Kunderna ger våra resor i snitt betyget
Väldigt bra 8.9
baserat på 77 recensioner
Hotell
8.3
Atmosfär
9.2
Flyg
8.5
Tjänster
9.3
Stad
9.1
Sittplatser
9.2
Darren Brown från Brighton, 3 personer
Paris Saint-Germain - Tolouse
21 februari 2015
9 Week

Allting gick verkligen smidigt så imponerad av Fotbollstravel Paris är en fantastisk stad, vi hade en mycket trevlig vistelse. Den franska publiken är inte lika högljudd, som på andra platser vi har besökt t.ex. Rom.

Mr Antony Hill från Kingswinford (UK), 2 personer
AC Milan - Udinese
30 november 2014
9 AC Milan - Udinese

Jag njöt verkligen av vår resa till Milano. Det var härligt att besöka en av Europas legendariska stadion och även om den bara var halvfull var stämningen i San Siro toppen. Hotel Berlino var utmärkt. Rent, ganska tyst, hjälpsam personal och superb frukost. Att hotellet låg i Milanos utkanter betydde att vi fick åka spårvagn. Det var enkelt och vi gillade att vi fick se mer av staden och inte bara centrum. Vi tog tåget upp till Comosjön där vi också fick se en match i tredje division mellan Como och Lumezzane i stadion som ligger precis vid sjön, helt fantastiskt. På det hela taget hade vi en härlig tid och paketresan från Fotbollstravel var välarrangerad. Tack.

Mr James Morgan från Cardiff (UK), 3 personer
Real Madrid - Rayo Vallecano
8 november 2014
10 Real Madrid Rayo Vallecano

Det här var vår andra resa till Madrid med Fotbollstravel. Servicen var felfri. De är liksom din tysta partner, du bokar paketresan och allting ordnar sig. Du behöver bara åka, så enkelt är det. Vårt hotell låg mitt i Madrids centrum, den här gången var det vårt eget val och vilket kanonval! Alldeles vid Gran Via, vilken gata! Den har allt du kan önska dig. Våra sittplatser på matchen var förstklassiga. Jag kan verkligen rekommendera Fotbollstravel. Vi tänker åka med Fotbollstravel nästa år igen. Tips: Besök Gran Via, där finns allt. Staden är fantastisk, vacker och livfull. Använd tunnelbanan för att ta dig fram, billigt och lätt att hitta.

James Brown från West Kingsdown, 4 personer
Real Madrid - Athletic Bilbao
5 oktober 2014
10 Real Madrid

Vi hade en fantastisk tid - visste inte riktigt vad vi skulle förvänta oss vad gällde sittplatserna men det visade sig att vi satt på första raden, alldeles vid hörnflaggan som Benzema gjorde mål från! Fantastisk match, fantastisk stämning och jättebra hotell mitt i stadens centrum. Skulle gärna boka med Fotbollstravel igen.

Mr. Graham Corke från St. Leonards on Sea, 2 personer
FC Barcelona - Granada CF
28 september 2014
10 FCB

Helhetsupplevelsen var fantastisk. Jag skulle inte tveka en sekund att rekommendera Fotbollstravel till vem som helst. Matchen i sig var superb och Messi (min sonsons idol) gjorde två mål. Ett minne att glädjas åt för all framtid!