Kunderna ger våra resor i snitt betyget
Väldigt bra 8.9
baserat på 77 recensioner
Hotell
8.3
Atmosfär
9.2
Flyg
8.5
Tjänster
9.3
Stad
9.1
Sittplatser
9.2
Carloline, 2 personer
Real Madrid - Atlético Madrid
8 april 2018
9 Fantastiskt!

Lite dyrt men ack så smidigt med att boka en hel paketresa. Gav detta till min fru i 30-års present vilket var sjukt uppskattat! Mycket proffesionellt och bra service av fotbollstravel.se. Skickade lite tips om vad man kan göra i Madrid (förutom fotbollen) några dagar innan vi skulle åka. Biljetterna skickades till mywallet vilket känns säkert. Hotellet var över förväntan å låg centralt i Madrid endast ca 10 min från gran via. I området runt hotellet låg många restauranger å cervezerias. Enkelt att åka Metro även fast vi promenerade mest. Madrid är en fantastisk stad där alla kan känna sig välkomna!

 

SET029457

A. Omanovic, 3 personer
Paris Saint-Germain - RC Strasbourg
17 februari 2018
10 PSG - Strasbourg

Jag kan varmt rekommendera fotbollstravel Hela resa till Paris var som ett dröm Bra plats för en 17årig som älskar fotboll !

Lucy Collins från London (UK), 2 personer
FC Barcelona - Celta de Vigo
14 februari 2016
9 Week

Hela paketet var lätt som en plätt och verkligen välorganiserat. Vi fick all information i tid och allt gick som planerat. Hotellet var ganska grundläggande men på en fantastisk plats och det var perfekt för en kort resa. Vår erfarenhet på Camp Nou var jättebra - sittplatserna var ganska högt upp och borta från all action men vi var ganska nöjda med vart vi satt. Totalt hade vi en fantastisk resa - tack FootballBreak för att ni gjorde det hela till en trevlig upplevelse! Tips: Utnyttja rabatten för 2-dagars bussguidningen - det är definitivt det enklaste sättet att se hela staden på på kort tid!

ball foot

Hr. Longmuir från Glasgow*
Real Madrid - Levante
1 februari 2012
9

Jag vill gärna använda ledigheten till att tacka footballbreak.co.uk, och särskilt Rebecca för vad som endast kan beskrivas som mitt livs resa. Jag har precis kommit hem från Madrid där jag firade min svensexa tillsammans med 16 vänner och familjemedlemmar.

Den sammanlagda paketresan som Rebecca satte ihop med flygresor, övernattningar och biljetter till matchen (Real Madrid mot Levante) var helt enkelt perfekt och matchade våra krav till 100%. Vi fick enastående hjälp och assistans att ordna resan med alla olika aspekter som gäller när det kommer till att resa med en sådan stor grupp herrar och det gjorde att vi hade en helt igenom fantastisk och problemfri resa.

För att illustrera hur bra och perfekt allting flöt så kan jag blått nämna att samtliga reskamrater kommenterade hur utmärkt allting var organiserat och då jag berättade om Rebecca började de ögonblickligen att diskutera vår nästa resa.

Hr. Longmuir från Glasgow
Hr. Longmuir från Glasgow

Herr Walker från Manchester (UK)*
Real Madrid - Granada CF
1 januari 2012
8

Hela weekendresan var fantastisk och superenkel att boka. Jag reste iväg för att se en Real Madrid-match, och hotellet vi bodde på låg perfekt. Metro fanns precis i närheten, vilket gjorde att jag också kunde uppleva Madrid som stad. Transfer ordnades, flygturen gick bra, hotellet var bra, och sittplatserna på stadion var suveräna. Det var allt som allt en fantastisk upplevelse, och jag överväger starkt att upprepa succén (nästa gång blir det Milano).

TIPS: Om du ändå åkt iväg för att se en match, missa inte att gå på rundvisning på stadion. Det är absolut värt pengarna!

Herr Walker från Manchester Herr Walker från Manchester

För att kunna erbjuda dig en bra webbplats använder vi cookies. Mer information om våra cookies
Stäng notifikation