Fotbollsresa

Liverpool FC

Liverpool FC
9.7
3 recensioner

Fotbollsresa
Liverpool FC

Liverpool FC
9.7
3 recensioner Liverpool FCLiverpool FChttps://assets.travelgroep.nl/images/87873/87873.png4.75305
1. Välj din match
2. Komponera din resa
3. Bekräfta och boka
Boka enkelt Din kompletta skräddarsydda resa
Nummer 1 för fotbollsresor Specialisten sedan 2004
Klar och koncis Inga dolda kostnader


personer kollade Liverpool FC - paket under de senaste 24 timmarna.
4 Fotbollsresa hittades
Liverpool FC vs
Välj motståndare
Sortera efter:
Filters ()
Sortera efter:
?
Lagt till i favoriter Lägg till favoriter
Premier League

West Ham United - Liverpool FC

lördag 27 apr. 12:30
Bekräftat datum
London Stadium, London
pengene-tilbake garanti
Lagt till i favoriter Lägg till favoriter
p.p. från  
6058 SEK
p.p. från  
10172 SEK
Visa Paket
Lagt till i favoriter Lägg till favoriter
Premier League

Liverpool FC - Tottenham Hotspur

söndag 5 maj 16:30
Bekräftat datum
Anfield Road stadion, Liverpool
Bara några biljetter kvar
pengene-tilbake garanti
Lagt till i favoriter Lägg till favoriter
p.p. från  
20575 SEK
p.p. från  
23079 SEK
Visa Paket
Lagt till i favoriter Lägg till favoriter
Premier League

Aston Villa - Liverpool FC

måndag 13 maj 20:00
Bekräftat datum
Villa Park, Birmingham
pengene-tilbake garanti
Lagt till i favoriter Lägg till favoriter
p.p. från  
4237 SEK 3656 SEK
p.p. från  
8425 SEK 7844 SEK
Visa Paket
Lagt till i favoriter Lägg till favoriter
Premier League

Liverpool FC - Wolverhampton Wanderers

söndag 19 maj 16:00
Bekräftat datum
Anfield Road stadion, Liverpool
pengene-tilbake garanti
Lagt till i favoriter Lägg till favoriter
p.p. från  
24502 SEK 16357 SEK
p.p. från  
31329 SEK 23184 SEK
Visa Paket

Liverpool FC fotbollsresa

Boka din fotbollsresa till Liverpool FC med fyra enkla steg

Boka din kompletta fotbollsresa till Liverpool FC, enkelt anpassad. Välj vilken match, hotell och plats bekvämt på ett ställe. Inga bokningsavgifter.

Att delta under en match med Liverpool FC på Anfield är en upplevelse du inte kommer att glömma. Denna legendariska arena erbjuder platser för 54 074 besökare, vilket gör den till den sjunde största arenan avsitt slag i England. Det finns också planer på att utöka antalet platser till 61 000. Känn rysningar när de börjar sjunga ”You’ll never walk alone”. I Liverpool FC kan du heja på nederländska spelare som Virgil van Dijk. Matcher att verkligen se fram emot är derbyt mot Everton, även känt som Merseyside-derbyt, och ärkerivalen Manchester United.

Som stad är Liverpool också perfekt för en helgresa. Detta är Beatles hem, och har en stor musikscen till denna dag. Du kan ta en drink i det hippa kvarteret som kallas The Baltic Area, och vi kan varmt rekommendera Camp and Furnace på Greenland Street!

Fotbollsresa FC Liverpool

Allt du behöver veta om din fotbollsresa till Liverpool FC

För att säkerställa att din fotbollsresa till Liverpool FC går så smidigt som möjligt har vi här våra bästa tips till dig. Från insidertips för Anfield fotbollsstadion, till bra råd för att utforska den fantastiskt livliga staden Liverpool.

 • Information om Anfield, rutt och tips
 • Information om Liverpool FC
 • Vad man ska göra i Liverpool

Anfield, hemmaplan för ”The Reds”

Anfield Road Stadion

Liverpool FC grundades 1892 och harspelat alla sina hemmamatcher på legendariska Anfield. Denna arena har en kapacitet på 53 394 platser. Den ligger i nordvästra Liverpool, i distriktet som också heter Anfield. Stadion ligger mitt i ett bostadsområde, vilket verkligen ökar stämningen. Det är enunik atmosfär på Anfield. Se till att sjunga med i ”You’ll never walk alone” så högt du kan.

