra, hotellet var väl ingen höjdare, men i övrigt riktigt bra. Rundturen på Emirates var riktigt bra. Bra service från fotballstravel innan resan. Biljetterna var på plats i god tid.

Tip: Rekommenderar att lägga till "extra" för sittplatserna. Väl värt sitt pris

Anonym från Mönsterås 10 november 2013
-

Hela resan var väldigt bra och vi är mycket nöjda. Vi kan verkligen rekommendera att resa med er. Servicen var mer än väl godkänd.

Herr. Bergren 1 februari 2013
-

Resan var super bra!
Vi hade försökt att fixa och boka det mesta i förväg, som exempelvis fotbollsbiljetter, travelcard, flygtransfer, restaurangbesök etc.

Å det stämde hela vägen, vi klev bara på tåget respektive tunnelbanan för transport till hotellet, där i receptionen fanns våra fotbollsbiljetter-smidigt.

Hotellet var verkligen bra, fräscha rum och med en underbar frukostbuffé. Och det fanns gott om trevliga restauranger i närheten av hotellet. En annan fördel med hotellets läge var närheten till bussar och tunnelbanan, bara 5 minuter bort.

På lördagen var vi på fotboll, tipsen från Helena på bra pubar mm underlättade mycket för oss , vi var där i god tid och hann med några öl och fish and chips innan match.

Stämningen på arenan var en upplevelse, det var sång, (mestadels) glada tillrop, en färgupplevelse utan dess like-så länge inte bortalaget gjorde något bra...

Vi hade valt att se "bottenlaget mot topplaget" vilket var en kul jämförelse- skillnaden var inte så stor, trots bortalagets vinst.

Helenas, och fotbollstravels engagemang i vår resa bidrog till att den blev så bra.
Servicen från dem var fantastiskt bra - ett stort tack:)

Anonym från Dudley* 1 oktober 2012
-

Vi hade en underbar tid under vår resa till Madrid för att se en Real Madrid match. Kostnaden för paketet var utmärkt och väl värt varje penny. Hotellet var enkelt men rent och personalen var så bra som de kunde vara med hänsyn till språkbarriären. Våra fotbollsbiljetter väntade på oss. Rummet var tillräckligt stort för oss 3 och städades dagligen.

Resan till matchen gick lysande, atmosfären i och runt arenan enorm. Vi köpte även biljetter till en rundtur av arenan som var en god erfarenhet och väl värd kostnaden.

Jag kan inte se några fel av servicen vi fått från personalen på FootballBreak.co.uk och skulle definitivt boka med dem igen samt rekommendera dem till andra. Vi fick förmodligen inte uppleva så mycket av Madrid som vi skulle kunnat göra men det vi gjorde var jättekul.

Allt i allt var det en mycket trevlig upplevelse och jag tror att det bär iväg till Barcelona nästa år för en annan fotbollsresa!

Hr. Nicolai Frobøse från Köpenhamn 1 oktober 2012
-

Vi var 4 personer som skulle till Manchester och se United spela mot Braga. Efter en problemfri flygning med Easyjet anlände vi till hotellet kl. 16.00 på matchdagen. Hotellet var 4-stjärnigt, 20 minuter med taxi från flygplatsen. Jag undrade faktiskt om Fodboldtravel erbjöd transfer till och från flygplatsen. Men då detta inte stod i våra resedokument utgick vi från att det var något vi fick stå för själva.

I receptionen blev vi presenterade till dagens första positiva överraskning. Jag visste att när jag beställde resan hade jag uppgraderat biljetterna B framför A men att detta inkluderade en tre-rätters middag med fri bar 3 timmar före matchstart, visste jag inte. Om jag inte hade läst tillräckligt grundligt innan jag beställde eller om det överhuvudtaget stod något är faktiskt ovisst men supertrevligt med en fin ”överraskning” mitt i euforin som sällskapet redan befann sig i efter ankomsten till Manchester.

Som förstagångsbesökare på Old Trafford var det lite svårt att hitta vår ingång vilket resulterade i att vi kom en timme försent till vår lounge. Men när vi äntligen hittade ingången blev vi bemötta av den bästa service jag någonsin upplevt på en arena. Alla människor var extremt hjälpsamma och glada vilket gjorde att detta första besök till himmelriket var utsökt och en unik upplevelse. Först blev vi bjudna på champagne och efter en liten stund kom förrätten in. Maten och sällskapet (16 per + 2 servitörer)
Var utsökt och stämningen var på topp under hela arrangemanget.

Då vi kom ut på stadion fick vi nästa chock. Platserna vi hade fått var inte bara bra, de var fantastiska. Mitt i mitten på sjunde raden upp kunde vi inte bara se numren på tröjorna utan problem utan också spelarnas kroppsbyggnad och ansikten. Det verkade verkligen inte som om vi satt på toppen av Sir Alex F. läktaren. Fantastisk utsikt. Denna resa var helt igenom fantastisk och kan varmt rekommendera fodboldtravel till var och en som älskar bra lag och stora överraskningar till fotbollstravel ☺

Woodley från Reading*, 2 personer 1 augusti 2012
-

Jag bokade en fotbollsresa till min sons 18: e födelsedag för att se Real Madrid mot Barcelona (Super Cup). Jag tycker att internetbokningen var mycket enkel och rak med möjlighet att uppgradera osv. Hela resan fungerade som "urverk". Hotell Melia Castilla var utmärkt och med bra läge till Santiago Bernabeu. Biljetterna till matchen fanns på hotellet vid ankomst dagen före matchen.

