Sök efter din fotbollsresa till Tottenham Hotspur

8.5
Tottenham Hotspur recensioner
Tottenham Hotspur resor fick ett genomsnittligt betyg på 8.5 baserat på tidigare kundupplevelse. Recensioner
Tottenham Hotspur Tottenham Hotspur https://assets.travelgroep.nl/images/83897/83897.png 4.25 5 0 5
personer kollade Tottenham Hotspur - paket under de senaste 24 timmarna.

Tottenham Hotspur fotbollsresor

Boka din fotbollsresa till Tottenham Hotspur med fyra enkla klick

Boka din kompletta fotbollsresa till Tottenham Hotspur, enkelt anpassad. Välj vilken match, hotell och plats bekvämt på ett ställe. Inga bokningsavgifter.

Tottenham Hotspur blommar äntligen ut till en riktig toppklubb. En match live på nya Tottenham Hotspur Stadium är verkligen en unik upplevelse. Arenan är väl värd ett besök, även bara för ”Goal Line Bar”: dess längd på 65 meter sträcker sig över hela mållinjen. Denna ombyggda arena ligger på platsen där White Hart Lane stod i 118 år. Det är Londons största arena, med en sittkapacitet på 62 303. Spurs fotboll har ökat sittspel dramatiskt de senaste åren, och de spelar nu för fler stora priser. Detta kan också ses i antalet personer som bokar en fotbollsresa till Tottenham Hotspur: Spurs är rykande!

London självt är naturligtvis en global stad, där det förutom fotboll finns gott om bra saker att göra. Kultur, otaliga restauranger och en massa inbjudande engelska pubar. London är perfekt för att kombinera en fotbollsresa med en stadssemester.

Fotbollsresa Tottenham Hotspurs

Allt du behöver veta om din fotbollsresa till Tottenham Hotspur

Vi har spårat de bästa tipsen för dig, vilket säkerställer att din fotbollsresa till Tottenham Hotspur går så trevligt och smidigt som möjligt. Från insidertips på Tottenham Hotspur Stadium, till bra råd om att utforska London, särskilt i norr.

 • Information om Tottenham Hotspur Stadium, rundvandring och tips
 • Information om Tottenham Hotspur
 • Vad man ska göra i London

Tottenham Hotspur Stadium, glänsande och nytt!

Tottenham Hotspurs stadion

Tottenham Hotspur spelar sina hemmamatcher på stadion med samma namn, som öppnades 2019 och ersatte den 118-årige White Hart Lane. Denna ultramoderna lokal har en fullt utbytbar plan för när evenemangen ändras; med NFL London som också spelar här. På 62 303 platser är det Londons största fotbollsstadion och Englands fjärde största.

Här kommer du också att hitta den största baren i hela Europa, en food-court gata och en hel mängd barer på varje sida av stadion. Denna arena är utomordentligt vacker inuti, så se till att ta arenaturen.

fotbollsresa stadion Tottenham Hotspurs
Tottenham Hotspurs fyrverkeri stadion

Hur man når Tottenham Hotspur Arenan?

Stadion ligger i Londondistriktet med samma namn, Tottenham. Kollektivtrafiken är exceptionellt regelbunden i hela London. Det går inte att parkera bilen här. Det enklaste sättet att ta sig till stadion är med tåg.

Med tåg till Tottenham Hotspur Stadium

Londons tågnät är känt som ”London Overground”, och detta är det överlägset bästa sättet att nå stadion. Du går av vid den ikoniska ”White Hart Lane” -stationen, som också råkar vara stadions tidigare namn. Tåg kommer och går var tredje minut på matchdagar: sådet finns alltid gott om plats!

Tottenham Hotspur Stadium adress detaljer
782 High Rd, Tottenham
London N17 0BX
Storbritannien

Plan för Tottenham Hotspur Stadion

När du anländer slås du omedelbart av det imponerande, böljande taket. Den östra och västra sidan av stadion är ungefär identiska, och bestående av fyra lager. En stor nedre sektion, en mittsektion med två rader och sedan en stor övre sektion. Dessa två mellanrader är vanligtvis för sponsorer eller företagsevenemang.

