RING GRATIS: 010 884 88 22
VI FINNS TILLGÄNGLIGA FRÅN
MÅNDAG TILL FREDAG MELLAN 09.00 OCH 17.00.
100% Sittplatsgaranti
KOMPONERA ENKELT IHOP HELA DIN FOTBOLLSRESA
"Fotbollen var fantastisk. Stämningen var magisk. Barcelona var så vackert!" - Roger Johansson från Norrköping
Läs mer

Fotbollsresor England

Fotboll spelades redan på 1800-talet i England, men Premier League grundades först 1992. År 1992 beslutades att 20 lag skulle bilda en liga för att bli av med de problem som engelsk fotboll hade under den här tiden. Arenorna var ofta gamla och osäkra. Matcherna saknade också publik. Förnyelsen av ligan visade sig vara en stor framgång. Mycket tack vare ett lukrativt TV-avtal (Sky) och de Europeiska mästerskapen i England (1996) fick ligan en enormt uppsving.

Premier League är nu den rikaste ligan i världen och för många den mest intressanta. Stora lag i Premier League är Manchester United, Chelsea, Arsenal, Manchester City och Liverpool. Liverpool har dock aldrig vunnit Premier League, som den är känd idag. Aston Villa lyckades göra detta som den fjärde klubben 1995.

Besök en av klubbarna i England och se ett av följande lag live! Det spelar ingen roll om du väljer en resa till Manchester eller en fotbollsresa till London, FotbollsTravel är specialist på att skapa oförglömliga fotbollsminnen.

Fler fördelar
Läs fler omdömen
Säker och trygg betalning
Säker och trygg betalning
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Se videon
Se denna video för att få veta mer om vårt koncept. (50 sekunder)