Kunderna ger våra resor i snitt betyget
Väldigt bra 8.9
baserat på 78 recensioner
Hotell
8.3
Atmosfär
9.2
Flyg
8.5
Tjänster
9.3
Stad
9.1
Sittplatser
9.2
Anonym från Dudley*
Real Madrid - Celta de Vigo
1 oktober 2012
8

Vi hade en underbar tid under vår resa till Madrid för att se en Real Madrid match. Kostnaden för paketet var utmärkt och väl värt varje penny. Hotellet var enkelt men rent och personalen var så bra som de kunde vara med hänsyn till språkbarriären. Våra fotbollsbiljetter väntade på oss. Rummet var tillräckligt stort för oss 3 och städades dagligen.

Resan till matchen gick lysande, atmosfären i och runt arenan enorm. Vi köpte även biljetter till en rundtur av arenan som var en god erfarenhet och väl värd kostnaden.

Jag kan inte se några fel av servicen vi fått från personalen på FootballBreak.co.uk och skulle definitivt boka med dem igen samt rekommendera dem till andra. Vi fick förmodligen inte uppleva så mycket av Madrid som vi skulle kunnat göra men det vi gjorde var jättekul.

Allt i allt var det en mycket trevlig upplevelse och jag tror att det bär iväg till Barcelona nästa år för en annan fotbollsresa!

Woodley från Reading*, 2 personer
FC Barcelona - Real Madrid
1 augusti 2012
8

Jag bokade en fotbollsresa till min sons 18: e födelsedag för att se Real Madrid mot Barcelona (Super Cup). Jag tycker att internetbokningen var mycket enkel och rak med möjlighet att uppgradera osv. Hela resan fungerade som "urverk". Hotell Melia Castilla var utmärkt och med bra läge till Santiago Bernabeu. Biljetterna till matchen fanns på hotellet vid ankomst dagen före matchen.

Fantastiska sittplatser 23 rader upp från främsta delen till vänster om målet. Jag har aldrig upplevt en atmosfär som denna förut. En rundtur av arenan är ett måste. Madrid är en fin stad och kollektivtrafiken var så lätt att använda. Resan kunde inte ha varit mer perfekt. Har aldrig använt footballbreaks tidigare och jag var orolig om biljetterna skulle vara där, men jag behövde inte vara orolig. Rekommenderar företaget grundligt.

Hr. Fruttit från London*
Barcelona - Real Betis
1 januari 2012
9

I sin helhet hade paketresan ett rimligt pris och dessutom var allt superbra organiserat och gjordes effektivt. Atmosfären på arenan var närmast elektrisk, och vi hade otroligt bra sittplatser. Jag har inget som helst klagomål rörande paketresan eller footballbreak.co.uk.

Fru Kew*
FC Barcelona - Atlético Madrid
1 september 2011
8

Jag ville så gärna ta med min man till en Barca hemmamatch och FootballBreak.co.uk var en av 3 hemsidor jag hade fått rekommenderat. Efter en genomgång av alla 3 hemsidor visade att Footballbreak.co.uk var den lättaste att använda och förstå och jag är så glad för att jag valde dem till att klara allt med bokningen. Det fanns inte dumma frågor och de svarade alltid snabbt. Rebecca lyssnade på alla mina önskemål och hittade det hotell som passade bäst till oss och att frukosten var inkluderad. Som utlovat låg biljetterna och väntade på oss då vi ankom till hotellet och checkade in. Eftersom det var en särskild ledighet, nämligen en födelsedag, hade jag uppgraderat biljetterna till stadions 2:a etage för att försäkra oss om en fantastisk utsikt och vi kunde nästan inte tro våra egna ögon då vi såg att vi hade fått de första 2 platserna på etagens första rad. Vi kunde se allt. Wow!

Det regnade men vi var lika glada ändå för Barca slog Atlético de Madrid med 5-0 och Messi gjorde mål på hattrick…det var en fantastisk kväll.

Vi bodde på Hotel Senator som ligger lite uppe från vägen från stadion. Hotellet har en inomhus och en utomhus pool samt spa. Det var helt perfekt för med tunnelbanan som ligger 5 minuters promenad från hotellet, kunde vi komma in i centrum av Barcelona på endast 20 minuter. Det betydde att vi fick ännu mer av det goda, eftersom vi hade 2 extra dagar till att njuta av stadens sevärdheter. En annan extra bonus var att en av rutterna till tour-bussen gick till Camp Nou, så vi kunde hoppa på bussen, se sevärdheterna och få lift tillbaka in till centrum och tillbaka igen. Utöver det ligger hotellet bara 10 minuter med taxi från flygplatsen men vi tog tåget för det kostade €20 mindre då tunnelbanan (Metro) är så billig.

Jag vill rekommendera denna firma till alla. De har så stor erfarenhet och de har besvarat alla mina frågor och mer därtill. De översteg mina förväntningar, och det är vad äkta service handlar om.

Fru Birnie från East Sussex*
FC Barcelona - Osasuna
1 april 2011
8

Barcelona är utan tvivel en av mina absoluta favoritstäder; den osar av kultur, fantastisk mat, massor av underhållning och den perfekta blandningen av stadsliv vid havet.

Den service och assistans vi fick av Rebecca var utmärkt och alltid både snabb och hjälpsam. Hotellet var som beskrivet: både rent och väldrivet och förslag till eventuella förbättringar är av dem mindre sorten såsom t ex en kaffemaskin vid frukosten och förbättrad Wi-Fi täckning på hela hotellet. Utöver det skulle det varit till stor hjälp med några deetaljerade beskrivningar om hur man hittar hotellet för det var ganska svårt att hitta från tunnelbanestationen (Metro). Biljetterna till matchen på Camp Nou var utmärkta och det rimliga pris vi betalade för en uppgradering var väl spenderade. Vi hade på platser på området bakom målet och publiken var fantastik. Vi är superglada för vår resa och vi kommer att rekommendera din firma.
Tack! Katherine Birnie-Bremner.