Sidorna på Tottenham Hotspur Stadium är

 • West Stand, även kallad Huvudläktaren. Du hittar bänkarna, styrelsens avdelning och pressavdelningen på den här sidan planen.
 • East Stand, sidlinjenpå andra sidan.
 • North Stand, även känd som Paxton Terrace. Den här sidan består av tre nivåer, och det är främst familjer som sitter här.
 • South Stand, känd som ”The Wall of Sound”. Detta är den största stadion som består av en nivåsektion i hela Storbritannien. Arenans akustiska design säkerställer att South Side verkligen kan höras. Fronten på denna sträcka är bara fem meter från mållinjen.
Stadion Karta Tottenham Hotspurs

Tottenham Hotspur Arenatur

Ingen fotbollsresa till Tottenham skulle vara komplett utan att ta en rundtur runt denna fantastiska arena. Denna tur inkluderar naturligtvis en titt inne i omklädningsrummet och en promenad genom spelarnas tunnel in på planen. När du har anlänt hit kan du inspektera avbytarbänkarna, och du får till och med prova tränarens plats. Troféskåpet får man självklart inte missa. Dina guiderberättar allt om arenans arkitektoniska prestationer.

I nuläget är det fortfarande oklart om det även är arenaturer på matchdagar. Du kan normalt åka på turer alla dagar i veckan, mellan 10.00 och 15.00.

Priserna är £ 26.25 för vuxna och £ 13.15 för barn.

Stadion tour fotbollsresa

Snacks och drycker nära stadion

Det finns gott om barer och restauranger inne på själva arenan; Vi har nämnt några av dem ovan. Men det som är riktigt bra under din fotbollsresa är att kolla in Tottenhams något mer ”old school” pubar. Supportrar samlas innan matchen sparkar igång, stämningen är fantastisk och du kan sjunga med så högt du vill.

The Bricklayers pub

The Bricklayers

Detta har traditionellt varit en av de mest populära platserna för Spurs fans för en drink före match. Denna pub kommer verkligen inte att vinna någon tävling i skönhet, men definitivt för vänlighet. Här kan du slå dig ner på de gamla träbänkarna från White Hart Lane Stadium. Det finns också en bar utomhus, om det engelska vädret tillåter.

Coach and Horses pub London

Coach & horses

Puben ligger något längre upp från The Bricklayers. Konceptet är faktiskt detsamma: en stor utomhusdel där det alltid är sång. Väggarna är fulla av Spurs memorabilia, och vid fint väder är trädgården här mycket trevligare än på The Bricklayers.

NO8 Pub fotbollsresa Tottenham

No 8.

Detta är en pub med ett hotell knutet till det: tänk inte ens på att bo här! Baren, å andra sidan, är riktigt bra på matchdagar. Stadion ligger bara ett stenkast bort, och det finns ett trevligt utomhusområde. Ofta lugnare än de andra två pubarna.

South Stand Bar London

South stand bar

Denna bar förtjänar också ett omnämnande. Det är den största (som i ”längsta”) baren i hela Europa. Beställ en annan öl här strax före matchen: den perfekta avslutningen efter att ha besökt de andra pubarna i förväg.

Information om Tottenham Hotspur

Tottenham Hotspur FC är en fotbollsklubb från norra London, grundad 1882. När det ursprungligen grundades – av pojkar från en lokal grundskola – var det Hotspur FC. Detta namn ändrades dock till Tottenham Hotspur två år senare. Den har också smeknamnen ”The Spurs” och ”The Lilywhites”. Namnet Tottenham kommer från det distriktet, och Hotspur härstammar från Henry Percy: en riddare från 1300-talet som kallades ”Hotspur”, vilket betyder ungefär ”hetlevrad”. Henry var känd för att bära sporrar, som används när man rider på hästryggen.

Spurs spelade alla sina matcher på White Hart Lane Stadium fram till april 2019. Efter 118 års trogen tjänst revs denna arena, med den futuristiska Tottenham Hotspur Stadium som steg på samma plats. Dess viktigaste rivaler är Arsenal (norra Londonderbyt), Chelsea och West Ham United. Alla londonklubbar, vilket gör dem till fantastiska matcher för din fotbollsresa!