I arenan rekommenderar vi att du hittar din plats minst 45 minuter före avspark.

Hur man tar sig till Anfield?

Eftersom detta är mitt i ett bostadsområde är parkering ett stort problem; och därför rekommenderar vi att du kommer hit med kollektivtrafik. Detta är mycket välorganiserat i Liverpool.

Adressinformation för Anfield

Anfield Rd, Anfield,
Liverpool L4 0TH
United Kingdom

Med buss

Du kan hoppa på 917 expressbussenfrån centrum var 10:e minut på matchdagar. Dessa avgår från St George’s Hall på Lime Street, med bussar 17 och 26 som också avgår härifrån. Bussarna avgår mot stadion tre och en halv timme före matchen.

Du kan också ta bussar 26 och 27 från Liverpool ONE station, som går direkt till stadion.

Buss 17 går direkt till stadion från Queen Square busstation.

Efter matchen kan du återvända direkt till Lime Street station med 501.

Taxi 

Att ta sig till stadion med taxi är oftast inte ett problem, och det finns också gott om taxi upphämtningsplatser där. Beroende på var i staden du bor kommer detta att kosta mellan £ 6 och £ 20.

Med tåg

Liverpools tågnät är känt som Merseyrail. Du kan ta vilket tåg som helst till Sandhill station på matchdagar. Härifrån kan du hoppa på den speciella SoccerBus somtar dig den sista sträckan till stadion.

På cykel!

Varför inte visa din sanna nederländska färg under din fotbollsresa? Om du hyr en cykel kan du parkera den – bevakad – på stadion utan extra kostnad. Detta kan göras på Cycle Hub, som du hittarpå Stanley-parkeringen några minuters promenad från stadion.

Anfield-planen

För att ge dig en uppfattning om vilka biljetter du ska köpa för de bästa platserna på Anfield för din fotbollsresa: arenan är indelad i fyra sidor och sex olika kategorier av fotbollsbiljetter.

Anfield Stadion Karta

Ändarna på Anfield är:

 • Huvudläktare (main stand), den största delen vid sidlinjen. Öppnade igen 2016 och erbjuder platser för 20 500 åskådare. VIP-läktare finns i mitten av läktaren.
 • ”The Kop”, östra sidan bakom målet. Denna utbyggnad startades 1906, efter att ha vunnit det andra nationella mästerskapet. Namnet kommer från en kulle i Sydafrika där många män slogs under Boerkriget. Allt detta blev sittplatser 1994. Det är också här den starka kärnan av supporters sitter.
 • Anfield Road, på gatusidan mittemot Kop. Det är också här supportersektionen är.
 • Centenary Stand, mer känd som Kenny Dalglish Stand; uppkallad efter den legendariska spelaren och tränaren, naturligtvis. Det finns också VIP-läktare här.

Liverpool FC fotbollsbiljetter: hur du hittar till dina platser?

Du har bokat fotbollsresan och biljetterna ligger i fickan.Här är ensnabb förklaring av hur Liverpool FC:s fotbollsbiljetter fungerar.

Fotbollsbiljett FC Liverpool

Under matchtiden som visas ser du först vilken av de fyra sidorna du sitter på. Varje sida är vidare indelad i en övre och nedre sida.

Kontrollera i förväg vilken spärr (Turnstile) du måstegå igenom. Dessa indikeras av en entrébeteckning och siffror för där du kan komma in.

Du måste sedan kontrollerablocket, som är din avdelning. Detta kan vara både siffror och bokstäver tillsammans beroende på var dusitter. Den visar sedan vilken rad och plats du har.

FotbollsTravel säljer inte individuella matchbiljetter. Du kan naturligtvis komma till oss för hela fotbollsresan till Liverpool.

Anfield stadion rundvandring

Du kan göra din fotbollsresa till Liverpool komplett genom att ta en rundvandring i arenan. Det finns ett antal olikaalternativ att välja mellan.

