Vad du ska göra under en fotbollsresa till Tottenham Hotspur

Tottenham har länge etablerat sig som en av Englands största fotbollsklubbar, nu har de en arena som matchar deras rykte. Old White Hart Lane var en otrolig arena, med år av historia och tradition, men Tottenham Hotspur Stadium är en modern arena för en modern klubb; en fotbollsresa dit är en otrolig upplevelse.

Den ursprungliga North London club

Baserat i den del av London som klubben delar sitt namn med, har Tottenham Hotspur blivit en integrerad del av samhället den representerar. Spurs grundades av en grupp skolpojkar 1892 och har blivit en av Englands mest framgångsrika klubbar och vunnit FA Cup vid åtta tillfällen, League Cup två gånger och den ursprungliga UEFA Cup två gånger.

Det kan ha varit ett tag sedan de senast lyfte en pokal, men den här säsongen är det svårt att argumentera för den kvalitet som den nuvarande truppen har. Englands kapten Harry Kane är älskad av sina hemfans, rop av ”Harry Kane, he’ s one of our own” kan höras från första minuten.

Son Heung-Min och Dejan Kulusevski avrundar en av de mest spännande och elektriska främre treorna i europeisk fotboll. De har lika bra chans som någon att bryta deras streak den här säsongen, så att boka en fotbollsresa till Tottenham Hotspur kan visa sig vara en av de bästa i ditt liv.

London,,England,-,January,8,,2019:,Tottenham,Branded,Corner,Flag

Världens bästa arena?

Spurs tillbringade två säsonger på Wembley medan White Hart Lane revs och deras nya arena byggdes innan de äntligen flyttade, år 2019, och det är rättvist att säga att det var värt väntan. Med en kapacitet på drygt 62 000 är Tottenham Hotspur Stadium den tredje största marken i hela England, och en prislapp på 1 miljarder USD gjorde den till den dyraste.

De välkomnade Londons rivaler, Crystal Palace, för sitt första spel på den nya marken med Son Heung-Min och Christian Eriksen som fick göra mål, men det var atmosfären som tog tag i alla rubrikerna.

Fans som gick till den första matchen kommer sannolikt att berätta för sina barnbarn om det, och Spurs-fansen har hållit den atmosfären sedan dess. Enorma tifos av klubbens ord ’att våga är att göra’ kommer att framträda under stora derbys, och det är osannolikt att platsen kommer att vara tyst om ens för en minut. En fotbollsresa till Tottenham Hotspur lovar en av de bästa atmosfärerna inom sporten.

Det är inte bara fotboll av högsta kvalitet som erbjuds här, det är osannolikt att du hittar en sådan mängd mat och dryck på någon mark i Europa. Från en katsu curry till vedeldad pizza hittar du det som matchar ditt humör bäst. Marken har också sitt eget bryggeri om du vill ha en pint att kyla ner med.

Tottenham Hotspur Stadium erbjuder en av de bästa matchdagsupplevelserna i världen, en fotbollsresa här är verkligen ett måste.

GettyImages-683037644

Vad man ska göra på en matchdag

På en matchdag kommer Tottenham High Street att vara ett hav av vitt och marinblått. Spurs är den typ av klubb som överförs från generation till generation, och du kommer att se fans i alla åldrar gå mot arenan med nervös förväntan.

Som alla fotbollsresor i England är pubar en tradition för alla som gör resan till Tottenham, lyckligtvis finns det gott om val. The Bricklayers Arms, och de lite mer grova och färdiga No.8 pubarna är fulla av lokalbefolkningen som skrattar eller ter sig beroende på hur Spurs spelar, men de kommer alltid att välkomna dem som har kommit för att heja på Tottenham.

Som sagt har Tottenham Hotspur Stadium gott om bra alternativ om du är ute efter en bit mat, men med norra Londons fantastiska utbud av turkisk mat är det svårt att inte unna sig en kebab. Spurs fans har gjort den legendariska Tottenham Star deras favorit för denna delikatess, och du ser köer hela vägen ner på gatan under en matchdag.

Hur man kommer till arenan

City of London har ett av de bästa kollektivtrafiksystemen i världen. Du kan ta en buss från var du än bor i staden eller ta tunnelbanan till Tottenham Hale eller Seven Sisters och gå till arenan på ca 20 minuter.

Det mest effektiva sättet att komma till arenan är dock att ta London Overground till White Hart Lane station och promenera de få minuter det tar att komma till arenan.

Arena-tour och mer

Tottenham Hotspur Stadium är inte bara för matchdagar, en fotbollsresa till Tottenham kan pågå en hel helg. Deras arena-tour erbjuder exklusiv tillgång till lagets omklädningsrum och en chans att utforska pitch side och följa spelarnas matchdagsupplevelse, som hålls av många roliga och kunniga reseguider.

Det enda som skiljer en fotbollsresa till Tottenham är dock Dare Skywalk. Enbart för den våghalsige, så kommer denna 90 minuters upplevelse att ta dig runt kanten av den fantastiska arenan, 46 meter över planen. Oroa dig inte, du kommer att vara säkert säkrad!

Andra fotbollsaktiviteter i London

Det finns få städer i världen med fotbollsarvet i London. Det är rättvist att säga att Tottenham, Chelsea och Arsenal utgör de tre största klubbarna i staden, men det finns gott om andra Premier League-klubbar som är värda ett besök under din resa.

West Ham, Crystal Palace, Fulham och Brentford erbjuder alla Premier League-fotboll, liksom arenor som erbjuder sina egna helt unika upplevelser.

En fotbollsresa till Tottenham Hotspur är ett utmärkt alternativ för alla som letar efter en speciell upplevelse. Som en gemenskapsklubb som alltid kommer att representera folket i norra London, så finns det ingen annan klubb som mäktiga Spurs.

My project-1


1 Reply to “Vad du ska göra under en fotbollsresa till Tottenham Hotspur”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *