RING GRATIS: 010 884 88 22
VI FINNS TILLGÄNGLIGA FRÅN
MÅNDAG TILL FREDAG MELLAN 09.00 OCH 17.00.
100% Sittplatsgaranti
KOMPONERA ENKELT IHOP HELA DIN FOTBOLLSRESA

Sök efter din fotbollsresa till Aston Villa

"Fotbollen var fantastisk. Stämningen var magisk. Barcelona var så vackert!" - Roger Johansson från Norrköping
Läs mer
undefined:

Till Villa Park

Skräddarsy din egen paketresa genom att välja ditt eget flyg, resdatum, hotell och sittplatser på matchen. Inga extra kostnader!

Birmingham

Aston Villa har ett ärorikt förflutet men spelar för tillfället inte i Premier League. Laget spelar sina hemmamatcher i den charmiga och karakteristiska Villa Park. Kombinera ditt besök till Aston Villa med en vistelse i Birmingham och njut av en typisk brittisk fotbollshelg!

Mer om Aston Villa

Klubbinformation

Aston Villa är en av de äldsta klubbarna i engelsk fotboll och de var också en av grundarna utav den engelska fotbollsligan. Åren före andra världskriget var mycket lyckade för Aston Villa då de vann fem ligatitlar och fem FA Cup. Dessvärre blev åren efter andra världskriget mer som en nedförsbacke för laget och klubben.

De har, under upprepade tillfällen, konfronteras med nedflyttning, varit nedflyttade under fyra tillfällen och har sedan 2016 spelat i andradivisionen Championship.

Säsong 1980/1981 var framgångsrikt för Aston Villa då de vinner ligan. De vinner också Europeiska Cupfinalen med 1-0 mot Bayern Munchen som spelades i Rotterdam. Målet gjordes av Peter White.

Året därpå vann Aston Villa Europeiska Super Cupen när de slog ut Barcelona i finalen.


Våra kunders erfarenheter

clubPageUniqueChange_reviewShort_lead
clubPageUniqueChange_reviewShort_name
FotbollsTravel.se
Recensioner

Våra kunders erfarenheter

R. Heinänen, 4 personer 25 november 2018
Aston Villa - Birmingham City

Resan var överlag mycket trevlig och motsvarade våra förväntningar. Atmosfären var bra på arenan , bortsett att vi fick kriga lite med några supporters som tyckte att de skulle stå på våra platser. önskvärt hade kanske lite smidigare resa, lång restid. service från fotbolltravel helt klanderfri. Hotell låg bra och centralt


Matcher

Matcher Datum Pris  
Se alla matcher

Till Villa Park

Skräddarsy din egen paketresa genom att välja ditt eget flyg, resdatum, hotell och sittplatser på matchen. Inga bokningsavgifter!

Matcher Datum Pris  

Birmingham

Birmingham erbjuder många olika aktiviteter så ett besök i denna stad kommer garanterat bli oförglömlig! Besök Juvelerar kvarteren med sina många unika butiker och fascinerande museer eller testa alla aspekter av asiatisk kultur i den berömda Balti Triangeln!

Birmingham

Mer om Birmingham

Stadsinformation

shutterstock_1076376782

 

Birmingham erbjuder många olika aktiviteter så ett besök i denna stad kommer garanterat bli oförglömlig! Besök Juvelerar kvarteren med sina många unika butiker och fascinerande museer eller testa alla aspekter av asiatisk kultur i den berömda Balti Triangeln!

 

 Birmingham är Storbritanniens tredje största stad med sina 2 617 600 invånare (år 2008) i storstadsområdet.  Staden har länge varit känd för sin omfattande industri men även för sin musik. Birmingham var en stor del av det britiska kanalsystemet som hade en betydande roll under industralismen och har format Birmingham till vad det är idag. Musikaliskt har staden producerat band som Black Sabbath, Judas Priest och Electric Light Orchestra. 

Fotbollsmässigt finns det två stora lag i Birmingham, Aston villa och Birminham City. Dessa lag har en bitter rivalitet med ett av de mest passionerade derbyn i England (Second City Derby). Anledningen till att det heter Second City Derby är för att Birmingham är Storbritanniens näst största stad. Derbyt får inte lika mycket fokus som andra derbyn i England då bägge lagen för tillfället ligger i andradivisionen, detta påverkar dock inte underhållningen samt intensiteten av matcherna lagen mellan.

 

shutterstock_641391172


Säker och trygg betalning
Säker och trygg betalning
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Se videon
Se denna video för att få veta mer om vårt koncept. (50 sekunder)