RING GRATIS: 010 884 88 22
VI FINNS TILLGÄNGLIGA FRÅN
MÅNDAG TILL FREDAG MELLAN 09.00 OCH 17.00.
100% Sittplatsgaranti
KOMPONERA ENKELT IHOP HELA DIN FOTBOLLSRESA

Sök efter din fotbollsresa till Borussia Dortmund

4.9
Borussia Dortmund recensioner
"Fotbollen var fantastisk. Stämningen var magisk. Barcelona var så vackert!" - Roger Johansson från Norrköping
Läs mer
undefined:

Till Westfalenstadion

Skräddarsy din egen paketresa genom att välja ditt eget flyg, resdatum, hotell och sittplatser på matchen. Inga extra kostnader!

Dortmund

 

 

 

Mer om Borussia Dortmund

Klubbinformation

Borussia Dortmund grundades 1909 och har sitt namn från den intilliggande Borussiabryggeriet och de spelar sina matcher i Signal Iduna Park, som fansen fortfarande kallar Westfalenstadion. 

Klubben är populär och har flest besökare per säsong i Bundesligan och har haft under 10 år i rad. Under säsongen 2003-2004 fanns det i genomsnitt 79.647 åskådare per hemmamatch i Dortmund, det är cirka 10.000 fler än i någon annan europeisk fotbollsklubb. 

Klubben är känd för sitt ”hav” av svarta och gula supportrar. Varje hemmamatch har en fantastisk atmosfär och stämning. Den södra läktaren har 25,000 ståplatser vilket gör stadion till den största av det slaget, i Europa. 

Westfalen


Våra kunders erfarenheter

clubPageUniqueChange_reviewShort_lead
clubPageUniqueChange_reviewShort_name
FotbollsTravel.se
Recensioner

Våra kunders erfarenheter

Luke bryan från Cheltenham, 1 person (STORBRITANNIEN) 24 september 2014
Borussia Dortmund - VfB Stuttgart

Jag var först lite fundersam kring att boka resan via ett företag som jag just hittat online, men det fanns ingen anledning att oroa sig för att allt gick exakt som planerat och som beskrevs i e-postmeddelandet om resan. Jag kunde inte ha fått ett bättre paketerbjudande, inklusive service, flyg, hotell och matchbiljetter.

Jag har varit på en hel del arenor runt om i Europa och har alltid velat se Borussia Dortmund på grund av den berömda gula väggen, glöm alla andra arenor, jag rekommenderar alla fotbollsfans att se en match på iduna park, det är fantastiskt. Den gula väggen är imponerande och de kan skapa en riktigt högljudd stämning och de hoppar upp och ner hela tiden vilket ser fantastiskt ut. Om du inte känner till den gula väggen, så skulle jag verkligen rekommendera att kolla upp den. Atmosfären från början till slut var den bästa jag har upplevt, även fast dortmund låg under med 2-0 så var det bra stämning, men när de gjorde två mål så gick publiken bananas.

Att komma till och från hotellet till stadion var enkelt, tunnelbanan tar dig helt enkelt direkt till dörren. Bokning via footballbreak.co.uk kunde inte vara lättare, det gick enkelt och snabbt, utan problem. Det är smart att boka via detta företag, jag har rekommenderat det till min familj och mina vänner och jag kommer att boka med dem igen och igen, de erbjuder bra service, jag mejlade dem ett par gånger och fick snabbt svar på alla mina frågor.

Dortmund som stad tycktes inte ha mycket till nattliv, men det finns mycket att göra på dagarna. Jag kommer att åka tillbaka igen och jag rekommenderar starkt att se borussia dortmund och att använda fotbollbreak.co.uk.

Tips: Använd tunnelbanan för att ta dig från hotellet eller centrum direkt till stadion. Åk dit tidigt eftersom köerna kan bli väldigt långa. Du behöver ett kort för att köpa mat och dryck på insidan.

