Vi behöver vänta ett tag till innan fotbollen är tillbaka för allmänheten. Läs våra direktörers meddelande.

Ring gratis:010 884 88 22
KUNDBETYG 8.9/10 av 69 Recensioner
Sett sammen helefotballreisen din enkelt
Kunderna ger våra resor i snitt betyget
Väldigt bra 8.9
baserat på 69 recensioner
Hotell
8.3
Atmosfär
9.1
Flyg
8.4
Tjänster
9.3
Stad
9.1
Sittplatser
9.2
Hr. de Roos*
FC Barcelona - Valencia CF
1 maj 2011
8 FC Barcelona - Valencia

Mina vänner och jag hade i många år talat om att åka på en fotbollsresa tills vi äntligen tog språnget och bokade en weekend med VoetbalTravel.nl för att se FC Barcelona mot Valencia. Allt var perfekt och vid ankomsten till hotellet fick vi veta att våra biljetter redan var levererade. Vi blev tilldelade fantastiska platser på Camp Nou stadion och det var i sig själv ganska imponerande.

Hotel Aranea var bra och låg i närheten av Sagrada Familia där det finns en busshållplats som man fritt kan hoppa av och på. Allt var helt perfekt och vi hade fantastiskt väder och en fantastisk match. Det var omkring 90,000 anhängare på stadion (det var dock tomt redan 5 minuter efter matchens slut).

Hr. de Roos

Han & Bram Krumm*
FC Barcelona - Real Madrid
1 november 2009
8 FC Barcelona - Real Madrid

Jag önskade att se en fotbollsmatch i en stor utländsk klubb tillsammans med min 8-årige son och efter att ha sökt på Google fann jag hemsidan VoetbalTravel.nl. Det var både lätt och snabbt att hitta den resa vi önskade, nämligen en match mellan FC Barcelona och Real Madrid. Den så kallade reserådgivaren var vänlig och detaljerad och vi fick klar och tydlig information.

Resan gick fint och hotellet var bra och hade otroligt vänlig personal i receptionen. Rummet var luxiöst, välutrustat och med havsutsikt. Själva matchen var helt fantastisk med nästan 100,000 fans på läktarna, en fantastisk stämning, souvenirer att köpa och vänliga spanjorer. Matchen slutade 1-0 till FC Barcelona och det utlöste en stor fest i centrum av Barcelona. Nästa dag tog vi en stadsrundtur och sedan till nöjesparken Tibodabo som har utsikt över bergen över Barcelona stad. Vi hade kort och gott en mäktig resa och det var en härlig far-son-weekend som inte kommer att glömmas.

Han & Bram Krumm

Anonym, 2 personer
Tottenham Hotspur - Watford FC
19 oktober 2019
8 Tottenham

Jättekul fotbollsresa även för en sån som mig - som inte är fotbollsintresserad. Fantastisk arena men underbar stämning i publiken. London är verkligen en trevlig stad med fullt ös konstant

Anonym, 2 personer
Inter Milan - Juventus
6 oktober 2019
9 Inter Milan

Paket - Hotel/ Match. Helt suveränt , smidigt , bekvämt och pålitlig service. Rekommenderas. Flyg bokade vi separat vilket också fungerade utmärkt med tider, transfer osv. Vi upplevde Seria A match på San Siro - atmosfär - WoW. Fotbolltravel.se sevice var kanon! Och som till sist Milano behöver ingen närmare analys - vilken stad, Mat, shopping och trevliga människor.

 

Metro - köp ex 3-dagarsbiljett- så slipper du köpa enstaka biljetter då och då. Metron är perfekt att förflytta sig. Man behöver inte vara orolig för strul vid insläpp och matchslut - det flyter på som en smäck. Shopping - finns överallt. Mat - Brera ( undvika matställen nära Doumo (dyrt/sämre)

Anonym, 2 personer
Arsenal FC - Aston Villa
22 september 2019
9 Allt funkade som det skulle

Från beställning till flyg och hotell till Härlig match funkade allt perfekt.

 

Beställ transport från flygplats hemifrån liksom Oyestercard för tunnelnbanan.

För att kunna erbjuda dig en bra webbplats använder vi cookies. Mer information om våra cookies
Stäng notifikation