Kunderna ger våra resor i snitt betyget
Väldigt bra 8.9
baserat på 77 recensioner
Hotell
8.3
Atmosfär
9.2
Flyg
8.5
Tjänster
9.3
Stad
9.1
Sittplatser
9.2
Lars Karlsson från Halmstad
Arsenal FC - Crystal Palace
2 februari 2014
8 Arsenal FC - Crystal Palace

Mycket bra, hotellet var väl ingen höjdare, men i övrigt riktigt bra. Rundturen på Emirates var riktigt bra. Bra service från fotballstravel innan resan. Biljetterna var på plats i god tid.

Rekommenderar att lägga till "extra" för sittplatserna. Väl värt sitt pris

Anonym från Mönsterås
Manchester United - Arsenal FC
10 november 2013
8 Manchester United - Arsenal

Hela resan var väldigt bra och vi är mycket nöjda. Vi kan verkligen rekommendera att resa med er. Servicen var mer än väl godkänd.

Herr. Berggren
Queens Park Rangers FC - Manchester United
1 februari 2013
8 QPR - Manchester United

Resan var super bra!
Vi hade försökt att fixa och boka det mesta i förväg, som exempelvis fotbollsbiljetter, travelcard, flygtransfer, restaurangbesök etc.

Å det stämde hela vägen, vi klev bara på tåget respektive tunnelbanan för transport till hotellet, där i receptionen fanns våra fotbollsbiljetter-smidigt.

Hotellet var verkligen bra, fräscha rum och med en underbar frukostbuffé. Och det fanns gott om trevliga restauranger i närheten av hotellet. En annan fördel med hotellets läge var närheten till bussar och tunnelbanan, bara 5 minuter bort.

På lördagen var vi på fotboll, tipsen från Helena på bra pubar mm underlättade mycket för oss , vi var där i god tid och hann med några öl och fish and chips innan match.

Stämningen på arenan var en upplevelse, det var sång, (mestadels) glada tillrop, en färgupplevelse utan dess like-så länge inte bortalaget gjorde något bra...

Vi hade valt att se "bottenlaget mot topplaget" vilket var en kul jämförelse- skillnaden var inte så stor, trots bortalagets vinst.

Helenas, och fotbollstravels engagemang i vår resa bidrog till att den blev så bra.
Servicen från dem var fantastiskt bra - ett stort tack:)

Hr. Nicolai Frobøse från Köpenhamn
Manchester United - Sporting Braga
1 oktober 2012
9

Vi var 4 personer som skulle till Manchester och se United spela mot Braga. Efter en problemfri flygning med Easyjet anlände vi till hotellet kl. 16.00 på matchdagen. Hotellet var 4-stjärnigt, 20 minuter med taxi från flygplatsen. Jag undrade faktiskt om Fodboldtravel erbjöd transfer till och från flygplatsen. Men då detta inte stod i våra resedokument utgick vi från att det var något vi fick stå för själva.

I receptionen blev vi presenterade till dagens första positiva överraskning. Jag visste att när jag beställde resan hade jag uppgraderat biljetterna B framför A men att detta inkluderade en tre-rätters middag med fri bar 3 timmar före matchstart, visste jag inte. Om jag inte hade läst tillräckligt grundligt innan jag beställde eller om det överhuvudtaget stod något är faktiskt ovisst men supertrevligt med en fin ”överraskning” mitt i euforin som sällskapet redan befann sig i efter ankomsten till Manchester.

Som förstagångsbesökare på Old Trafford var det lite svårt att hitta vår ingång vilket resulterade i att vi kom en timme försent till vår lounge. Men när vi äntligen hittade ingången blev vi bemötta av den bästa service jag någonsin upplevt på en arena. Alla människor var extremt hjälpsamma och glada vilket gjorde att detta första besök till himmelriket var utsökt och en unik upplevelse. Först blev vi bjudna på champagne och efter en liten stund kom förrätten in. Maten och sällskapet (16 per + 2 servitörer)
Var utsökt och stämningen var på topp under hela arrangemanget.

Då vi kom ut på stadion fick vi nästa chock. Platserna vi hade fått var inte bara bra, de var fantastiska. Mitt i mitten på sjunde raden upp kunde vi inte bara se numren på tröjorna utan problem utan också spelarnas kroppsbyggnad och ansikten. Det verkade verkligen inte som om vi satt på toppen av Sir Alex F. läktaren. Fantastisk utsikt. Denna resa var helt igenom fantastisk och kan varmt rekommendera fodboldtravel till var och en som älskar bra lag och stora överraskningar till fotbollstravel ☺

Anonym från Dudley*
Real Madrid - Celta de Vigo
1 oktober 2012
8

Vi hade en underbar tid under vår resa till Madrid för att se en Real Madrid match. Kostnaden för paketet var utmärkt och väl värt varje penny. Hotellet var enkelt men rent och personalen var så bra som de kunde vara med hänsyn till språkbarriären. Våra fotbollsbiljetter väntade på oss. Rummet var tillräckligt stort för oss 3 och städades dagligen.

Resan till matchen gick lysande, atmosfären i och runt arenan enorm. Vi köpte även biljetter till en rundtur av arenan som var en god erfarenhet och väl värd kostnaden.

Jag kan inte se några fel av servicen vi fått från personalen på FootballBreak.co.uk och skulle definitivt boka med dem igen samt rekommendera dem till andra. Vi fick förmodligen inte uppleva så mycket av Madrid som vi skulle kunnat göra men det vi gjorde var jättekul.

Allt i allt var det en mycket trevlig upplevelse och jag tror att det bär iväg till Barcelona nästa år för en annan fotbollsresa!