LFC Arenatur, Museum & Trofée Utställning

På denna tur ser du de fyra stora troféerna Liverpool FC har vunnit:Premier League, 18/19 UEFA Champions League, UEFA Super Cup och FIFA Club World Cup.

Du går sedan vidare till det nya museet, känt som ”The Boom Room: The Epic Story of Jurgen Klopp’s Dream Team.” Detta fokuserar på 19/20-laget, och är fullt av sportminnen; ett måste för alla röda supportrar.

Priset på denna tur är £ 20 för vuxna. Om du är student eller pensionär kostar detta £ 15. För barn är priset £ 12. 

Anfield Origins Tour, Museum & Trophy Utställning

Denna tur är mycket mer inriktad på klubbens historia, som till stor del äger rum utanför stadion. Du får se de stora pokalerna och ”The Boom Room”, men inte omklädningsrummen och spelarnas tunnel etc.

Guiden berättar allt om grundaren John Houlding, och var teamet brukade vara baserat; Det här är runt stadion. Du avslutar i The Sandon där laget grundades, där du kan njuta av en öl.

fotbollsresa stadionturné liverpool

Snacks och drycker nära Anfield

Innan du deltar i en Liverpool FC-match är det trevligt att äta en bit mat och ta en drink i Anfield-området. Här är några av våra rekommendationer till dig.

The Sandon pub Liverpool

The Sandon

Denna pub är fansens favoritval för en drink före matchen, och det är också där Liverpool fotbollsklubb grundades 1892. Denna anläggning (ett hotell) ligger ett par hundra meter från stadion och är en klassisk engelsk pub med riktig Liverpool FC-karaktär. Detta är en stor lokal med flera rum, och något man inte bör missa under fotbollsresan.

The king Charles Liverpool

The King Charles

Denna pub ligger något längre bort från stadion, menfortfarande i närheten. En mysig, mindre pub där du kan njuta av en öl före matchen i en något lugnare omgivning. Fullt utsmyckat med Liverpool FC-memorabilia.

The Albert Liverpool

The Albert

Detta är en annan gigantisk pub, som ligger precis bakom ”The Kop” -läktaren; Och på matchdagar är det en stor fest här. Njut av en kall öl och delta i sången!

The Park Liverpool

The Park

Puben ligger mittemot Albert. Här kan du ta en öl med utsikt över stadion. Detta är också en pub där sång är populärt. Detta gör The Park värd ett besök om det här är din grej.

Information om Liverpool FC

Liverpool FC har erövrat många människors hjärtan de senaste åren. Genom historien har Liverpool FC varit den mest framgångsrika engelska klubben. Klubben har vunnit den nationella titeln nitton gånger och den högsta europeiska titeln sex gånger. Den grundades av John Houlding 1892. Everton brukade spela på Anfield. John Houlding var markens ägare, och efter en tvist flyttades Everton och sedan grundades Liverpool FC.

Liverpool FC är en klubb med betydande internationell lockelse och har mer än 200 supporterklubbar i över 50 länder.

Den har tyvärr varit utsatt för två stora katastrofer. Den första var Heysel-incidenten:1985 mot Juventus så kollapsade en del av arenan, vilket ledde till att trettionio människor dog. Detta orsakades av Liverpool FC-fans, som var särskilt bråkiga. Efter detta blev Liverpool avstängda från alla europa matcher i fem år.

Förbudet ledde till att fokus lades på det nationella mästerskapet. Och sedan, efter ett antal framgångsrika år med två nationella titlar och en FA-cup, drabbades de av katastrof ännu en gång. I FA-cupsemifinalen mot Nottingham Forest var det alldeles för många supportrar på arenan, och i den enorma massan åskådare krossades nittiosex personer till döds.

Liverpool FC har lyckligtvis setts i ett positivt ljus de senaste åren.

Liverpool FC-logotyp

Liverpool FC-logotypen har förändrats ganska mycket genom åren, vilket med största sannolikhet kommer att fortsätta i framtiden. Faktum är att klubben med några års mellanrum ändrar sin logotyp baserat på en viss händelse. Det enda elementet som har överlevt tidens test är ”Liver fågeln”. Se utvecklingen under åren nedan.

Rolig fakta: under sin hundraåriga existens lade klubben till titeln på sin låt ”You’ll never walk alone” till logotypen. Den senaste justeringen gjordes 2017 och markerade dess 125-årsdag: åren 1892 och 2017 lades till.