Luke Bryan från Cheltenham, 1 person 24 september 2014
Borussia Dortmund - VfB Stuttgart

Jag var lite misstänksam först mot att boka resan med ett företag jag just hittat på nätet men det fanns ingen anledning att oroa sig eftersom allt var exakt så som planerat och beskrivet i e-postmeddelandet om resan. Jag kunde inte önskat mig en bättre paketresa - service, flyg, hotell och matchbiljetter. Jag har varit på en hel del arenor runt om Europa och alltid velat se Borussia Dortmund på grund av deras berömda gula vägg. Glöm andra fotbollsarenor, jag skulle rekommendera alla fotbollsälskare att åka och se någon match på Signal Iduna Park, den är otrolig. Gula väggen är imponerande och de kan verkligen föra oväsen och de hoppar upp och ner hela tiden vilket ser fantastiskt ut. Jag vill verkligen rekommendera alla som inte känner till gula väggen att slå upp den. Stämningen var den bästa jag upplevt från början till slut, även när Dortmund låg under med 2 - 0 var det livligt men stället exploderade när de gjorde två mål och fick oavgjort. Att ta sig till och från hotellet till stadion var enkelt, tunnelbanan tar dig i stort sett raka vägen till dörren. Att boka med fotbollstravel.se kunde inte vara enklare, det går kvickt och utan krångel, det är vettigt att boka genom detta företag. Jag har rekommenderat dem till familj och vänner och kommer att boka med dem om och om igen, de ger verkligen jättebra service. Jag skickade e-post till dem några gånger och fick snabba svar på alla mina frågor. Dortmund som stad verkade inte ha mycket till nöjesliv men det finns mycket att göra på dagen. Jag kommer att åka dit igen, rekommenderar varmt att åka och se Borussia Dortmund och att använda fotbollstravel.se. Tips: Använd tunnelbanan, den tar dig från hotellet eller stadens centrum raka vägen till stadion. Kom i tid eftersom köerna för insläpp kan bli mycket långa. Man behöver ett kort för att handla mat och dryck inne i stadion men man kan köpa det inne i stadion.

Dean Gard från London, 2 personer (Storbritannien) 5 april 2014
Borussia Dortmund - Vfl Wolfsburg

Staden själv var lite tråkig men hotellet var mycket bra, mitt i hjärtat av staden och 10 min promenad från tunnelbanestationen. Matchen på signal iduna park var helt otrolig, atmosfären var av en annan värld och fansen var fantastiska. Gjorde även stadionturen som var väl värd pengarna, du kan göra den antingen på tyska eller engelska, den kostar 10 € och biljetter kan köpas i borusseum på andra våningen i klubbshopen. Jag skulle definitivt åka till tillbaka igen för fotbollen, fansen och atmosfären var av en helt annan klass.

Tips: Besök tornet i Westfalenpark med fantastisk utsikt över Dortmund.


Matcher

Matcher Datum Pris  
Borussia Dortmund - FC Schalke 04
2 dagar, lör 27 april 2019
välj bland många flyg, hotell och matchsittplatser
från 10 586 SEK (flyg, hotell, matchbiljett) från 6 669 SEK (hotell, matchbiljett)
Resan är inte tillgänglig
Borussia Dortmund - Fortuna Düsseldorf
2 dagar, lör 11 maj 2019
välj bland många flyg, hotell och matchsittplatser
från 7 883 SEK (flyg, hotell, matchbiljett) från 5 268 SEK (hotell, matchbiljett)
Se alla matcher

Till Westfalenstadion

Skräddarsy din egen paketresa genom att välja ditt eget flyg, resdatum, hotell och sittplatser på matchen. Inga bokningsavgifter!

Matcher Datum Pris  
Borussia Dortmund - FC Schalke 04
2 dagar, lör 27 april 2019
välj bland många flyg, hotell och matchsittplatser
från 10 586 SEK (flyg, hotell, matchbiljett) från 6 669 SEK (hotell, matchbiljett)
Resan är inte tillgänglig
Borussia Dortmund - Fortuna Düsseldorf
2 dagar, lör 11 maj 2019
välj bland många flyg, hotell och matchsittplatser
från 7 883 SEK (flyg, hotell, matchbiljett) från 5 268 SEK (hotell, matchbiljett)

Dortmund

Dortmund ligger i hjärtat av de tyska Ruhr-området och är den sjätte största staden i Tyskland. Staden har en rik historia och är en attraktiv källa för riktiga kulturälskare. Museet Ostwall är kanske det viktigaste museum i Ruhr. Det finns också ett stort utbud av barer, restauranger och klubbar!

Dortmund


Säker och trygg betalning
Säker och trygg betalning
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Se videon
Se denna video för att få veta mer om vårt koncept. (50 sekunder)