Tottenham Hotspur logotyp

Ungtuppen på bollen har varit deras logotyp ända sedan FA-cupfinalen 1921. Detta kan också spåras tillbaka till Henry ”Hotspur” Percy. Legenden säger att på fritiden var han ett stort fan av tuppfäktning. Ungtuppens fötter är utrustade med sporrar, för att orsaka större skador på sina motståndare. Inför FA-cupfinalen hade den tidigare spelaren William James Scott gjort en staty av en ungtupp stående på en fotboll. Den här placerades på South Stand. Taket på den nya stadion visar nu en stor, modern version av denna staty.

Tottenham Hotspur logo

Tottenham Hotspur kit

Spurs har ofta ändrat sitt kit genom sin historia. Det enda som har varit konsekvent genom åren har varit marinblått. För närvarande spelar Spurs med en vit tröja med blå touch på axlarna, blå shorts och strumpor som är vita med en blå kant upptill. Det är ett Nike-kit, och kommer att förbli så för tillfället: Nike är Tottenhams leverantör fram till 2033.

Tottenham Hotspur shirt

Vad man ska göra i London?

London är en enorm stad som erbjuder en hel mängd fantastiska saker att göra. Inte mindre än sex lag från den här staden har tagit sig till den allra högsta nivån, Premier League. Om du bokar en fotbollsresa till London är det bra att lägga till några extra dagar för att utforska denna globala stad.

Buckingham Palace

Buckingham Palace

Det kungliga palatset ligger i hjärtat av staden, i Green Park, fortsättningen av Hyde Park. Ett antal antika ritualer som är specifika för Buckingham Palace visar hur London också är en stad av traditioner.

I århundraden har Londonborna kunnat se på den viftande flaggan om statschefen är i palatset. Oftast är det så, eftersom Buckingham Palace är drottning Elizabeths officiella arbetsplats.

London eye

London eye

Trots att London Eye byggdes 1999 är det världens största hjul, och nu en ikon för huvudstaden. Hjulet är 130 meter högt, så du kan föreställa dig hur imponerande utsikten över London är från denna attraktion!

The Eye är öppet dagligen från minst tio på morgonen till halv åtta på kvällen. Se London Eye webbplats för mer information, öppettider och priser.

Hyde park London

Hyde park

Hyde Park är en park i centrala London, och hela 140 fotbollsplaner i storlek! Det är en oas av lugn mitt i denna hektiska metropol.

Det är bokstavligen omöjligt att undvika parken vid ditt besök i London, vilket innebär att du bör ta dig tid för en vandring här.

För att få en bra uppfattning om parken och dess attraktioner som Speakers Corner, besök Hyde Parks officiella hemsida.

Westminster Abbet London

Westminster Abbey

Denna katedral har varit den plats där brittiska monarker har begravts sedan 1000-talet. Klostret var också där Kate och William gifte sig i april 2011. Just på grund av denna rika historia är katedralen verkligen fantastisk.

Den ligger på hörnet bredvid Big Ben och Palace of Westminster. vilket innebär att du enkelt kan kolla in dessa tre London-ikoner på en timme; om du vill utforska byggnaderna inuti, bör du avsätta mer tid.

För vuxna är entréavgiften £ 16 något dyrt. Besök katedralens officiella hemsida för öppettider och annan information.

Var är det bästa stället att boka fotbollsresor till Tottenham Hotspur?

Det bästa stället att boka fotbollsresor för att titta på Tottenham Hotspur är fotbollstravel. Vi gör det enkelt att boka minnesvärda resor genom att fungera som den enda tjänsten du behöver, för allt. Välj ditt hotell och biljetter och bekräfta din betalning och du är redo.

Vad kostar en fotbollsresa till Tottenham Hotspur?

En fotbollsresa till Tottenham Hotspur kan vara lika billig som €79 eller så dyr som €1441. Det slutliga priset du betalar beror på några faktorer, så som:

 • Vem Tottenham Hotspur spelar mot. Till exempel kommer ett derby-spel mot ett lag som Arsenal eller Chelsea sannolikt att kosta mer.
 • Turneringen/ligan sanktionerar matchen. Champions League-matcher är dyra. Men Carabao Cup-matcher är i allmänhet billigare i de tidiga stadierna av turneringen.
 • Hur länge du väljer att stanna i London. Ju längre din vistelse desto dyrare är din resa.

Är Tottenham Hotspur arena-touren bra?