Fantastiska sittplatser 23 rader upp från främsta delen till vänster om målet. Jag har aldrig upplevt en atmosfär som denna förut. En rundtur av arenan är ett måste. Madrid är en fin stad och kollektivtrafiken var så lätt att använda. Resan kunde inte ha varit mer perfekt. Har aldrig använt footballbreaks tidigare och jag var orolig om biljetterna skulle vara där, men jag behövde inte vara orolig. Rekommenderar företaget grundligt.

Hr. Longmuir från Glasgow* 1 februari 2012
-

Jag vill gärna använda ledigheten till att tacka footballbreak.co.uk, och särskilt Rebecca för vad som endast kan beskrivas som mitt livs resa. Jag har precis kommit hem från Madrid där jag firade min svensexa tillsammans med 16 vänner och familjemedlemmar.

Den sammanlagda paketresan som Rebecca satte ihop med flygresor, övernattningar och biljetter till matchen (Real Madrid mot Levante) var helt enkelt perfekt och matchade våra krav till 100%. Vi fick enastående hjälp och assistans att ordna resan med alla olika aspekter som gäller när det kommer till att resa med en sådan stor grupp herrar och det gjorde att vi hade en helt igenom fantastisk och problemfri resa.

För att illustrera hur bra och perfekt allting flöt så kan jag blått nämna att samtliga reskamrater kommenterade hur utmärkt allting var organiserat och då jag berättade om Rebecca började de ögonblickligen att diskutera vår nästa resa.

Hr. Longmuir från Glasgow
Hr. Longmuir från Glasgow

Herr Walker från Manchester (UK)* 1 januari 2012
-

Hela weekendresan var fantastisk och superenkel att boka. Jag reste iväg för att se en Real Madrid-match, och hotellet vi bodde på låg perfekt. Metro fanns precis i närheten, vilket gjorde att jag också kunde uppleva Madrid som stad. Transfer ordnades, flygturen gick bra, hotellet var bra, och sittplatserna på stadion var suveräna. Det var allt som allt en fantastisk upplevelse, och jag överväger starkt att upprepa succén (nästa gång blir det Milano).

TIPS: Om du ändå åkt iväg för att se en match, missa inte att gå på rundvisning på stadion. Det är absolut värt pengarna!

Herr Walker från Manchester Herr Walker från Manchester

Hr. Fruttit från London* 1 januari 2012
-

I sin helhet hade paketresan ett rimligt pris och dessutom var allt superbra organiserat och gjordes effektivt. Atmosfären på arenan var närmast elektrisk, och vi hade otroligt bra sittplatser. Jag har inget som helst klagomål rörande paketresan eller footballbreak.co.uk.

Fru Kew* 1 september 2011
-

Jag ville så gärna ta med min man till en Barca hemmamatch och FootballBreak.co.uk var en av 3 hemsidor jag hade fått rekommenderat. Efter en genomgång av alla 3 hemsidor visade att Footballbreak.co.uk var den lättaste att använda och förstå och jag är så glad för att jag valde dem till att klara allt med bokningen. Det fanns inte dumma frågor och de svarade alltid snabbt. Rebecca lyssnade på alla mina önskemål och hittade det hotell som passade bäst till oss och att frukosten var inkluderad. Som utlovat låg biljetterna och väntade på oss då vi ankom till hotellet och checkade in. Eftersom det var en särskild ledighet, nämligen en födelsedag, hade jag uppgraderat biljetterna till stadions 2:a etage för att försäkra oss om en fantastisk utsikt och vi kunde nästan inte tro våra egna ögon då vi såg att vi hade fått de första 2 platserna på etagens första rad. Vi kunde se allt. Wow!

Det regnade men vi var lika glada ändå för Barca slog Atlético de Madrid med 5-0 och Messi gjorde mål på hattrick…det var en fantastisk kväll.

Vi bodde på Hotel Senator som ligger lite uppe från vägen från stadion. Hotellet har en inomhus och en utomhus pool samt spa. Det var helt perfekt för med tunnelbanan som ligger 5 minuters promenad från hotellet, kunde vi komma in i centrum av Barcelona på endast 20 minuter. Det betydde att vi fick ännu mer av det goda, eftersom vi hade 2 extra dagar till att njuta av stadens sevärdheter. En annan extra bonus var att en av rutterna till tour-bussen gick till Camp Nou, så vi kunde hoppa på bussen, se sevärdheterna och få lift tillbaka in till centrum och tillbaka igen. Utöver det ligger hotellet bara 10 minuter med taxi från flygplatsen men vi tog tåget för det kostade €20 mindre då tunnelbanan (Metro) är så billig.