Liverpool FC-kit

Klubben spelar naturligtvis i rött, därav smeknamnet ”Reds”. Detta var upp till den legendariska tränaren Bill Shanky1964, och innan dess bar de vita shorts.

Vad man bör göra i Liverpool

Bortsett från fotbollsresan är Liverpool en fantastisk stad för en helgresa.

FC City Explorer Liverpool

LFC City Explorer

En busstur på en klassisk engelsk buss som passerar alla Liverpools hotspots, inklusive Anfield. Det perfekta sättet att se en stor del av staden.

Royal Albert Dock

Royal Albert dock

En historisk bit av Liverpool, full av barer och restauranger, där du ocksåhittar Beatles museum.

The Baltic Triangle

Baltic Triangle

Här kan du ta en drink i baren från den välkända serien ”Peaky Blinders”. Ett elegant distrikt fullt av inbjudande platser för en bit mat eller en drink.

Royal liver building

Liver Building

Denna byggnad är en av ”Three Graces” som bildar Liverpools skyline och ger en fantastisk 360-graders utsikt över staden.

Var är det bästa stället att boka fotbollsresor för att titta på Liverpool FC?

Vad kostar en fotbollsresa till Liverpool FC?

En fotbollsresa till Liverpool kostar allt mellan €244 och €1778. Det finns massor av faktorer som påverkar priset på din resa. Här är en allmän lista över faktorer att tänka på:
 • Vem Liverpool spelar mot. Det är dyrare att titta på matcher mot en traditionell motståndare, som Manchester United eller Everton.
 • Vart matchen spelas. Ofta är det billigare att titta på Liverpool när de inte spelar på Anfield. Så tänk på Premier League-spel mot mid-tier opposition eller till och med Champions League-spel i andra länder.
 • Matchens betydelse. Säsongens sista match är ofta mycket dyr att vara på plats och titta på – särskilt om titelloppet är nagelbitande. Champions League knockout-matcher är också dyrare än gruppspel.
 • Längden på ditt besök. Naturligtvis, ju längre ditt besök desto dyrare är din resa.

Hur mycket kostar en gästfrihetsbox på Anfield?

Priset på gästfrihetsbiljetter på Anfield varierar beroende på motståndaren. Tänk på det här sättet - ju mer konkurrenskraftig motståndaren desto dyrare är biljetten.

Hur mycket kostar en tur runt Anfield?

En tur runt Anfield varierar i pris beroende på vad du väljer att göra och din ålder. Här är vad du kan behöva betala för LFC Stadium Tour baserat på din ålder:
 • Vuxna – £23.00
 • Senior/student – £18.00
 • Barn – £14.00
 • Familj på fyra – £65.00 Det finns andra museer och turer som du kan utforska nära stadion.
Men dessa kommer att kosta dig extra. Den fullständiga stadion erfarenhet (alla turer + museer) kommer att kosta dig £125. Eftersom dessa regler alltid ändras rekommenderar vi att du håller ett öga på webbplatsens lista med instruktioner för besökare.

Recensioner

9.7 3 recensioner
Hotell
Atmosfär
Flyg
Tjänster
Stad
Sittplatser

Liverpool FC - Manchester City
9.7 Fantastiskt

Man kan inte begära mycket mer, än vi fick!??

 

Tip: Det är bara att ta vara på varje minut!

A. Bergstrand, 2 personer
Liverpool FC - Manchester City
7 oktober 2018
Liverpool FC - Watford FC
10 Fantastiskt

Liverpool är en fantastisk stad. Stanna några dagar extra så ni hinner se mera och besöka flera pubar.

 

Tip: Ta med långkalsonger!

Anonym, 2 personer
Liverpool FC - Watford FC
17 mars 2018
Liverpool FC - Southampton FC
9.3 Fantastiskt

Hela resan var helt perfekt. Servicen från fotbollstravel.se var helt suverän både via telefon och e post. Upplevelsen på stadion var väldigt bra med tillgång till loungen, det enda vi saknade var ett mål i matchen för liverpool :-)

 
 
Anonym, 4 personer
Liverpool FC - Southampton FC
7 maj 2017