Tottenham Hotspur Stadium är en av de mest unika i Europa. Den slutfördes 2019 och har en infällbar fotbollsplan, som när den tas bort avslöjar en konstgräs som används för olika spel. Så, om den tekniska aspekten av sportstadior exciterar dig, rekommenderar vi att du tar en rundtur.

Kan du komma in på Tottenham Hotspur gratis?

Om du vill ta en rundtur på Tottenham Hotspurs arenan, kommer du sannolikt att behöva betala. Endast barn under 5 år kommer in gratis. Priset du betalar beror på din ålder. Här är den fullständiga listan över priskategorier:
 • Vuxen – €28.03
 • Koncession – €26.86
 • Barn – €18.69
 • Familj på fyra – €89.93
 • Är Tottenham Hotspur-arenan i trängselavgift zonen?

  Lyckligtvis, ligger stadion utanför Londons trängselavgift zon. Så, om du tänker på att köra till arenan, bör du inte vara orolig för att ådra sig extra avgifter. Men som sagt finns det bättre sätt att komma till arenan, inklusive Londons tunnelbana, buss eller via taxi.

  Recensioner

  8.5 5 recensioner
  Hotell
  Atmosfär
  Flyg
  Tjänster
  Stad
  Sittplatser

  Tottenham Hotspur - Inter Milan (CL) - Wembley
  8.7 Väldigt bra
  SET036731

  Bra med allting. Inga problem med flyg, hotell eller matchbiljetter. Allt flöt på som det skall.

  tip: Skall ni ta bussen till flygplatsen? Åk i tid! Vi åkte buss i 3 timmar pga olyckor efter vägen. Hann precis till flyget.

  F. Andersson, 5 personer
  Tottenham Hotspur - Inter Milan (CL) - Wembley
  28 november 2018
  Tottenham Hotspur - Watford FC
  7.7 Bra

  Jättekul fotbollsresa även för en sån som mig - som inte är fotbollsintresserad. Fantastisk arena men underbar stämning i publiken. London är verkligen en trevlig stad med fullt ös konstant

  Anonym, 2 personer
  Tottenham Hotspur - Watford FC
  19 oktober 2019
  Tottenham Hotspur - Leicester City
  8 Väldigt bra

  Mycket bra ordnad resa, all kommunikation med fotbollstravel fungerade utmärkt och samtliga biljetter kom via mail i god tid. Sammanfattningsvis en mycket trevlig resa.

  tip: Välj ett hotel ganska centralt med närhet till tunnelbana då det är lätt att ta sig fram med tunnelbana både till arenor och till och från flygplatsen (Heathrow)

  Anonym, 2 personer
  Tottenham Hotspur - Leicester City
  9 februari 2019
  Tottenham Hotspur - Leicester City
  8.7 Väldigt bra

  Mycket bra ordnad resa, all kommunikation med fotbollstravel fungerade utmärkt och samtliga biljetter kom via mail i god tid. Sammanfattningsvis en mycket trevlig resa.

   

  tip: Välj ett hotel ganska centralt med närhet till tunnelbana då det är lätt att ta sig fram med tunnelbana både till arenor och till och från flygplatsen (Heathrow)

  anonym, 2 personer
  Tottenham Hotspur - Leicester City
  9 februari 2019
  Tottenham Hotspur - Southampton FC
  9.3 Fantastiskt

  Tottenham Hotspur - Southampton 

  Det var den perfekta helgen. Allt var perfekt ordnat. Hela arrangemanget är mycket enkelt. Du behöver inte leta mer. Vi valde Tottenham Hotspur-Southampton. Atmosfären på white heart line var fantastisk. Antagligen arenan med bäst atmosfär i England. Vi hade utmärkta platser på långsidan till och med en egen loge. Efter att ha förlorat föregående match med 2-0, vann The Spurs med 3-2 efter ett mål i sista minuten. Arenan exploderade av glädje. Fantastiskt!!! Dessutom är ju London en förstklassig stad, så det fanns mycket att uppleva. Det var en fantastisk upplevelse 

  Tips: 100 meter från Tottenhams arena finns ett supportercafé som endast är till för personer med biljetter till matchen. Rekommenderas starkt

  Anonym (Nederländerna), 5 personer
  Tottenham Hotspur - Southampton FC
  22 mars 2014