Jag vill rekommendera denna firma till alla. De har så stor erfarenhet och de har besvarat alla mina frågor och mer därtill. De översteg mina förväntningar, och det är vad äkta service handlar om.

Hr. de Roos* 1 maj 2011
-

Mina vänner och jag hade i många år talat om att åka på en fotbollsresa tills vi äntligen tog språnget och bokade en weekend med VoetbalTravel.nl för att se FC Barcelona mot Valencia. Allt var perfekt och vid ankomsten till hotellet fick vi veta att våra biljetter redan var levererade. Vi blev tilldelade fantastiska platser på Camp Nou stadion och det var i sig själv ganska imponerande.

Hotel Aranea var bra och låg i närheten av Sagrada Familia där det finns en busshållplats som man fritt kan hoppa av och på. Allt var helt perfekt och vi hade fantastiskt väder och en fantastisk match. Det var omkring 90,000 anhängare på stadion (det var dock tomt redan 5 minuter efter matchens slut).

Hr. de Roos

Fru Birnie från East Sussex* 1 april 2011
-

Barcelona är utan tvivel en av mina absoluta favoritstäder; den osar av kultur, fantastisk mat, massor av underhållning och den perfekta blandningen av stadsliv vid havet.

Den service och assistans vi fick av Rebecca var utmärkt och alltid både snabb och hjälpsam. Hotellet var som beskrivet: både rent och väldrivet och förslag till eventuella förbättringar är av dem mindre sorten såsom t ex en kaffemaskin vid frukosten och förbättrad Wi-Fi täckning på hela hotellet. Utöver det skulle det varit till stor hjälp med några deetaljerade beskrivningar om hur man hittar hotellet för det var ganska svårt att hitta från tunnelbanestationen (Metro). Biljetterna till matchen på Camp Nou var utmärkta och det rimliga pris vi betalade för en uppgradering var väl spenderade. Vi hade på platser på området bakom målet och publiken var fantastik. Vi är superglada för vår resa och vi kommer att rekommendera din firma.
Tack! Katherine Birnie-Bremner.

Far och son Brown från West Yorkshire* 1 mars 2011
-

Det samlade paketet var fantastiskt. Hemsidan var superlätt att använda och kundservicen på telefon var utmärkt. Jag vill på det bestämdaste rekommendera FootballBreak.co.uk till andra och jag ska med glädje anlita dem igen till eventuella framtida bokningar.

Hr. Whittaker från Lancashire* 1 februari 2011
-

I februari 2011 reste vi till Madrid för att uppleva ligamatchen mellan Madrid och Levante. Jag kan ärligt erkänna, att efter jag hade beställt turen spekulerade jag om huruvida allt skulle bli som blivit lovat på hemsidan. Men jag hade inte behövt bekymra mig för allting gick precis som lovat.

Våra flygningar var fantastiska och detsamma gäller vårt hotell. Dom lovat låg matchbiljetterna och väntade på oss i receptionen då vi checkade in. Ni levererade allt vad jag kunde drömma om och vi hade övergripande sett en fantastisk resa. Jag kommer helt säkert att använda er till alla mina framtida fotbollsresor.

Hr. Jupp från East Sussex* 1 november 2009
-

Tusen tack för att ni organiserade en sådan genial weekend. Båda flygningar gick bra. Inkvarteringen var fin och biljetterna till matchen var på alla områden riktigt bra. Jag skulle inte tveka att rekommendera er hemsida till människor som vill uppleva en sådan händelse, och i själva verket har jag redan gjort det till några vänner. Jag kan förhoppningsvis göra affärer med er igen i framtiden. Jag skulle verkligen använda era tjänster igen för att boka ännu en fotboll resa.

Han & Bram Krumm* 1 november 2009
-

Jag önskade att se en fotbollsmatch i en stor utländsk klubb tillsammans med min 8-årige son och efter att ha sökt på Google fann jag hemsidan VoetbalTravel.nl. Det var både lätt och snabbt att hitta den resa vi önskade, nämligen en match mellan FC Barcelona och Real Madrid. Den så kallade reserådgivaren var vänlig och detaljerad och vi fick klar och tydlig information.

Resan gick fint och hotellet var bra och hade otroligt vänlig personal i receptionen. Rummet var luxiöst, välutrustat och med havsutsikt. Själva matchen var helt fantastisk med nästan 100,000 fans på läktarna, en fantastisk stämning, souvenirer att köpa och vänliga spanjorer. Matchen slutade 1-0 till FC Barcelona och det utlöste en stor fest i centrum av Barcelona. Nästa dag tog vi en stadsrundtur och sedan till nöjesparken Tibodabo som har utsikt över bergen över Barcelona stad. Vi hade kort och gott en mäktig resa och det var en härlig far-son-weekend som inte kommer att glömmas.

Han & Bram Krumm

*Nu när vi när vi erbjuder fotbollsresor till våra kunder på den svenska marknaden kommer vi att lägga upp recensioner från våra svenska kunder så fort vi kan på vår svenska hemsida.

Recensionerna är hämtade från dotterbolagen och översatta från våra holländska, engelska och danska hemsidor (www.VoetbalTravel.nl www.FootballBreak.co.uk www.FodboldTravel.dk)